rere79 11.06.2012 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 No to gratuluję córci. Chłopcy będą rozpieszczać siostrę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 11.06.2012 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 No to nie będziesz osamotniona w męskim gronie Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
khb 11.06.2012 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Miło dziewczyny, że się odzywacie. Co do płci to napiszę tutaj. Dla odmiany po 2 łobuzach teraz ma być córeczka Ale bombowa informacja GRATULUJĘ ! A propos u nas 21 montaż kuchni , uff już nie mogę się doczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 11.06.2012 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Pogłaszcz brzuszek ode mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 12.06.2012 15:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 Ale bombowa informacja GRATULUJĘ ! A propos u nas 21 montaż kuchni , uff już nie mogę się doczekać To ja trzymam kciuki za kuchnię i oczywiście czekam na fotki !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 12.06.2012 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 Asia, w Biedronce pojawiły się do kompletu meble te, które kupowałyśmy do ogrodu. 2 fotele - były w cenie 499, a dzisiaj są już 299. Może będziesz zainteresowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 06.07.2012 08:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2012 (edytowane) A nam dzisiaj właśnie mija PÓŁ Roku jak zamieszkaliśmy w naszym szaraku. Czas na małe podsumowanie Ten dom to naprawdę to co chcieliśmy. Opłaca się przemyśleć wiele spraw na etapie projektu, bo wówczas można wprowadzać zmiany które najbardziej nam odpowiadają i jesteśmy z nich zadowoleni. Uwielbiamy nasz dom i naprawdę uważamy, że jest dopracowany, choć: - nachodzimy się na trasie kuchnia - pokoje dzieciaków - ale cieszę się, że nie zrobiliśmy przejścia na korytarz w jadalni - byłoby bliżej, ale na pewno gorzej, - młodszy synek nigdy nie mówi "idę do mamy" tylko "idę szukać mamy" - teraz kupilibyśmy inny piec do kotłowni - ten jednak nie jest dopracowany i są z nim problemy, choć na opał wybralibyśmy pellet tak jak teraz bo z niego jesteśmy zadowoleni, - i na koniec trochę żartem: " Komu zachciało się domu pod lasem, jedynego w okolicy jak prawie codziennie są takie mega burze !!!!" Kurde nieraz mam stracha... Ale jest dużo, dużo więcej plusów i z tego powodu jesteśmy naprawdę zadowoleni z naszego szaraka. Przede wszystkim uwielbiam: - moją spiżarnię przy kuchni - suwane drzwi kuchnia - salon - przejście do naszej łazienki przez garderobę - plastikowe panele u chłopaków w łazience. Aniu są naprawdę świetne i mimo lania na nich wody przez moich chłopaków w ilościach nieprzepisowych są jak nowe i wymagają naprawdę minimalnego nakładu pracy, - moją kuchnię z IKEA z przemyślanym układem szafek - jest naprawdę wygodna w użytkowaniu - 2 tarasy - zawsze na jednym z nich jest słońce/cień Teraz powoli czas na ogród, podjazdy, ścieżki..... czas się za to zabrać... Edytowane 6 Lipca 2012 przez atika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 06.07.2012 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2012 Cześć Asiu, fajnie, że się odezwałaś... Super, że dom daje Wam tyle radości i że większość rzeczy wyszła tak, jak chcieliście. A jak Ty i Malutka? Urodzilaś już? Pewnie nie, bo byś się pochwaliła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 06.07.2012 09:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2012 Cześć Aniu, Jeszcze nie urodziłam, choć bardzo bym chciała, bo przy tych upałach ciąża jednak daje się we znaki.... Mam nadzieję, że jeszcze kilka-kilkanaście dni i mała będzie z nami. Pochwalę się oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 06.07.2012 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2012 Atika, same dobre wiadomości piszesz. Świetnie, że generalnie wszystko Wam się udało i z wszystkiego jesteście zadowoleni. Poprostu dom skrojony jest pod Was . A jak brzuszek? Kiedy to ważne wydarzenie ma nastąpić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 06.07.2012 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2012 Pochwalę się oczywiście Wszystkiego dobrego w takim razie, szczęśliwego rozwiązania i czekamy na wieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 07.07.2012 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2012 Asiu, myślę o Tobie i o Malutkiej, jeszcze trochę...buziaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 07.07.2012 09:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2012 Atika, A jak brzuszek? Kiedy to ważne wydarzenie ma nastąpić? Teraz jestem w 38 tyg. więc - w każdej chwili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 07.07.2012 09:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2012 Asiu, myślę o Tobie i o Malutkiej, jeszcze trochę...buziaki. Cześć Asiu. Fajnie, że się odezwałaś. Jak życie z Maluchem ?? Jak nocki - przespane ?? I jak Ty się czujesz ?? Doszłaś już do siebie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 07.07.2012 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2012 Cześć Asiu. Fajnie, że się odezwałaś. Jak życie z Maluchem ?? Jak nocki - przespane ?? I jak Ty się czujesz ?? Doszłaś już do siebie ?? Dajemy radę - docieramy się wzajemnie:) Teraz śpi a ja korzystam póki mogę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 07.07.2012 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2012 Teraz jestem w 38 tyg. więc - w każdej chwili No tak, to już jesteście na finiszu. Tak więc zaciskam kciuki za bezproblemowy poród i szybki powrót, Twój i córci, do szaraka pod lasem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 19.07.2012 15:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2012 Mam prośbę... Nie mam pomysłu na stół w jadalni. Stół (a właściwie 2 połączone) są białe, na wysoki połysk. szer. 90cm. długość 320cm. Poszukuje czegoś ciekawego by je "nakryć". Podrzućcie proszę jakieś pomysły na ozdobę tej białej powierzchni. A jak wyglądają Wasze stoły w jadalni "na co dzień" ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 19.07.2012 15:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2012 Chyba aby nie myśleć "kiedy w końcu mała się urodzi" zajmuję się szukaniem dodatków. I znowu prośba. Nadal (aż wstyd) nie mam lustra i górnej lampy w łazience. Macie coś fajnego i pasującego i bez zabójczej ceny ?? Dla przypomnienia łazienka i miejsce na lustro: http://foto2.m.onet.pl/_m/6b3c73df209dfce61eaa1a21e456c19e,10,19,0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 19.07.2012 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2012 Asiula, ja na stole w jadalni mam taki długi wąziutki bieżnik i na tym świecznik z ozdobnymi świecami. Jak dorwę aparat to Ci na maila fotę podeślę. W tej łazience to bym taką lampę widziała jak ma lasche - taki jakby kinkiet z fabryki Na pewno wiesz, o którą chodzi. Z lustrem nie pomogę, bo sama nie mam pomysłu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 19.07.2012 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2012 Ależ Ty masz piękną łazienkę - jak to się stało, że nie trafiłam tu wcześniej?! Może jakieś postarzane lustro, takie na przykład? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts