Esiak 31.08.2011 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 Asiu, bardzo ładny dach będzie no i tempo macie zawrotne, widzę, że żadnych przestoi nie ma, nie to co moja ekipa... moi zrobili porządnie dach, ale przez te nie zaplanowane przestoje i nie informowanie mnie o nich, nie będę ich polecał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 31.08.2011 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 coraz bardziej przypomina dom ładnie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 31.08.2011 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 Ja się tylko zastanawiam, jak u nas ta dachówka będzie wyglądala, bo mam 5 stopni więcej na dachu. Pięknie, pięknie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lipka71 31.08.2011 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 no ładnie, ładnie, już na głowę nie napada, gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 31.08.2011 10:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 Dzięki Wszystkim za miłe słowa - naprawdę fajnie je przeczytać. Tempo "odpukać" niezłe... mam nadzieję, że będzie tak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 01.09.2011 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 atika, dostałam do Ciebie "namiary" od Ani chyba mamy taka sama dachowkę, no i w ogole, domki podobne:-)przykro mi z powodu tych rynien, ale jak juz bedzie alarm bedziesz spokojniejsza i domek bezpieczny. Chcialam Cie zapytac, o podbitke. Czy juz wiesz, jaka bedzie? Mam dylemat, bo za tydzien zaczynamy elewacje i ma sie robic podbitka, a ja zupelnie nie mam koncepcji jakiego uzyc materialu:-( podpowiesz? myslalam o zwyklej blasze...a Ty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 01.09.2011 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 blacha na podbitkę...?nie lepiej np boazerie świerkową..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 01.09.2011 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 Ja planuję z płyt OSB, czy czegoś takiego i otynkowane tak samo jak elewacja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 01.09.2011 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 Ja planuję z płyt OSB, czy czegoś takiego i otynkowane tak samo jak elewacja... no to jest pomysł, tak też jest robione, tylko pamiętaj zrobić i zostawić otwory wentylacyjne w podbitce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 01.09.2011 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 no to jest pomysł, tak też jest robione, tylko pamiętaj zrobić i zostawić otwory wentylacyjne w podbitce Tak ma zrobione mikiada - gdzieś w dzienniku lub komentarzach to opisywała. Wygląda czadowo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 01.09.2011 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 I my tak robimy Muszę się o te otwory wentylacyjne dowiedzieć, co i jak I cały czas mam pietra, że to będzie zaciekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 01.09.2011 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 I my tak robimy Muszę się o te otwory wentylacyjne dowiedzieć, co i jak I cały czas mam pietra, że to będzie zaciekać jak zaciekać? od spodu? deszcz jeszcze nie pada z dołu na górę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 01.09.2011 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 jak zaciekać? od spodu? deszcz jeszcze nie pada z dołu na górę... To dlaczego pod balkonami, na takich podbitkach widzi się zacieki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 01.09.2011 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 ponieważ źle zrobiona jest zazwyczaj obróbka blacharska... np brak kampinosu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 01.09.2011 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 ponieważ źle zrobiona jest zazwyczaj obróbka blacharska... np brak kampinosu... Mnie się*wydaje, że to co widuję zrobione jest dobrze (ale może się mylę) No nic, zobaczymy jak się to będzie zachowywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 01.09.2011 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 jak jest dobrze zrobione, to nie ma prawa nic zaciekać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 01.09.2011 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 Ja rozwiązanie od bobiego zgapiam. Jakże by inaczej On ma płyty Herakteta. W jego galerii można o tej podbitce poczytać, jakby ktoś był zainteresowany... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 01.09.2011 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 (edytowane) Kochani, dzieki za opinie.Taki był plan, ale okazało sie, ze od okna do podbitki zostawione mamy tylko...15 cm-na jeden bloczek i nie wiem, czy zrobienie na bialo samego spodu podbitki-bez tego widocznego bialego "paska" bedzie ok... Mam jeszcze jedno pyt . do atiki (i do Was:-) na jaki tynk sie zdecydowaliscie? ja wiem tylko, ze bialy, ale silikonowy/akrylowy/silikatowy:confused: Edytowane 1 Września 2011 przez hazeleyes1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 01.09.2011 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 Ja robię silikonowy, ale jeszcze temat nie zamknięty.Na pewno nie akryl. Podobno bardzo się brudzi i nie zmywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 01.09.2011 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 anna orientujesz się, czy ta płyta heratecta jest tańsza/droższa, gorsza/lepsza niż normalna osb bądź mfp? Dlaczego Bobi akurat z tej płyty to robił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts