Esiak 30.06.2011 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 tak, robimy wszelkiego rodzaju zabudowy szklane (drzwi, ściany, kabiny, balustrady i inne ) a ściany do kabin prysznicowych..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 30.06.2011 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 szklane oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 30.06.2011 13:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 szklane oczywiście właśnie i drzwi i parawany nawannowe - bo muszę taki zamontować u chłopaków w łazience by mi całej łazienki nie zalewali ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lipka71 30.06.2011 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 Atika takich szyb do kominka nie przerabialiśmy, wentylację projektuje nam z grubsza kumpel a wykonywać będzie mąż samodzielnie, reku planujemy bartosza Esiak tak robimy tu nasza nowa strona w trakcie budowy http://sewer2.kei.pl/tit/index2.htmlwykonana niegdyś przeze mnie się już zestarzała i zdeaktualizowała http://www.titsc.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 30.06.2011 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 Atika takich szyb do kominka nie przerabialiśmy, wentylację projektuje nam z grubsza kumpel a wykonywać będzie mąż samodzielnie, reku planujemy bartosza Esiak tak robimy tu nasza nowa strona w trakcie budowy http://sewer2.kei.pl/tit/index2.html wykonana niegdyś przeze mnie się już zestarzała i zdeaktualizowała http://www.titsc.pl najważniejszego brak -cennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 30.06.2011 13:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 Lipka - super wiedzieć . Stronę zapisuję - jakby co będe wiedziała do kogo sie zgłosić I już nie mogę się doczekać tych cudów jakie będziesz miała u siebie w domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lipka71 30.06.2011 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 Mąż się właśnie trudzi nad zrobieniem czegoś choćby zgrubnie wyceniającego, ale i tak nie będzie to cennik - cennik tylko raczej szerokie widełki od - do, niestety nie jest to produkcja masaowa a czasem wydawałoby sie klientowi drobna różnica powoduje niebagatelną różnicę w cenieno a wiesz powiedziec komuś że coś co sobie wymyślił może kosztować około 2 tysięcy a jak przychodzi do szczegółów to się okazuje że to musi kosztować znacznie drożej i klient się zawsze w takiej sytuacji czuje oszukanyto już lepiej nie dawać cennika hehe tylko prosić o kontakt i szczegółową wycenę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lipka71 30.06.2011 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 Atika u siebie w domu cudów się nie spodziewam, są zaplanowane jedne szklane drzwi do naszej łazienki i szklana ściana do naszego prysznica, jeśli będzie coś jeszcze to jak bonus założyliśmy sobie dość trudny do osiągnięcia limit wydatków i to jest priorytetem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 30.06.2011 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 Mąż się właśnie trudzi nad zrobieniem czegoś choćby zgrubnie wyceniającego, ale i tak nie będzie to cennik - cennik tylko raczej szerokie widełki od - do, niestety nie jest to produkcja masaowa a czasem wydawałoby sie klientowi drobna różnica powoduje niebagatelną różnicę w cenie no a wiesz powiedziec komuś że coś co sobie wymyślił może kosztować około 2 tysięcy a jak przychodzi do szczegółów to się okazuje że to musi kosztować znacznie drożej i klient się zawsze w takiej sytuacji czuje oszukany to już lepiej nie dawać cennika hehe tylko prosić o kontakt i szczegółową wycenę z cennikiem żartowałem... ale mniej więcej jak to wychodzi kosztowo do gotowych rozwiązań? chodzi mi o szklane drzwi do murowanego prysznica 100x80cm ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lipka71 30.06.2011 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 Esiak nie wiem jakie jest porównanie, ale gotowe, z marketów cokolwiek, prawie zawsze wychodzi taniej, nie wiem jak z montażem w marketach bywa, a tu akurat montaż nie jest prosty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciapulcia 30.06.2011 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 drzwi wew szklane bardzo ładnie wyglądają, ale u mnie by odpadaly ze względu na dziecko, a co do kuchni, to fajne są otwarte, ale dla osób które niewiele gotują, mam taką od kilku ladnych lat i zawsze wyklinam przy smażeniu głupiej cebuli, cały zapach się roznosi, nie znoszę tego i dlatego w nowym domu będę miała zamkniętą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 30.06.2011 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 drzwi wew szklane bardzo ładnie wyglądają, ale u mnie by odpadaly ze względu na dziecko, a co do kuchni, to fajne są otwarte, ale dla osób które niewiele gotują, mam taką od kilku ladnych lat i zawsze wyklinam przy smażeniu głupiej cebuli, cały zapach się roznosi, nie znoszę tego i dlatego w nowym domu będę miała zamkniętą. lubie zapach smażonej cebuli ale kuchnia raczej zamknięta (2 otwarte przejścia ale z salonu nie widać bałąganu kuchennego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 30.06.2011 15:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 ulciapulcia - u mnie 2 dzieci 2,5 i 6,5 roku - ale Pan mi pokazywał konstrukcję tych drzwi z podwójnego zbrojonego szkła. Mówił że są nie do zdarcia więc się zdecydowałam. queene - to samo mówi mój mąż więc będą drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 30.06.2011 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 O szybę chyba nie masz się co martwić. Ja mam w tej chwili drzwi takie z przeszkleniem i wiele już szturmów przeżyły - z samochodzikami, na hulajnodze i nic się złego nie wydarzyło. Te szyby są dość grube, specjalnie wzmacniane, klejone w środku po to, żeby przy uderzeniu nie posypały się na kawałki, tylko żeby popękały jak pajęczynka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 04.07.2011 06:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 Wiem, że dopiero zaczynamy stawiać mury, ale nie mogłam się oprzeć i nie kupić Dzięki Ani (dziękuję raz jeszcze) i jej podpowiedzią stałam sie posiadaczką tego cudnego zestawu na taras. Wczoraj mąz zrobił mi niespodziankę i przywiózł wieczorkiem. http://i2.fmix.pl/fmi1524/d69bde6c000567da4e114b6d/zdjecie.jpg Już sie nie mogę doczekać kawki w tym fotelu na własnym tarasiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 04.07.2011 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 Oooo, atika, jakie piękne meble na taras kupiłaś :lol2::lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 04.07.2011 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 wspaniały ten zestaw... można się rozmarzyć o cudownych chwilach na własnym tarasie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 04.07.2011 07:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 Oooo, atika, jakie piękne meble na taras kupiłaś :lol2::lol2::lol2: teraz jak przyjedziesz na kawkę to zupełnie jak u siebie się poczujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 04.07.2011 07:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 wspaniały ten zestaw... można się rozmarzyć o cudownych chwilach na własnym tarasie:) oj pomarzyłam, pomarzyłam.... ale czas wracać do rzeczywistości Za 17 dni się wyprowadzamy !!!! Masakra pakowania trwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciapulcia 04.07.2011 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 oj cudne te mebelki, nic tylko kawkę brać i siadać z książeczka na tarasie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts