Esiak 19.08.2011 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 u mnie chłopaki przesuwali okno o 30cm bo się kropnęli, i razem z przesunięciem nadproża, zajęło im to nie cała godzinkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 19.08.2011 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 nie wiem czemu te ceny styropianu tak idą w górę... gednerke - kilka typów mówili mi, że cena tylko do końca sierpnia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 19.08.2011 08:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 rzeczywiście - pamiętam Twoje okno. To chyba się nie pogniewają na małe cięcie U mnie muszą podmurować okno w łazience. Bo zrobili 90x150 wys. tak jak wszystkie, a ma być 90x90. Musze ich pogonić, bo montaż okien zbliża się wielkimi krokami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 19.08.2011 08:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 (edytowane) Styropian idzie w górę bo zaczyna się sezon na ocieplanie więc trzeba dołożyć by więcej zarobić Edytowane 19 Sierpnia 2011 przez atika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciapulcia 19.08.2011 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 mam do Ciebie pytanie czy 2600 za tonę drutu zbrojeniowego 12 to dobra cena, skierowała mnie z tym pytaniem anna , bo podobno ty kupowałaś sama:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 19.08.2011 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 atika, wiesz że Hormann nie daje gwarancji na bramę montowaną przed tynkami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 19.08.2011 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 atika, wiesz że Hormann nie daje gwarancji na bramę montowaną przed tynkami? Atika nie przejmuj się, mam dużo desek do zabicia Twojego garażu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 19.08.2011 09:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 (edytowane) ulciapulciaJeśli netto - czyli tyle co zapłacisz to w miarę dobra. Ja kupowałam po 2800 "do zapłaty" z dowozem. Ale nie brałam faktur. Stal co chwilę się waha cenowo i to sporo. Ja na co dzień mam do czynienia ze stalą. Bywały w tym roku momenty gdzie stała po 3600 netto !!!W tej chwili firmowo kupujemy stal po 2300 netto bez dowozu. Edytowane 19 Sierpnia 2011 przez atika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 19.08.2011 09:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 atika, wiesz że Hormann nie daje gwarancji na bramę montowaną przed tynkami? Naprawdę ?????? Kurcze to mnie zmartwiłaś Musze zadzwonić do salonu z którego kupuję. Esiak super - tylko ja nie mam czym ich przewieźć A mi wszystkie szalunkowe deski budowlańcy dawali swoje i po rozebraniu zabrali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 19.08.2011 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 transport się załatwi jakiś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciapulcia 19.08.2011 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 aha no to spoko dziex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 19.08.2011 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 Naprawdę ?????? Kurcze to mnie zmartwiłaś Musze zadzwonić do salonu z którego kupuję. Esiak super - tylko ja nie mam czym ich przewieźć A mi wszystkie szalunkowe deski budowlańcy dawali swoje i po rozebraniu zabrali. Tak nam mówiono, w salonie w Radomiu i w dwóch w Warszawie. Zresztą*jak mąż posłuchał co się*dzieje z mechanizmem w czasie tynków, że potem brama skrzypi, zacina się to już nie musieli go straszyć gwarancją. My zabijaliśmy osb, teść zrobił drzwiczki, wyszło fajnie, ale kilka stów na tę zabawę poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 19.08.2011 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 no ja też się wstrzymałem z bramą przed tynkami, chociaż mam już zamówioną...wszyscy montażyści od bram mi o tym wspominali... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 19.08.2011 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 no ja też się wstrzymałem z bramą przed tynkami, chociaż mam już zamówioną... wszyscy montażyści od bram mi o tym wspominali... są ludzie którzy montują i niby jest OK Ale wyszliśmy z założenia, że po co ryzykować, skoro płaci się tyle kasy za mechanizm który ma śmigać jak szwajcarski zegarek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 19.08.2011 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 wszystko można i zawsze, tylko po co...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 19.08.2011 09:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 aha no to spoko dziex A ta Twoja cena to netto?? do zapłaty?? z dowozem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 19.08.2011 09:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 No to juz sama nie wiem... a jak te mechanizmy super szczelnie strechem owinę to nie wystarczy ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 19.08.2011 09:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 Esiak - to napisz mi tu albo na priva za ile te deski - coś wymyślę z transportem. Ja mam 2 bramy 2,5 x 2,2 - więc trochę dech potrzebuję. Ale nadal sie zastanawiam co z drzwiami. Chyba jednak je zmontuję i dobrze zabezpieczę. Bo kombinować z zastępczymi, futryną itp... to chyba już za dużo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 19.08.2011 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 No to juz sama nie wiem... a jak te mechanizmy super szczelnie strechem owinę to nie wystarczy ?? Atika, ale tu też o rolki chodzi, prowadnice, łożyska są pewnie jakieś. Jak tam się*dostanie pył po szlifowani to niczym go nie wypędzisz Aha, a drzwi zamontowaliśmy. I po prostu porządnie zabezpieczyliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 19.08.2011 10:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 monsabia - rozmawiałam z salonem Hormanna - gwarancji się nie traci, przynajmniej Pan tak twierdzi. Spotykam się z nim we wtorek na budowie, bo chce sprawdzić czy wszystko na pewno z otworami ok - i wtedy ustalimy co z montażem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts