Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Szarak pod lasem

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dzięki reni - to problem z głowy.

Ja już bym nie chciała dawać u chłopaków drewna na blat, bo chciałabym dać te drewniane dodatki które wklejałam, a wtedy byłoby przeładowanie.

Ale cały czas myślę nad drewnianym blatem w naszej łazience. tylko myślę, czy w przypadku, gdy ściany i podłoga będą w płytkach dawać taki akcent drewniany czy nie ??

Wtedy byłby wspomniany ACAJOU bo bardzo mi sie podoba.

Ja też swoję wtrące, ale nie napiszę nic nowego :D. Pasiaste panele też mi nie leżą, nie moja bajka. Ale nie mi się ma podobać tylko chłopakom ;). Jeśli chodzi o układ to równolegle do krótszej ściany i zachodzące na wannę. Choć obudowanie wanny może spowodować optyczne wydłużenie łazienki ;)

I najwżniejsze, GRATULUJĘ SSZ!

Esiak dzięki. No to fajnie, że Pan Radek sprawnie działa. Ja się z nim ponownie widzę za ok. 2 tygodnie.

A do mnie wczoraj dotarło, że muszę znaleźć opał do mojego pieca !!! Na sucho go nie będę odpalać przecież.

wysłałam 2 zapytania na pellet - czekam na oferty.

Najgorsze że nie mam pojęcia ile tego zamówić.

reni - ;)

myszonik bardzo dyplomatyczna jest, nie to co ja

Ale ja naprawdę tak myślę, że one do tej łazienki pasują.

A skoro się atice podobają to problem znika:)

Ja odwrotnie jestem wielbicielką dech, porządnych, jak najbardziej surowych.

O, teraz doczytałam, że paneli już nie ma.... a nikt inny poza komfortem ich nie sprzedaje? jakieś all?

Edytowane przez myszonik

Aniu dzięki za wykonane telefony. zakup w UK to jakieś wyjście, ale nie wiem czy akurat w tym przypadku będę aż tak kombinować. No i jest to nieco duże i ciężkie do przewozu. Wiesz co innego jakieś lampy, tostery, tapety i inne takie. Kilka paczek paneli nie tak łatwo wrzucić do samochodu ;)

Asia, to z tego, co pokazałaś, podobają mi się oba dęby. Merbau nie, ale ja po prostu takiego koloru drewna nie lubię więc nie jestem obiektywna... A ty koniecznie chcesz ciemniejszą podłogę? Bo są jeszcze te dęby bielone, co ja mam. Mój niedostępny, bo bez fug, ale ten z fugami normalnie w produkcji jest... Daj rzut, to Ci zestawię to wszystko razem i sobie zobaczysz, jak wygląda...

Edit: Znalazłam u siebie rzut więc zaraz coś wykombinuję... Napisz tylko, gdzie ta panda ma być... Nad wanną? Na wprost wejścia? Czy gdzieś z boku?

Edit2: Cofnęłam się i doczytałam. Wszystko wiem ;)

Edytowane przez anna-maria3