myszonik 16.09.2011 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 narendil prawie takie Chociaż te które miałam na myśli były trochę inne - inne proporcje kulek i listwy Najważniejsze, że atika załapała o co chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 16.09.2011 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 Trochę bardziej jak tahttp://image.ceneo.pl/data/products/5792596/t-lirio-lampa-sufitowa-listwa-planet-57032-31-li-2x50w.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 16.09.2011 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 A mnie się te lampy nie podobają. Zupełnie nie pasują do wizji łazienki Asi, jaką mam w głowie. Nie widzę ich w zestawieniu z Signerem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 16.09.2011 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 Ja trochę zapomniałam o singerze... jakoś dla mnie grają z cegłą i wybranymi kibelkiem i umywalką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 16.09.2011 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 Atika, jakieś szersze informacje na temat bambusa uzyskałaś..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 16.09.2011 13:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 Esiak - dzwoniłam do ipowood - ale nic mi nie odpowiedzieli na miejscu, mieli oddzwonić i nadal cisza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 16.09.2011 13:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 te drugie lampki od narendil chyba pasują.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 16.09.2011 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 jak chcesz mieć prawie drewno w łazience to może płytki paradyża Woodentic, albo My Way...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 16.09.2011 13:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 Ale Bambus to prawie drewno=trawa. A woodenic to płytki. A płytka nigdy nie będzie w dotyku drewnem. A ten bambus już tak Ja tam świra na drewno nie mam bo uwielbiam panele - ale płytka o wzorze drewna to już nie do końca. Choć te nowe My Way Noce są baaardzo ładne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 16.09.2011 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 Fajnie, że się lampki podobają W tej serii są też jedynki, dwójki i czwórki. Ja je planuję do kuchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 16.09.2011 17:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 (edytowane) Esiak - dodzwoniłam się w końcu do działu technicznego ipowood. Pan mi powiedział, że bambus jest trwały, że jeśli woda nie będzie na nim stać (widomo) to nie powinno sie z nim nic stać. Mówił, że na pewno jest lepsze do łazienki niż merbau czy teak.Ale niestety gwarancji nie dostanę. Pan zapewniał że będzie dobrze przez lata, ale gwarancji nie dadzą. Sama nie wiem co zrobić. Mąż raczej na to nie pójdzie.Chyba wrócimy u chłopaków do QS a u nas ?? płytki gres z paradyża ten co na ścianie ?? Edytowane 16 Września 2011 przez atika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 16.09.2011 17:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 Aha a teraz wiadomość dnia - dzisiaj dotarły na plac w Biskupicach moje brakujące dachówki jutro je zwieziemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 16.09.2011 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 Esiak - dodzwoniłam się w końcu do działu technicznego ipowood. Pan mi powiedział, że bambus jest trwały, że jeśli woda nie będzie na nim stać (widomo) to nie powinno sie z nim nic stać. Mówił, że na pewno jest lepsze do łazienki niż merbau czy teak. Ale niestety gwarancji nie dostanę. Pan zapewniał że będzie dobrze przez lata, ale gwarancji nie dadzą. Sama nie wiem co zrobić. Mąż raczej na to nie pójdzie. Chyba wrócimy u chłopaków do QS a u nas ?? płytki gres z paradyża ten co na ścianie ?? u nas w górnej łazience prawdopodobnie na podłodze będzie Paradyż Noce by The Way... jak się ogląda jedną płytkę to wygląda to po prostu dobrze, ale byliśmy w salonie gdzie mieli ułożone kilka m2 i to dopiero robi wrażenie... ponieważ każda płytka ma niepowtarzalny odcień orzecha, jedne są jaśniejsze inne ciemniejsze i wymieszane razem wyglądają na prawde super... zalecenie jest takie, że należy mieszać płytki z różnych kartonów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 16.09.2011 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 Tak, zdjęcia Paradyża Noce są piękne. Ale kojarzę, że ktoś na forum zrobił w tych płytkach łazienkę i chyba efekt ne był taki, jak się tego spodziewano. Kurcze, nie pamiętam kto i gdzie, ale poszperam... Dziewczyna dała w ostateczności bialą obudowę wanny, żeby jakoś przełamać dość ciemny kolor płytek... Może ktoś kojarzy i pomoże? Łazienka sama w sobie wyszła bardzo fajnie, ale efekt byl zupełnie inny niż na zdjęciach w katalogu... Asiula, robię Ci wizualki, bo jakoś mi te lampy nie leżą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 16.09.2011 18:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 jejciu Ania - Kochana jesteś jak zwykle !! Czemu ze mnie taka sierota i tego programu nie mogę się nauczyć.... w sumie zganiam to na brak czasu bo nawet teraz dzieciaki mi po głowie skaczą. Przyjechał męża brat z Anglii i musieliśmy mu pokój zwolnić=dzieciaki przenieść do naszego pokoju i teraz razem z dzieciakami się gnieździmy na 12m2 - masakra....Nawet nie wiem jak długo zostanie.... ale nie mam sie gdzie podziać.... Ja chcę już do swojego domu !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 16.09.2011 18:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 Jak zobaczę te lampy to będę wiedzieć. Jak na razie te 2 mi nawet pasują, ale moze się mylę i teraz mi nawet wyobraźnia szwankuje przez brak swojego miejsca w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 16.09.2011 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 dobra dziewczyny pytanie do Was, do którego stelaża można zamontować przycisk od góry..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 16.09.2011 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 dobra dziewczyny pytanie do Was, do którego stelaża można zamontować przycisk od góry..? Duofix i Kombifix ze spłuczką UP200, czyli tzw. „niskie” stelaże. Występują one w dwóch wysokościach: 82 i 98 cm. Możesz dobrać do nich przyciski Kappa20, Kappa50 i Artline. Te stelaże dają możliwość wyboru miejsca zamontowania przycisku spłukującego od przodu lub od góry spłuczki. Możesz też zrobić przycisk pneumatyczny w dowolnie wybranym miejscu, jeśli z przodu Ci nie pasuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 16.09.2011 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 Duofix i Kombifix ze spłuczką UP200, czyli tzw. „niskie” stelaże. Występują one w dwóch wysokościach: 82 i 98 cm. Możesz dobrać do nich przyciski Kappa20, Kappa50 i Artline. Te stelaże dają możliwość wyboru miejsca zamontowania przycisku spłukującego od przodu lub od góry spłuczki. Możesz też zrobić przycisk pneumatyczny w dowolnie wybranym miejscu, jeśli z przodu Ci nie pasuje... Ania dzięki, ale te przyciski co podałaś to już chyba stare modele są, bo na stronie geberita ich nie ma.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 16.09.2011 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 Kappa50 Kappa20 Artline W specyfikacjach jest napisane, że nie nadają się do stelaży "normalnych", tylko do tych specjalnych, ze spłuczką UP200. I do tych samych stelaży przyciski pneumatyczne też są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts