rere79 28.09.2011 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 Nawet ja się załapałam na fotkę Esiaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 28.09.2011 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 28.09.2011 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 Cześć atika Płytki w kotłowni - pamiętam ile radości mi przyniosły. Pierwsza oznaka udamawiania Zamierzasz kupić wc i bidet koło ego. Siedziałaś na nich? Pytam, bo kiedyś mi się podobały, nie kupiłam ich w końcu, ale miałam okazję korzystać kilka dni w hotelu. I albo ja mam jakiś wrażliwy tyłek, albo z tymi muszlami jest coś nie tak. Generalnie są*bardzo niewygodne i wpijają się. Mikiada ma i też*ostatnio u siebie narzekała Nawet nie wiesz jak bardzo czekam na to udomowienie, chociażby przez płytki w kotłowni. Na wc nie siedziałam, ale też słyszałam że średnio wygodne... Ja nie planuję co prawda siedzieć na nim nie wiadomo jak długo... no ale zawsze lepiej mieć coś wygodnego pod tyłkiem... A w sumie to nawet nie wiem do końca czy kupię to Ego. Do chłopaków i do gościnnego wc chcę się pokusić o ceramikę z Linea Blue. Ma fajne kształty, wygląda super, cena atrakcyjna... mam nadzieję, że kilka lat posłuży w niezmienionym kolorze. I chyba nasz kibelek i bidet też od nich wezmę. Bo jak słyszę Koło niewygodne, Roca się rozlatuje na zawiasach... to chyba chińszczyzna nie będzie wcale tak złym pomysłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 28.09.2011 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 obejrzane? bo usuwam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 28.09.2011 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 oooo ja tu elaboraty o kibelkach wypisuję, a tu Esiak mi niespodziankę robi. I to jaką Super, że sie pokazałeś. Fajny, sympatyczny facet z Ciebie. Miło wiedzieć kto mi zawsze jest pomocny przy stercie dziwnych pytań. PS. No i znaaaaacznie przystojniejszy od swojego avatara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 28.09.2011 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 oj tam, oj tam...a avatar jest grafiką to książki Maji Lidi Kossakowskiej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 28.09.2011 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 To pokażę Wam jeszcze jednego członka naszej rodziny.... i zmykam z nim na spacer. http://schronisko.com/galeria/312_big.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 28.09.2011 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 Oooooo nie. Ja się nie zgadzam Raz jeszcze Esiaka poproszę, bo nie zdążyłam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 28.09.2011 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 Asia, pies cudowny. Ja uwielbiam takie masywne futrzaki. Projekt wysylam na maila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 28.09.2011 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 Piękny pies. Sama bym się poprzytulała do takiego wielkiego futrzaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 28.09.2011 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 Oooooo nie. Ja się nie zgadzam Raz jeszcze Esiaka poproszę, bo nie zdążyłam! pokaże się na chwilę u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 28.09.2011 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 w sumie to bardziej powinienem się Żonką pochwalić niż własną osobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 28.09.2011 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 w sumie to bardziej powinienem się Żonką pochwalić niż własną osobą No proszę... To czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 28.09.2011 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 oj nie wiem, nie wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 28.09.2011 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 oj nie wiem, nie wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 28.09.2011 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 No to masz się kim chwalić. Bardzo ładną masz żonę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 28.09.2011 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 Oj, chyba zadziorna Pani Żonka i z charakterem A przynajmniej tak tutaj wyglada. A Ty z kolei spokojny się wydajesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 28.09.2011 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 Ja nic nie chcę sugerować, ale Esiak Żonkę pokazał, ja swego ślubnego też (nawet tańczącego )... Ekhm... Ktoś ma zaległości Asia, dawaj męża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 28.09.2011 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 Oj, chyba zadziorna Pani Żonka i z charakterem A przynajmniej tak tutaj wyglada. A Ty z kolei spokojny się wydajesz. właśnie podoba mi się jak wyszła na tym zdjęciu... a ja spokojny to chyba ostatni raz byłem w przedszkolu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 28.09.2011 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 A ja nie napisałam, że mi się nie podoba, tylko że kobieta z charakterem z niej Piękna w dodatku. Czyli niegrzeczny jesteś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts