Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Szarak pod lasem

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

a linia telefoniczna jest w okolicy..?

W szeroko pojętej okolicy ;) Do nas musieliby ciągnąć z TP ok. 1km - i odpowiedzieli, że im się nie opłaca.

Więc odpada. Odpada też Netia z tych samych względów.

Musimy szukać czegoś mniej standardowego ;) Mam nadzieję, że się uda bo bez netu żyć sie nie da.

tak patrzyłem, to w Twojej okolicy coś żadna firma nie świadczy chociażby internetu radiowego...

chyba, że się nie reklamują... ;)

No i właśnie z tym jest problem. Radiowego za bardzo nie ma, albo nie znaleźliśmy, Polsat nie daje rady, o LTE możemy zapomnieć, Orange niezbyt ciekawie, najlepiej jeszcze wygląda internet z Plusa i pewnie ich weźmiemy bo nie mamy w czym wybierać.

Jestem po dłuugiej przerwie.

Przerwa spowodowana brakiem netu.... gdyż

Od PIĄTKU 6 stycznia - MIESZKAMY W NASZYM DOMU !!!!!

W końcu Szarak stał się domem a nie budową.

Teraz jestem chwilowo u teściów i dorwałam się do netu.

W domu Jest super. W końcu u siebie. Dzieciaki jak zobaczyły swoje pokoje nie mogły się nacieszyć. Skakały, biegały i wariowały szczęśliwe ;)

My też czujemy się świetnie.

Doskwiera tylko brak netu :( i TV działające na kawałku drutu odbierający wyłącznie polsat ;) i nie wiedzieć czemu za każdym razem jak włączę widzę Kiepskich :sick:

Ale dzisiaj mąż zakłada antenę więc będzie "choć trochę cywilizacji".

Co do netu może będzie szansa na TP. Zgłosili się do nas i mają przysłać jakiegoś speca od sprawdzenia sieci. Może sie uda. Jeśli nie zostanie Plus.

Zdjęcia ogarnę jak będziemy mieli internet.

Jeszcze jest trochę do zrobienia. Brakuje niektórych listew i lamp... poza tym mamy wszystko co potrzeba do szczęścia ;)... no może oprócz netu

Edytowane przez atika

Aniu co do białych paneli. Powiem Ci, że są fajne, ładnie wyglądają, ale mają wielkie ALE. Kupując je miały być z małą wadą przy fugach. Okazało się jednak, że wiele paneli miało plamy szarawe i czerwonawe.

Całe szczęście mieliśmy tak duży zapas. W przeciwnym wypadku nie kładłabym ich, bo plamki są widoczne. I tak musiałam takie z plamkami położyć bo zabrakło czystych, ale są w miejscach gdzie stoi szafa.

Więc niestety mimo najszczerszych chęci nie będę Ci ich przesyłać bo nie będą wyglądały dobrze.

Ale jak gdzieś uda Ci się kupić takie panele bez wad to polecam, bo naprawdę wyglądają suuper.

khb - zdrówko i samopoczucie w miarę ok. Ale muszę się bardzo oszczędzać.

Maleństwo ok. Za 4 dni wizyta u lekarza więc podpatrzę sobie jak wygląda ;)

lipka - o Neteter nie słyszałam - musimy w takim razie poczytać.

Waszych Wszystkich dzienników chyba nigdy nie nadgonię :(

pepejeans - mam pytanko - jak ten blat co Ci podesłałam - pasuje wg Ciebie ?? Podoba Ci się ??

W użytkowaniu jakby co jest naprawdę ok.

jeszcze raz bardzo CI dziekuję

http://polchat.pl/media/images/emotwar/poklon.gif

blat mi się podoba i jak na razie jest nr 1 na mojej liscie

bardzo mi pomogłas, bo taki wiekszy kawąłek zupełnie inaczej wyglada niz mala kosteczka w próbniku eggera

jeszcze raz dzieki :)

hej!! wpadłam pozglądać całkiem przypadkiem :) gratuluje przeprowadzki :)

i mam pytanko odnoście płytek, pisałaś, że w kuchni masz płytki nowa gala OR 13 napisz prosze jak się "sprawdzaja" pod względem czystości i czy one mają widoczną powłokę szkliwioną? i jeśli byś mogła to wrzuć jakąś fotkę, bo w dzienniku nie mogę znaleźć...

ja sama jestem zainteresowana OR 12, kiedy oglądałam w sklepie próbnik zdziwiło mnie to, że jedna płytka była mocno szkliwiona a druka taka chropowata???

pozdrawiam

O matko, że też nie zauważyłam, że na chwilkę wpadłaś... Gratuluję przeprowadzki. Szkoda, że tak wyszło z panelami, ale pewnie nie ma tego złego... Może nie mi one pisane ;) No i dobrze, że Wam tych dobrych wystarczyło...

Na foty czekam penwie tak samo niecierpliwie jak inni :popcorn:

Dużo zdrówka życzę i spokoju, dla Ciebie i Maluszka. Niech rośnie i rozwija się zdrowo :hug: