Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Szarak pod lasem

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ale Bambus to prawie drewno=trawa. A woodenic to płytki. A płytka nigdy nie będzie w dotyku drewnem. A ten bambus już tak ;)

Ja tam świra na drewno nie mam bo uwielbiam panele - ale płytka o wzorze drewna to już nie do końca. Choć te nowe My Way Noce są baaardzo ładne.

Esiak - dodzwoniłam się w końcu do działu technicznego ipowood. Pan mi powiedział, że bambus jest trwały, że jeśli woda nie będzie na nim stać (widomo) to nie powinno sie z nim nic stać. Mówił, że na pewno jest lepsze do łazienki niż merbau czy teak.

Ale niestety gwarancji nie dostanę. Pan zapewniał że będzie dobrze przez lata, ale gwarancji nie dadzą. Sama nie wiem co zrobić. Mąż raczej na to nie pójdzie.

Chyba wrócimy u chłopaków do QS a u nas ?? płytki gres z paradyża ten co na ścianie ??

Edytowane przez atika

Esiak - dodzwoniłam się w końcu do działu technicznego ipowood. Pan mi powiedział, że bambus jest trwały, że jeśli woda nie będzie na nim stać (widomo) to nie powinno sie z nim nic stać. Mówił, że na pewno jest lepsze do łazienki niż merbau czy teak.

Ale niestety gwarancji nie dostanę. Pan zapewniał że będzie dobrze przez lata, ale gwarancji nie dadzą. Sama nie wiem co zrobić. Mąż raczej na to nie pójdzie.

Chyba wrócimy u chłopaków do QS a u nas ?? płytki gres z paradyża ten co na ścianie ??

u nas w górnej łazience prawdopodobnie na podłodze będzie Paradyż Noce by The Way... jak się ogląda jedną płytkę to wygląda to po prostu dobrze, ale byliśmy w salonie gdzie mieli ułożone kilka m2 i to dopiero robi wrażenie... ponieważ każda płytka ma niepowtarzalny odcień orzecha, jedne są jaśniejsze inne ciemniejsze i wymieszane razem wyglądają na prawde super... zalecenie jest takie, że należy mieszać płytki z różnych kartonów...

Tak, zdjęcia Paradyża Noce są piękne. Ale kojarzę, że ktoś na forum zrobił w tych płytkach łazienkę i chyba efekt ne był taki, jak się tego spodziewano. Kurcze, nie pamiętam kto i gdzie, ale poszperam... Dziewczyna dała w ostateczności bialą obudowę wanny, żeby jakoś przełamać dość ciemny kolor płytek... Może ktoś kojarzy i pomoże? Łazienka sama w sobie wyszła bardzo fajnie, ale efekt byl zupełnie inny niż na zdjęciach w katalogu...

Asiula, robię Ci wizualki, bo jakoś mi te lampy nie leżą ;)

jejciu Ania - Kochana jesteś jak zwykle !!:hug:

Czemu ze mnie taka sierota i tego programu nie mogę się nauczyć.... w sumie zganiam to na brak czasu bo nawet teraz dzieciaki mi po głowie skaczą.

Przyjechał męża brat z Anglii i musieliśmy mu pokój zwolnić=dzieciaki przenieść do naszego pokoju i teraz razem z dzieciakami się gnieździmy na 12m2 - masakra....Nawet nie wiem jak długo zostanie.... ale nie mam sie gdzie podziać.... Ja chcę już do swojego domu !!

dobra dziewczyny pytanie do Was, do którego stelaża można zamontować przycisk od góry..?

Duofix i Kombifix ze spłuczką UP200, czyli tzw. „niskie” stelaże. Występują one w dwóch wysokościach: 82 i 98 cm. Możesz dobrać do nich przyciski Kappa20, Kappa50 i Artline. Te stelaże dają możliwość wyboru miejsca zamontowania przycisku spłukującego od przodu lub od góry spłuczki.

Możesz też zrobić przycisk pneumatyczny w dowolnie wybranym miejscu, jeśli z przodu Ci nie pasuje...

Duofix i Kombifix ze spłuczką UP200, czyli tzw. „niskie” stelaże. Występują one w dwóch wysokościach: 82 i 98 cm. Możesz dobrać do nich przyciski Kappa20, Kappa50 i Artline. Te stelaże dają możliwość wyboru miejsca zamontowania przycisku spłukującego od przodu lub od góry spłuczki.

Możesz też zrobić przycisk pneumatyczny w dowolnie wybranym miejscu, jeśli z przodu Ci nie pasuje...

Ania dzięki, ale te przyciski co podałaś to już chyba stare modele są, bo na stronie geberita ich nie ma..