anna-maria3 06.07.2011 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 Ło matko, to teraz z głową w chmurach będziesz chodzić, taki obcas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lipka71 06.07.2011 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 ależ wysokie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 06.07.2011 09:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 Aniu - niestety mam złe wiadomości - bezpośrednio z produkcji Hormanna. Drzwi TPS700 czyli seria ThermoPro jest zawsze obustronnie w tym samym kolorze i nie ma możliwości zrobienia w 2 różnych kolorach Jedyne wyjście pomalować z jednej strony. Można kupić białe i malować na grafit. Pan mówił, że oni takie drzwi robili ostatnio, malowali na czerwono. ale zawsze bedzie to malowanie, a nie oklein. Te czerwone drzwi widziałam jak byłam tam kiedyś - wyglądały bardzo ładnie. Drzwi w dwustronnych kolorach są z tych Aluminiowych - ale te są po ok. 10.000zł. Przepraszam, że nie mam dobrych wiadomości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 06.07.2011 09:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 eeeee nie są tak wysokie Lubię takie koturny. Jeśli byłaby to szpilka, to bym się zabiła ale koturny są ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 06.07.2011 09:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 lipka - a jak u Ciebie postępy na budowie ?? jakieś nowe zdjęcia masz ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lipka71 06.07.2011 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 Atika dach mam nadzieję zaczna kończyć we wtorek w przyszłym tygodniu, bo majster będzie wreszcie w stanie na dach się wspiąć, okna i drzwi właściwie już mam, ale jeszcze nie są skończone, zdarzyła im sie kucha na produkcji i jedno skrzydło muszą wymienić i przy okazji dokończyć podparcie okien tarasowychfot na razie do dziennika nie wstawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 06.07.2011 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 (edytowane) No to doooooooooooopa... Kolejny słoik muszę ustawić i zbierać... Na aluminiowe drzwi... Edytowane 6 Lipca 2011 przez anna-maria3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 06.07.2011 10:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 Lipka - no to widzę że prace poszły do przodu. A kolejne ekipy już umówione ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 06.07.2011 10:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 Aniu chyba, że coś z tym malowaniem wymyślisz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaKuba 06.07.2011 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 Mam nadzieję, że dziewczyny rację mają i da się dwustronne/dwukolorowe zrobić... Co ja piszę! Musi się dać - w niektórych domkach przecież takie widziałam Da się Sąsiedzi w domku z bali mają na zewnątrz w kolorze drzewa w środku białe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lipka71 06.07.2011 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 tynkarz umówiony pod koniec miesiąca, potem też będzie nam posadzki jeszcze wylewał, ale do tego czasu to musimy zrobić instalacje i podłogówkęa to wszystko sami robimy, czyli mąż z moja niewielka pomocą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 06.07.2011 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 Da się Sąsiedzi w domku z bali mają na zewnątrz w kolorze drzewa w środku białe Tak, tak, tylko że ja Hormana chciałam i tu się nie da... No, chyba że aluminiowe za dychę, jak atika napisała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 06.07.2011 10:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 lipka - a tynkarz z polecenia ?? Jak będziesz zadowolona to poproszę o namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 06.07.2011 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 tynkarz umówiony pod koniec miesiąca, potem też będzie nam posadzki jeszcze wylewał, ale do tego czasu to musimy zrobić instalacje i podłogówkę a to wszystko sami robimy, czyli mąż z moja niewielka pomocą lipka jeśli możesz, podaj namiar na tynkarza i jego ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lipka71 06.07.2011 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 tak, z polecenia, mam nadzieję, że będzie ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lipka71 06.07.2011 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 Esiak pogadam wieczorem z mężem, bo on ma namiar, cenę nam dał dobrą, z tego co pamiętam to chyba 23zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 06.07.2011 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 Esiak pogadam wieczorem z mężem, bo on ma namiar, cenę nam dał dobrą, z tego co pamiętam to chyba 23zł z towarem? jakie tynki? gipsowe czy cementowo-wapienne? ręczne czy maszynowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 06.07.2011 11:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 z towarem? jakie tynki? gipsowe czy cementowo-wapienne? ręczne czy maszynowe? i ja sie podpinam pod pytanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 06.07.2011 11:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 Esiak - a można spytać dlaczego Ty nie kupujesz okien z polecanego Chempo ??Co przeważyło na korzyść HeKa ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lipka71 06.07.2011 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 Esiak z towarem, cementowo-wapienne, maszynowe chyba, ale głowy za to nie dam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts