Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Szarak pod lasem

Recommended Posts

Esiak - oficjalnie baaardzo dziękuję za instalatorów.

I dla Ciebie - wirtualne

http://www.smaki-piwa.pl/wp-content/uploads/2010/11/DSCN4119.jpg

Zaczynają u mnie 5 września ;)

Ofertę mieli najlepszą, choć jeszcze powalczymy (oni postarają się zdobyć) lepszą ofertę na kocioł.

Oferta zbliżona do Twojej (cenowo) choć nieco wyższa.

Nadal nie mieści sie w moim kosztorysie, ale już wygląda lepiej. Zrobię przesunięcie w kosztorysie z innych pozycji i wyjdę prawie na "0".

Edytowane przez atika

• Odpowiedzi 2,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

I z budowlanych zakupów. Dzisiaj zamówiłam komin PLEWA FU jednociągowy z 1 kanałem wentylacyjnym.

http://www.plewa.net.pl/sites/default/files/zlozenie-uni_fe_m.gif?1249726460

Kupiłam też płytki klinkierowe na komin - Płytka Elewacyjna Nero Gładka.

http://www.sklep.euroglazura.eu/uploads/structure/34604/16/3/2539/06ad0a5c1b41f9636b1cfea1f4bc7557_262x197.jpg

Jest prawie czarna - pasuje idealnie do dachówki.

Do tego klej i fugi SUPRO. Fuga czarna brillant.

Edytowane przez atika

to na te supro, chyba się ładnie wykosztowałaś..? ;)

Atika, i cieszę się, że wyszło z instalatorami :)

no nieźle - ale niby najlepsze. Wolę żeby mi się klinkier komina trzymał, niż mam go zbierać z dachu. W sumie u mnie wszystko kosztowało tyle samo ;) klinkier=klej=fuga.

Ale nie mam tego aż tak dużo więc koszt nie był duży. Choć klej sam w sobie drogi.

Ubezpieczenie - Chronić nie chroni ale chyba można się ubezpieczyć od kradzieży ?? na czas budowy oczywiście.

To co tak własciwie ubezpieczasz ??

Ja bym chciała mieć takie ubezpieczenie, że jakmi ukradą nowowstawione okna to mi za nie oddadzą.

Bo od czego innego mam się ubezpieczyć ?? Od malunków na ścianie wykonanych przez okoliczną młodzież ??

Ja bym chciała oprócz standardowego ubezpieczenia (deszcz, wiatr, atak terrorystyczny i inne pierdoły) mieć w pakiecie ubezpieczenie od kradzieży.

lipka - to daj namiar na swoją kumpelę - bardzo proszę, a ulciapulcia - napisz, w jakiej firmie masz ubezpieczony swój dom.

Ja chcę ubezpieczyć w dzień wstawienia okien i drzwi - więc w sumie będzie już stan zamknięty ;)

I napiszcie prosze jeszcze tu albo na priva ile ta przyjemność "od kradzieży" kosztuje.

ulciapulcia - ZAKŁADAJ DZIENNIK !!! ;)