Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Szarak pod lasem

Recommended Posts

Asiu, ze styro nie pomogę. Sama rozumiesz, nie ten etap :lol:

Jeśli natomiast chodzi o Aquastep, to polecam wizytę w sklepie, gdzie mają wystawkę. Jak nie znajdziesz u siebie, to zapraszam na kawkę do Zielonej Góry ;) Warto zobaczyć panele na żywo, bo sama przerabiałam już przekłamania na stronie Komfortu... I jeśli się zdecydujesz, to pamiętaj, żeby poprosić od razu o podkład, bo do tych paneli jest specjalny, też Aquastep. My właśnie dzisiaj go odebraliśmy, bo leżał w sklepie i nie bylo kiedy podjechać... Ale już go mamy w domu :)

Do Twojej tapety tak sobie myślę, że mógłby Sutter Oak pasować. Pamiętam z wystawki, że było kilka ciepłych odcieni drewna, choć zdecydowanie więcej tych ciemniejszych...

• Odpowiedzi 2,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dzięki Aniu. Ten jest ładny. Jak patrzyłam na stronie Komfortu to jest chyba z 5 rodzai do wyboru. Niestety nic ciekawego nie widać. Trzeba jechać i obejrzeć na żywo. Mam w miarę blisko Komfort gdzie jest duży wybór - muszę jechać zobaczyć.

I jade też dzisiaj do polecanego przez Esiaka NOWAX-u. Mają tam i QS i DLH (chciałabym dobrać od razu blat) mają tez panele do łazienki Witex. Zdjecie które wkleiłam powyżej to właśnie panele Witex do łazienek. całkiem fajne ;)

Może zamiast szarych płytek zrobimy na ścianach białe ?? Ładnie to wygląda.....

Kurcze kobieta zmienną jest, hihihii ...sama już nie wiem co bym chciała.

wiem tylko, że jak nie dobiorę idealnie blatu do podłogi ni się nie zdecyduję.

A teraz ankieta - bo od dłuższego czasu nie mogę sie zdecydować.

Która fototapeta do łazienki do moich chłopaków:

Podłoga i dodatki będą drewnopodobne(panele, drewniany blat).

A nad kibelkiem, na wysuniętym gebericie chciałabym jakoś posadzić (coś wymyślę) albo bambusy, albo inne liścio-kwiaty.

http://t2.ftcdn.net/jpg/00/07/90/29/400_F_7902937_BCgK5It3PefkzJ2Qnl8okuNi1wPh4hE5.jpg

http://t1.ftcdn.net/jpg/00/28/49/36/400_F_28493631_7SoSqM90IGBlHRaCmvBUItb3F77bJj3H.jpg

http://t2.ftcdn.net/jpg/00/14/60/91/400_F_14609125_yjWEcx5Wg7Nz9qtqDDAhRMcCaSwXDLc1.jpg

Edytowane przez atika

Esiak - obiecałam więc wklejam.

Oferta z firmy Bednarek (allegro)

sisspor 031 203zł m3 5 do10 dni roboczych

neotherm 033 152zł 2 - 3 tygodnie

neotherm 031 172 zł 2-3 tygodnie

Mam 2 ofertę wiec edytuję.

Oferta ArolBud

neotherm 033 - 158zł. 5-10 dni

beotherm 031 - 172zł. 5-10 dni.

Ja wezmę raczej ten 031. Kupujesz ze mną jednym transportem ??

Edytowane przez atika

W Nowaxie mi powiedzieli, że do łazienki i na podłogówkę to się żadne drewno nie nadaje :(

Z paneli miałam podane że z firmy Witex się nadają - Pan mi powiedział, że nie.

Więc już nic nie wiem.

A nawet w pewnym momencie się przekonałam by kłaść na podłogę drewno ale jak powiedziałam, że jest podłogówka, to Pan powiedział, że się nie nadaje.

Edytowane przez atika

a te "ponoć" to skąd zasłyszane..?
Pytałam się sprzedawców, mających różne styro w ofercie (w tym g.), jak z reklamacjami na konkretne marki. Wszyscy jak jeden mąż odradzali genderkę, o termoorganice słyszałam różne opinie - niektórzy reklamacje mieli, inni nie. Natomiast ponoć neotherm jest ok. W każdym razie aktualnie cenowo genderka to raczej niższe rejony niż wyższe.