atika 29.11.2011 12:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 jeszcze raz dzięki za ten namiar... uratowali nam życie:) Jestem b. zadowolona - widać, że p. Piotr to pasjonat nawiewów i przepływów powietrza. Dokończył instalację, sprzedał nam korzystnie rekuperator - na białą listę się nadaje. To się bardzo cieszę. Fakt pasjonatem to On jest. Pasjonat nawiewów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 29.11.2011 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 atika,Wasza łazienka wyszła pieeeeekna,Synków tez-ale ta szara...no wymiata po prostu! A w Twojej armaturze to ja sie kocham na zaboj-jak w Moni farbie z sypialni:D Powiedz, prosze, ze to sa rzeczy z linea... i jesli tak, to ktore...ja chce u nich zamowic umywalke i kibelek. Podasz mi nazwe modelu tej umywalki z Waszej lazienki i wymiary szafki z mdf-u? Super Wam to wyszlo:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 29.11.2011 12:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 atika,Wasza łazienka wyszła pieeeeekna,Synków tez-ale ta szara...no wymiata po prostu! A w Twojej armaturze to ja sie kocham na zaboj-jak w Moni farbie z sypialni:D Powiedz, prosze, ze to sa rzeczy z linea... i jesli tak, to ktore...ja chce u nich zamowic umywalke i kibelek. Podasz mi nazwe modelu tej umywalki z Waszej lazienki i wymiary szafki z mdf-u? Super Wam to wyszlo:yes: Bardzo dziękuję za miłe słowa Tak są z lineablue, ale nie wszystko. Od nich mam: - kibelek u chłopaków - umywalki u chłopaków - umywalkę w naszej łazience - model: UN-538 - umywalkę i kibelek w gościnnej łazience - jeszcze nie pokazywałam. Wc i bidet do naszej łazienki kupiłam na allegro. Nie widziałam ich wcześniej na żywo - ale był to świetny i tani wybór. Jak dla mnie super. Poszukam jeszcze od kogo kupiłam, ale kupowałam z allegro, poza allegro - bo była to bardzo szybka akcja, zależało mi na natychmiastowej wysyłce bo czas naglił. Ale zakup uważam za udany. Kibelek u chłopaków świetnie wygląda, ale w środku ma deskę dość małą - jest idealny na dziecięce "dupcie" ale u dorosłego już mniej wygodny. A szafka - jak wcześniej wpisywałam - to Koło Domino - my mamy 2 x 60cm długości x głębokość 48,5cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 29.11.2011 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Dzieki wielkie:hug: Bedziesz w takim razie Mamą Chrzestną mojej umywalki i ...kibelka (sorki:D) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 29.11.2011 13:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Dzieki wielkie:hug: Bedziesz w takim razie Mamą Chrzestną mojej umywalki i ...kibelka (sorki:D) hihihihi, a który kibelek kupujesz ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 29.11.2011 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Jeszcze nie wybrałam a umywalke, taka jak Twoja:oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 29.11.2011 13:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 (edytowane) Jeszcze nie wybrałam a umywalke, taka jak Twoja:oops: Kupuj kupuj - ja jestem zadowolona i znalazłam aukcje z której kupiłam kibelek i bidet do naszej łazienki: kpl wc Ładny i wygodny Edytowane 29 Listopada 2011 przez atika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 29.11.2011 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 atika no i fajnie wyszło aczkolwiek zdjęcia takie sobie, wiec jak zrobisz na wszystko na tip top i ładne zdjecia to dopiero będę chwalić, ale umywaleczki u chłopaków superowe no i u ciebie też te szafeczki piknie wyszły bez dziury na blacie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 29.11.2011 14:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Jakoś moja prośba zagubiła się wśród zdjęć więc ponawiam - pomóżcie proszę znaleźć do łazienki chłopaków lampę wiszącą i kinkiet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 29.11.2011 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Kochana jestes, dzieki:hug: ten kibelek z allegro jeszcze nie byl testowany,tak?W sensie ...czy wygodny, jak sie usiadzie:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 29.11.2011 14:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 atika no i fajnie wyszło aczkolwiek zdjęcia takie sobie, wiec jak zrobisz na wszystko na tip top i ładne zdjecia to dopiero będę chwalić, ale umywaleczki u chłopaków superowe no i u ciebie też te szafeczki piknie wyszły bez dziury na blacie:D Zdjęcia niestety z komórki więc rewelacyjne nie są Oczywiście jak wykończę będzie powtórka - tym razem z aparatu No i szafeczki bez dziury - Rewelacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 29.11.2011 14:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Kochana jestes, dzieki:hug: ten kibelek z allegro jeszcze nie byl testowany,tak?W sensie ...czy wygodny, jak sie usiadzie:p No przecież napisałam powyżej - ładny i wygodny Testowany był w ramach testów przeprowadziłam siedząc na nim przynajmniej 10 minutową rozmowę z mężem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 29.11.2011 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Tak jest, jak sie robi pięc rzeczy naraz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 29.11.2011 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Wow! A tu już*łazienki są! Super, biała chłopaków świetna Szara minimalistyczna, fajna Atika, pisałaś kiedyś że planujesz gdzieś efekt betonu Ja właśnie mam kupować materiał na kominem Wiesz już co robisz? A może już masz? Nigdzie nie mogę znaleźć tego Oikosa czy Fox Decorator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 29.11.2011 14:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Wow! A tu już*łazienki są! Super, biała chłopaków świetna Szara minimalistyczna, fajna Atika, pisałaś kiedyś że planujesz gdzieś efekt betonu Ja właśnie mam kupować materiał na kominem Wiesz już co robisz? A może już masz? Nigdzie nie mogę znaleźć tego Oikosa czy Fox Decorator Ja też miałam problemy ze znalezieniem "betonu". Na dodatek moi płytkarze którzy zrobili obie łazienki od A do Z nie do końca chcieli sie podjąć zrobienia ścian metodą tynków betonowych. Nie chciałam szukać nowej ekipy, na dodatek zmieniłam blat na inny odcień, bardziej greige niż szary - więc nawet ten beton nie do końca pasowałby mi w kuchni. I oczywiście zależało mi na czasie - bo kuchnia już jutro składana więc na ścianach w kuchni mam greige - a tynk betonowy - może później gdzieś położę. Na razie temat odłożony, więc niestety nie pomogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 29.11.2011 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 bo kuchnia już jutro składana i fotki będą?????? jestem ciekawa efektu bo też myslałam o tej kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 29.11.2011 17:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 i fotki będą?????? jestem ciekawa efektu bo też myslałam o tej kuchni oczywiście, że będą- jak kuchnie złożą Albo jutro, albo w 2 dni mają skończyć. Zobaczymy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
khb 29.11.2011 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 atika łazienki to mistrzostwo świata, półeczki, idealny każdy detal z niecierpliwością czekam na fotki Twojej kuchni a'propos muszę się pochwalić u nas w poniedziałek tynki kładą w środku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 29.11.2011 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Cześć Atika,jestem pod wrażeniem tempa budowy i wykończeniówki. Łazienki są piękne. Napisz jakie płytki masz u chłopców w łazience, właśnie o podobny efekt mi chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 30.11.2011 10:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Cześć Atika, jestem pod wrażeniem tempa budowy i wykończeniówki. Łazienki są piękne. Napisz jakie płytki masz u chłopców w łazience, właśnie o podobny efekt mi chodzi. Cześć. Witam w moich pogaduchach Płytek Ci nie polecę - bo ten kto będzie je kładł będzie przeklinał !! Moi płytkarze byli bliscy potłuczenia ich na drobny mak. Płytki były krzywe, różnica nawet po 3mm na długości, wygięte "w banana"... ogólnie masakra do kładzenia. Musieli się nieźle starać by wyszło ok. Ja mogę przed tymi płytkami przestrzec - ale wyszły ślicznie. Efekt końcowy jest taki o jaki mi chodziło. W sumie nie ja je kładłam więc dla mnie są ok. Ma sens to co napisałam ?? Jakby co to są płytki Stargres Tanzanya grey. 33,3x66,6 http://stargres.pl/data/mp/_admin800x600/364/tanzania_grey_33_3x66_6.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts