anna-maria3 21.12.2011 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 http://i1.fmix.pl/fmi582/f4e8a1b00017f3314ef188c6/zdjecie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepejeans 21.12.2011 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 atikaWpadłam tyko na chwilkę....Bardzo Ci dziękuje za blat:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 21.12.2011 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 http://img64.imageshack.us/img64/8964/snowflakechristmascardp.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 22.12.2011 05:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 atika, mam nadzieję, że u Was wszystko w porządku Twoje milczenie jest spowodowane tylko radością z przeprowadzki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 22.12.2011 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 Ja też się zaczynam martwić... atika daj znać, że wszystko w porządalu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 22.12.2011 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 Ufff, Asia odpowiedziała mi na sms-ka... Czekałam od 4 godzin Wszystko jest OK. Asia napisze coś dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 22.12.2011 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 No to super. Uff... Fajnie, że nas uspokajasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 22.12.2011 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 Zdrowych, Rodzinnych, Wspaniałych Świąt Bożego Narodzenia dla Ciebie i Twojej rodzinki. I daj znać, że wszystko ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 22.12.2011 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 http://img189.imageshack.us/img189/7393/39961.jpg Życzy reni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 22.12.2011 18:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 Dziękuję Wam wszystkim za troskę. Bardzo, bardzo Moja nieobecność na forum była spowodowana niestety nie przeprowadzką, ale moim zdrowiem. Ale już wszystko wróciło do normy. To nie forum na takie sprawy, ale niech będzie - spodziewamy się maleństwa i miałam trochę problemów... na szczęście jest już dobrze. Co do przeprowadzki... mamy już wszystko z garażu przewiezione, częściowo skręcone i poskładane. Ale nie mieszkamy. Z jednej strony przez to, że ja byłam przez ostatnie prawie 2 tygodnie zupełnie "bezużyteczna przeprowadzkowo", a po drugie nie mamy w domu gniazdek !!! i wszędzie zwisają kable. Gniazdka będą jutro. Może gdyby nie ta obsuwa w realizacji zamówienia byśmy mieszkali.... ale nie ma co marudzić. Ostatnio wszystko kręciło się wokół zdrowia, więc przeprowadzka zeszła na 2 plan. Ale mam nadzieję, że do sylwestra będziemy już u siebie. I dla Wszystkich !!!! http://obama.cba.pl/img/wesolych-swiat1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 22.12.2011 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 no to Asia GRATULACJE! a przeprowadzka, przeprowadzką kiedyś się przecież zakończy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 22.12.2011 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 To nie forum na takie sprawy, ale niech będzie - spodziewamy się maleństwa Dużo zdrówka w takim razie. Nie tylko na święta, ale dla Maluszka - na początek na najbliższych 9 miesięcy. W końcu pokoik czeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 22.12.2011 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 Dziękuję Wam bardzo I w sumie to już tylko 7 miesięcy. Pepejeans - a co myślisz o blacie ?? Pasuje Ci ?? I oczywiście bardzo dziękuję za życzenia Świąteczne. Nie wiem kiedy nadrobię zaległości i Wasze dzienniki... może się uda. Myszonik wpadam do Ciebie, bo Ty już na pewno mieszkasz !! i Yokasta - do Ciebie również - przeprowadziłaś się ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 22.12.2011 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 Jesteś! I z jakimi newsami :wiggle: Co tam przeprowadzka - zaczeka. GRATULUJĘ, zdrówka i spokoju na nadchodzące miesiące życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 22.12.2011 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 no proszę dwie Joanny i w tym samym stanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 22.12.2011 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 GRATULACJE Piękna jest radość w Święta, Ciepłe są myśli o bliskich, Niech pokój, miłość i szczęścieOtoczy dzisiaj nas wszystkich http://i1.fmix.pl/fmi1488/3a77d7bd000752924ef34b4c/zdjecie.jpg Rodzinnych, bogatych w miłość Świąt życzy rodzinka lasche Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 23.12.2011 10:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2011 no proszę dwie Joanny i w tym samym stanie Esiak - czyżbyś tak ukratkiem chciał nam coś powiedzieć ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 23.12.2011 10:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2011 myszonik, lasche - dziękuję. Lasche - cudne zdjęcia chłopaków !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 23.12.2011 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2011 Esiak - czyżbyś tak ukratkiem chciał nam coś powiedzieć ?? Esiak już się ukradkiem gdzieś wygadał, że mu się rodzinka powiększa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
khb 23.12.2011 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2011 Dziękuję Wam wszystkim za troskę. Bardzo, bardzo Moja nieobecność na forum była spowodowana niestety nie przeprowadzką, ale moim zdrowiem. Ale już wszystko wróciło do normy. To nie forum na takie sprawy, ale niech będzie - spodziewamy się maleństwa i miałam trochę problemów... na szczęście jest już dobrze. Co do przeprowadzki... mamy już wszystko z garażu przewiezione, częściowo skręcone i poskładane. Ale nie mieszkamy. Z jednej strony przez to, że ja byłam przez ostatnie prawie 2 tygodnie zupełnie "bezużyteczna przeprowadzkowo", a po drugie nie mamy w domu gniazdek !!! i wszędzie zwisają kable. Gniazdka będą jutro. Może gdyby nie ta obsuwa w realizacji zamówienia byśmy mieszkali.... ale nie ma co marudzić. Ostatnio wszystko kręciło się wokół zdrowia, więc przeprowadzka zeszła na 2 plan. Ale mam nadzieję, że do sylwestra będziemy już u siebie. I dla Wszystkich !!!! http://obama.cba.pl/img/wesolych-swiat1.jpg Co za wspaniała wiadomość serdecznie gratuluję, dbaj o Siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts