Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Szarak pod lasem

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Aniu dzięki za wannową - właśnie taką widziałam, ale nie potrafiłam znaleźć.

To mam komplet do chłopaków.

Do naszej potrzebujemy umywalkowa, bidetowa, wannowo-natryskowa ze ściany i natryskowa - choć tu już mogę iść na "łatwiznę" i kupić "niepasujący" gotowy panel, bo i tak jest ten prysznic ukryty we wnęce ;)

Coś takiego.

http://img03.allegroimg.pl/photos/oryginal/17/89/78/03/1789780374

Choć mogę iść na jeszcze większą łatwiznę i dać wszędzie tego Paffoni - bo mi się podoba najbardziej ze wszystkich - ale w 3 łazienkach to samo to chyba trochę za dużo... jakiś brak fantazji czy coś ;)

chyba że u chłopaków coś zmienię, bo oni nie potrzebują bidetowej więc będzie łatwiej.

Może coś fajnego się znajdzie. I niekoniecznie kosmicznie drogiego bo do umywalki potrzebuję 2 szt + zestaw wannowo-prysznicowy.

Edytowane przez atika

a co do ostatnich z kurkami - ja też wolę z mieszaczem i jakoś nie wyobrażam sobie bez, ale mąż coś przebąkuje o kurkach...

I pytanie - czy przyciski spłukujące GEBERIT pasują do stelaża GROHE ??

Edytowane przez atika

U chłopaków bym zostawiła - po co kombinować ;)

W gościnnej łazience też - to ładne, subtelne baterie. Fajnie się będą prezentowały.

Do Waszej łazienki też nie widzę problemu, żeby je dać, tylko że w tym zestawie nie ma baterii bidetowej z taką samą wylewką... Musiałabyś dać kanciastą... Poszukam i może coś jeszcze podrzucę...

Przyciski Geberit na pewno nie pasują do stelaża Grohe.

Żeby było "łatwiej" nie każdy przycisk Geberit pasuje do każdego stelaża Geberit i nie każdy przycisk Grohe pasuje do każdego stelaża Grohe.

Przerabiałam temat:)

Wychodzi na to, że przed zakupem stelaża trzeba się zdecydować na przycisk ;)

Baterie z kurkami wydają mi się straszliwie niepraktyczne...