Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Szarak pod lasem

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wraca córka marnotrawna....

Zostałam wezwana do porządku przez Anię i na moim "zdychającym" internecie wracam do Was. Mam nadzieję, że mnie przyjmiecie z powrotem, bo tęskniłam za Wami.

Od razu wyjaśniam - dzidzia jeszcze siedzi w brzuszku i niech tam jeszcze zostanie. Kończymy 6 miesiąc więc jeszcze trochę zostało.

W domu wiele sie nie zmieniło, dochodzą drobiazgi.

Dzisiaj w końcu po niezliczonej ilości tygodni montują mi maskownicę do drzwi w korytarzu.... obsługa firmy Fachowiec jest tak beznadziejna, że słów brak...

Miało być zamontowane na Boże Narodzenie, będzie na Wielkanoc.... subtelna różnica.

U nas meble tarasowe (te co u Ani) już stoją na zewnątrz i cieszą oko, choć ostatnio jest tak zimno, że tylko popatrzeć możemy na nie.... na oknach gości wiosna i już nie możemy się doczekać ciepłych dni.

Atika mam jedno pytanie: jak tam się sprawuje kociołek Smart Fire? I nic więcej.

Długo musiałeś czekać na odpowiedź, za co przepraszam. Niestety od jakiegoś czasu z kotłem co chwilę coś nie tak. Była już wymieniana cała elektronika, sterownik i jeszcze coś. Nasi instalatorzy już załamali ręce.

Na przyszłą środę mamy umówionego serwisanta z Lazara - może on coś poradzi.

Ogólnie - nie za dobrze wybraliśmy, choć tyle czytaliśmy, szukaliśmy, porównywaliśmy....

Chyba nie ma co kupować nowości rynkowych, nie sprawdzonych przez użytkowników, bo można się naciąć.

Na plus jest to że w domu zawsze było ciepło, kocioł łatwo sie czyści, jest łatwy w obsłudze, ale niestety jak dla mnie niedopracowany i przez to co chwilę wyskakują błędy, kocioł się wyłącza, dziwnie głośno nieraz działa i nie wiadomo dlaczego i skąd w kotłowni jest sadza....

Czekamy co poradzi Lazar.

Edytowane przez atika

Asiu,

Miło Cię widzieć :hug: Nareszcie!

I jeszcze milej czytać, że z brzuszkiem w porządku :)

A są jakieś widoki na lepszy internet? Bo tak się przecież żyć nie da :rotfl:

Z brzuszkiem w miarę ok, choć raz jest lepiej raz gorzej. Ale jeszcze trochę mam zamiar wytrzymać 2 w 1.

Jeśli chodzi o internet jak na razie nie ma szans. W międzyczasie przerobiliśmy jakieś wciskanie kitu przez tp - nie działało, i orange też nie za bardzo - a przynajmniej nie na tyle by za to płacić jak teraz mamy to samo za darmo.

Więc na razie czekamy.

• 2 weeks później...
witaj Atika u nas dziś kuchnia została wymierzona pod Abstrakt biały z IKEI, już nie mogę się doczekać efektu końcowego :yes: pozdrawiam serdecznie

oooo to super ;)

I efekt na pewno będzie fajny ;) Biała kuchnia wygląda naprawdę super. Ja jak patrzę na moją niezmiennie mnie cieszy.

A jaki blat wybrałaś ??