Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Szarak pod lasem

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Yokasta - do Ciebie również - przeprowadziłaś się ??

Atika, wielkie, wielkie gratulacje i najważniejsze - dużo zdrowia :hug: oszczędzaj się, bo przeprowadzka wykańcza.

Jeszcze nie mieszkamy :) ale w przyszłym tygodniu zwijamy i palimy kartony i...kto wie :) autko stało wczoraj pierwszy raz w garażu, nie narzekało ;). Co prawda nie będzie drzwi i górnej łazienki ale co tam :).

Ściskam serdecznie :hug: raz jeszcze!

P.s. znając naszą nieprzewidywalność to prawdopodobną datą przeprowadzki jest 1 stycznia :rotfl:.

• 2 weeks później...

To się dzisiaj z Wami dziewczyny zgrałam ;)

Dopiero dzisiaj trochę czasu mam wolnego.

W domu jeszcze nie mieszkamy, ale jak święta w domku "przepadły", to przestałam mieć takie parcie i teraz ze spokojem.

Ja muszę niestety być bardziej "leniwa" niż bym chciała i dlatego wszystko też wolniej idzie.

Ale za 4 dni przedłużony weekend i mam nadzieję, że niedzielę spędzimy już w domku.

Zdjęć nie mam bo wszystko dopiero się tworzy....

Jeszcze z 4- 5 dni i na pewno coś wkleję...

Aha przeprowadzamy się do domu bez netu :( więc będziemy nieco odcięci od świata.

ESIAK - GRATULACJE !!!!! Dla Ciebie i Asi :)

Super, że się odezwałaś :)

Leniuchuj ile się da.

Na zdjęcia poczekamy.

A kiedy będzie internet w domu?

tylko ja nie lubię leniuchować... zwłaszcza teraz gdy jest tyle roboty.

A z netem nie wiadomo niestety. Mąż sprawdzał różne opcje i niezbyt ciekawe mamy wybory. Zobaczymy. W każdym razie ja się w to nie mieszam. Mąż szuka ;)