karolakr25 22.09.2011 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 U nas pierwotnie chcieli liczyć wszystko, mąż zaczął negocjować i się udało.Jak policzysz to te 30m2 to bardzo dużo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 22.09.2011 11:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 No to już 800zł. Do tego 20m2 otworów drzwiowych i mamy prawie 1400zł. jakby nie było - miałabym na farby do kilku pomieszczeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 22.09.2011 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 Atika, mam wannę Santana. Ona nie jest zbyt szeroka w środku. Na jednego 3,5 latka może być. Ale w sumie, to nie wiem jaka szerokość Cię satysfakcjonuje. I te wyprofilowane podłokietniki (?) średnio się myje. To akurat zdanie mojego męża - on odpowiada za czystość sanitariatów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 22.09.2011 11:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 narendil - dzięki za informacje. W takim razie szukam dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 22.09.2011 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 Mam, w zasadzie mój tata ma, bo to jego dom, wannę z Koła - Perfect 107,50cm, tą której zdjęcie wkleiłaś i dla 2 maluchów wystarczyłaby spokojnie, ale dla męża i synka jest troszkę mała, ale wygląda ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 22.09.2011 11:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 Dzięki za kolejną cenną uwagę. Chyba ta Perfekt z Koła jest najlepsza. Właśnie przed chwilą oglądałam też katalog "papierowy" z wannami Koła i to chyba dobry wybór. Ona ma 150x75 więc szerokość ok. Dno całkiem spore, wygląda naprawdę ładnie. Czyli chyba mogę napisać, że wannę już mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 22.09.2011 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 A już masz to zrobione czy na razie w planach ?? jak masz pokaż fotkę. W sumie zakryte miejsce na przechowywanie.... pomysł ok. dopiero płytkarz zaczął robić łazienkę, jeszcze nie mam. Taką wnękę zaprojektowała projektantka, mnie się podoba i jest funkcjonalne. Miałam krótką wannę - dno 105cm - i mimo, że jestem niska, to ona była stanowczo za mała! Mimo stromych brzegów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 22.09.2011 12:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 madeleine a masz projekt w wersji elektronicznej ?? jeśli tak to bardzo proszę o ten kawałek z wnęką. Ta wanna jest dl łazienki dzieciaków, które na razie sa małe. My do siebie kupujemy 180cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 22.09.2011 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 Atika, finalnej wersji nie mam, ale z różnych prób - proszę: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lipka71 23.09.2011 04:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 Madeleine jakie masz wymiary łazienki? u mnie praktycznie identyczny układ tyle że lustrzany, no i ja bez bidetuw dodatku pierwszy projekt to jakby wyjęty z mojej głowy, jedynie tej wneki nie mam, bo u mnie akurat tam komin na rury wentylacyjne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 23.09.2011 05:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 Na szerokość 2m, na długość 2,6? 2,7? jakoś tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 23.09.2011 07:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 madeleine- bardzo dziękuję za te wizualki. Wczoraj spędziłam w przyszłej łazience chłopaków chyba z 40 minut z miarą i wymyślaniem jak tu rozwiązać sytuację. I coś wymyśliłam. Przychodzę do domu a tu Twoje wizualki i już wszystko wiem Twoje wnęki są naprawdę fajnie i to przede wszystkim dzięki temu, ze góra jest zabudowana, czyli wnęka nie sięga do sufitu. Dzięki temu wygląda o wiele fajniej. Ja wymyśliłam, ze na szafki chłopaków dam blat drewniany Dąb z DLH, a w tej wnęce wstawie z tego samego blatu 3 półki. Blat ma 60 cm szer. czyli akurat jak przetnę na 3 części będą półeczki do wnęki. I zakończę tak samo jak u Ciebie - na wysokości lustra. Wtedy powinno być ok. Na dodatek wejdzie mi wanna 170 cm !!! Dziewczyny co myslicie ?? A i jeszcze jedno - fajne te Twoje wizualki. a płytki w żyrafki są urocze !!!! Są do kupienia ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 23.09.2011 07:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 Na szerokość 2m, na długość 2,6? 2,7? jakoś tak. Jeśli masz na szerokość 2 m to jak długą wannę chcesz tam wstawić, że wnękę robisz ?? Na którą wersję się zdecydowałaś ?? I jeszcze pytanie - na tej "zielonej" wizualce wiesz jakiej firmy jest wc i bidet ?? bidet jest z klapą a to dla mnie duży plus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 23.09.2011 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 atika dębowy blat z dlh i takie same półki to super pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 23.09.2011 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 Asia, ten bidet to jest Roca Hall. Super te wizualki, zwłaszcza pomarańczowa. Rzeczywiście wnęka bardzo fajnie wygląda, pod warunkiem, że nie będzie do sufitu i że będzie jakoś podkreślona, żeby było widać, że ona jest celowo zrobiona, a nie z musu Speszial for ju http://i2.fmix.pl/fmi1829/74eba3b6001459e54e7c3597/zdjecie.jpg http://i1.fmix.pl/fmi2733/1e10d78f0027e15c4e7c35a0/zdjecie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 23.09.2011 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 A ja właśnie chciałam zrobić wnękę do sufitu. Bo wtedy nie ma dodatkowego podziału. Summa summarum płytki idą do wysokości 170cm (we wnęce też) i wtedy zaczyna się wklejony pasek led, który idzie do sufitu. I prysznic się jednak nie zmieścił, dekory też pójdą inaczej i ceramika inna będzie - ale tego już na wizualkach nie mam. Płytki w żyrafy to Steuler, seria Louis& Ella, na nie się właśnie zdecydowaliśmy. Wanna 180x80, symetryczna, z odpływem na środku. W poprzedniej, jak wsadziłam dwójkę do wanny, był pogrom. A tu jeszcze wersja z półeczką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 23.09.2011 07:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 Aniu :hug::hug: Nie mam wątpliwości - teraz jest suuuper. I wnęka wygląda jakby była specjalnie zrobiona a nie z musu Tak zrobię, tylko z 3 półkami bo tyle mi wyjdzie z blatu. a szkoda mi ciąć 20cm z całego. Baaardzo Wam dziewczyny dziękuję. za porady, Aniu Tobie przede wszystkim za wizualki, i Madeleine za podrzucenie wnęki. Super jest. A i reni za walkę o drewno Dzięki niej będzie i u mnie w łazience I wszystkim innym radzącym w temacie łazienki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 23.09.2011 07:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 madeleine - żyrafki są The Best !!! Świetnie, że zawitają do Waszej łazienki Na pewno dzieciaki będą zachwycone. Jak skończysz łazienkę wklejaj zdjęcia !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 23.09.2011 08:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 Ta Roca Hall to nie do końca to co bym chciała. Ale idąc tym tropem znalazłam: Roca Meridian: http://images.okazje.info.pl/p/dom-i-ogrod/3648/roca-meridian-n-a346247000.jpg http://images.okazje.info.pl/p/dom-i-ogrod/3457/roca-meridian-n-a357245-0.jpg lub Roca Gap. http://images.okazje.info.pl/p/dom-i-ogrod/6262/roca-gap-a346477000.jpg http://images.okazje.info.pl/p/dom-i-ogrod/6358/roca-gap-a357475000.jpg Muszę poszukać do naszej łazienki i chyba te są calkiem ok. Najlepiej gdyby do Kolo Ego dało się deske dokupić. Może istnieje taka możliwość i tylko ja o niej nie wiem ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 23.09.2011 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 Madeleine, żyrafki i zielona łazienka super. Gdybym miała tylko dzieciakom łazienkę robić to bym takie wybrała. A domek maz piękny, wiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts