narendil 02.01.2012 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 tylko ja nie lubię leniuchować... zwłaszcza teraz gdy jest tyle roboty. Doskonale Cię rozumiem! Ale siła wyższa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 03.01.2012 13:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 a linia telefoniczna jest w okolicy..? W szeroko pojętej okolicy Do nas musieliby ciągnąć z TP ok. 1km - i odpowiedzieli, że im się nie opłaca. Więc odpada. Odpada też Netia z tych samych względów. Musimy szukać czegoś mniej standardowego Mam nadzieję, że się uda bo bez netu żyć sie nie da. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 03.01.2012 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 tak patrzyłem, to w Twojej okolicy coś żadna firma nie świadczy chociażby internetu radiowego... chyba, że się nie reklamują... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 05.01.2012 11:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 tak patrzyłem, to w Twojej okolicy coś żadna firma nie świadczy chociażby internetu radiowego... chyba, że się nie reklamują... No i właśnie z tym jest problem. Radiowego za bardzo nie ma, albo nie znaleźliśmy, Polsat nie daje rady, o LTE możemy zapomnieć, Orange niezbyt ciekawie, najlepiej jeszcze wygląda internet z Plusa i pewnie ich weźmiemy bo nie mamy w czym wybierać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 05.01.2012 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Cześć Asiula Odpoczywasz? Jak się macie? Ja tylko nieśmiało się przypomnę w temacie białych paneli. Oczywiście nie teraz. Jak się ogarniesz i znajdziesz chwilę, żeby sobie tym głowę zaprzątnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lipka71 05.01.2012 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Atika ja też rozpoczynam poszukiwania, z radiowych znalazłam Neteter ale jak działa to nie wiem, u was dodatkowo las nie pomaga niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
khb 09.01.2012 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 witaj atika jak Twoje zdrówko i samopoczucie? jak ten "najmniejszy w rodzinie" dołączam się do wątku z internetem, spróbuj może w Play-u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 14.01.2012 14:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2012 (edytowane) Jestem po dłuugiej przerwie. Przerwa spowodowana brakiem netu.... gdyż Od PIĄTKU 6 stycznia - MIESZKAMY W NASZYM DOMU !!!!! W końcu Szarak stał się domem a nie budową. Teraz jestem chwilowo u teściów i dorwałam się do netu. W domu Jest super. W końcu u siebie. Dzieciaki jak zobaczyły swoje pokoje nie mogły się nacieszyć. Skakały, biegały i wariowały szczęśliwe My też czujemy się świetnie. Doskwiera tylko brak netu i TV działające na kawałku drutu odbierający wyłącznie polsat i nie wiedzieć czemu za każdym razem jak włączę widzę Kiepskich Ale dzisiaj mąż zakłada antenę więc będzie "choć trochę cywilizacji". Co do netu może będzie szansa na TP. Zgłosili się do nas i mają przysłać jakiegoś speca od sprawdzenia sieci. Może sie uda. Jeśli nie zostanie Plus. Zdjęcia ogarnę jak będziemy mieli internet. Jeszcze jest trochę do zrobienia. Brakuje niektórych listew i lamp... poza tym mamy wszystko co potrzeba do szczęścia ... no może oprócz netu Edytowane 14 Stycznia 2012 przez atika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 14.01.2012 14:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2012 Aniu co do białych paneli. Powiem Ci, że są fajne, ładnie wyglądają, ale mają wielkie ALE. Kupując je miały być z małą wadą przy fugach. Okazało się jednak, że wiele paneli miało plamy szarawe i czerwonawe. Całe szczęście mieliśmy tak duży zapas. W przeciwnym wypadku nie kładłabym ich, bo plamki są widoczne. I tak musiałam takie z plamkami położyć bo zabrakło czystych, ale są w miejscach gdzie stoi szafa. Więc niestety mimo najszczerszych chęci nie będę Ci ich przesyłać bo nie będą wyglądały dobrze. Ale jak gdzieś uda Ci się kupić takie panele bez wad to polecam, bo naprawdę wyglądają suuper. khb - zdrówko i samopoczucie w miarę ok. Ale muszę się bardzo oszczędzać. Maleństwo ok. Za 4 dni wizyta u lekarza więc podpatrzę sobie jak wygląda lipka - o Neteter nie słyszałam - musimy w takim razie poczytać. Waszych Wszystkich dzienników chyba nigdy nie nadgonię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepejeans 14.01.2012 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2012 Super ze już mieszkacie i rodzinka szczęśliwa ) Teraz to już tylko internet i pełnia szczęścia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lipka71 14.01.2012 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2012 Atika gratulacje i czekam na foty u nas może w tym tygodniu wreszcie uruchomią kotłownię, będzie woda i ogrzewanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 14.01.2012 15:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2012 pepejeans - mam pytanko - jak ten blat co Ci podesłałam - pasuje wg Ciebie ?? Podoba Ci się ??W użytkowaniu jakby co jest naprawdę ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 14.01.2012 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2012 atika, gratuluję przeprowadzki i zdrówka życzę ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 14.01.2012 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2012 no Atika, w końcu się pojawiłaś... gratulację z okazji przeprowadzki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 14.01.2012 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2012 :wave::wave::wave::wave: Gratulacje!!! A widzisz w końcu poślizg w stosunku do planu nie był taki duży:) Teraz pozostaje tylko życzyć dostępu do netu, samych szczęśliwych chwil w nowym domu i zdrówka dla Ciebie i Malucha:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepejeans 17.01.2012 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 pepejeans - mam pytanko - jak ten blat co Ci podesłałam - pasuje wg Ciebie ?? Podoba Ci się ?? W użytkowaniu jakby co jest naprawdę ok. jeszcze raz bardzo CI dziekuję http://polchat.pl/media/images/emotwar/poklon.gif blat mi się podoba i jak na razie jest nr 1 na mojej liscie bardzo mi pomogłas, bo taki wiekszy kawąłek zupełnie inaczej wyglada niz mala kosteczka w próbniku eggera jeszcze raz dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 17.01.2012 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Gratulacje !!!!!!!! Przegapiłam taki moment !!!!! serdecznie ściskam i życzę Wam, żeby się żyło tak dobrze jak Nam albo i lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 17.01.2012 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 atika i ja gratuluje przeprowadzki, no i kiedy będą jakieś zdjęcia, kuchni chociaż no i łazieneczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blekitna 20.01.2012 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 hej!! wpadłam pozglądać całkiem przypadkiem gratuluje przeprowadzki i mam pytanko odnoście płytek, pisałaś, że w kuchni masz płytki nowa gala OR 13 napisz prosze jak się "sprawdzaja" pod względem czystości i czy one mają widoczną powłokę szkliwioną? i jeśli byś mogła to wrzuć jakąś fotkę, bo w dzienniku nie mogę znaleźć... ja sama jestem zainteresowana OR 12, kiedy oglądałam w sklepie próbnik zdziwiło mnie to, że jedna płytka była mocno szkliwiona a druka taka chropowata??? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 20.01.2012 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 O matko, że też nie zauważyłam, że na chwilkę wpadłaś... Gratuluję przeprowadzki. Szkoda, że tak wyszło z panelami, ale pewnie nie ma tego złego... Może nie mi one pisane No i dobrze, że Wam tych dobrych wystarczyło... Na foty czekam penwie tak samo niecierpliwie jak inni Dużo zdrówka życzę i spokoju, dla Ciebie i Maluszka. Niech rośnie i rozwija się zdrowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts