Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Szarak pod lasem

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dziękuję Wam wszystkim za troskę. Bardzo, bardzo :hug:

Moja nieobecność na forum była spowodowana niestety nie przeprowadzką, ale moim zdrowiem.

Ale już wszystko wróciło do normy.

To nie forum na takie sprawy, ale niech będzie - spodziewamy się maleństwa i miałam trochę problemów... na szczęście jest już dobrze.

Co do przeprowadzki... mamy już wszystko z garażu przewiezione, częściowo skręcone i poskładane.

Ale nie mieszkamy. Z jednej strony przez to, że ja byłam przez ostatnie prawie 2 tygodnie zupełnie "bezużyteczna przeprowadzkowo", a po drugie nie mamy w domu gniazdek !!! i wszędzie zwisają kable.

Gniazdka będą jutro. Może gdyby nie ta obsuwa w realizacji zamówienia byśmy mieszkali.... ale nie ma co marudzić.

Ostatnio wszystko kręciło się wokół zdrowia, więc przeprowadzka zeszła na 2 plan.

Ale mam nadzieję, że do sylwestra będziemy już u siebie.

I dla Wszystkich !!!!

http://obama.cba.pl/img/wesolych-swiat1.jpg

Dziękuję Wam bardzo ;)

I w sumie to już tylko 7 miesięcy.

Pepejeans - a co myślisz o blacie ?? Pasuje Ci ??

I oczywiście bardzo dziękuję za życzenia Świąteczne.

Nie wiem kiedy nadrobię zaległości i Wasze dzienniki... może się uda. Myszonik wpadam do Ciebie, bo Ty już na pewno mieszkasz !! :) i Yokasta - do Ciebie również - przeprowadziłaś się ??

Dziękuję Wam wszystkim za troskę. Bardzo, bardzo :hug:

Moja nieobecność na forum była spowodowana niestety nie przeprowadzką, ale moim zdrowiem.

Ale już wszystko wróciło do normy.

To nie forum na takie sprawy, ale niech będzie - spodziewamy się maleństwa i miałam trochę problemów... na szczęście jest już dobrze.

Co do przeprowadzki... mamy już wszystko z garażu przewiezione, częściowo skręcone i poskładane.

Ale nie mieszkamy. Z jednej strony przez to, że ja byłam przez ostatnie prawie 2 tygodnie zupełnie "bezużyteczna przeprowadzkowo", a po drugie nie mamy w domu gniazdek !!! i wszędzie zwisają kable.

Gniazdka będą jutro. Może gdyby nie ta obsuwa w realizacji zamówienia byśmy mieszkali.... ale nie ma co marudzić.

Ostatnio wszystko kręciło się wokół zdrowia, więc przeprowadzka zeszła na 2 plan.

Ale mam nadzieję, że do sylwestra będziemy już u siebie.

I dla Wszystkich !!!!

http://obama.cba.pl/img/wesolych-swiat1.jpg

Co za wspaniała wiadomość :hug:

serdecznie gratuluję, dbaj o Siebie :yes: