Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Szarak pod lasem

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Atika, Jaką dałaś fugę do Taranto i gdzie w Poznaniu zamawiałaś płytki? Szukam płytek z konkretnej daty produkcji, bo nieststy płytka płytce nie równa i mam jedne Taranto szaro-szare i jedną płytkę szaro-beżową. Położone obok siebie bardzo różnią się odcieniami. Nieststy nie wiem jakie kolory mają płytki z bieżącej produkcji i boję się ryzykować. Może tam gdzie Ty zamawiałaś mają jeszcze jakies zapasy.

Pozdrawiam :-)

Edytowane przez *agrafka*

Jestem - na chwilę.

Pochłonięta wykańczaniem i niestety chorobą - moją i obydwóch maluchów :(

Dorwało nas jakieś paskudztwo przeziębieniowo-anginowe i antybiotyk poszedł w ruch.

Co do wykończenia to 18 raczej nie damy rady, ale może przed świętami się uda. Choć już odpuściłam... najwyżej wprowadzimy sie na Nowy Rok.

Kuchnia nadal pod folią więc fot nie ma.

Drzwi będą zamontowane w kasecie Eclisse - chowane w ścianie 2 x 90cm - suwane oba skrzydła w jedną stronę. Montaż w środę.

A płytki kupowałam w jakimś sklepie internetowym, więc za bardzo nie pomogę. Moje są idealnie szaro-szare. A fugę dawałam szary beton z Sopro Saphir.

Choć wyszła nieco jaśniej niż na próbkach - chyba bo jeszcze muszę ją doszorować od wszechobecnego pyłu. Na próbkach z płytkami pasowała idealnie, w rzeczywistości mogłaby być minimalnie ciemniejsza.