Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Szarak pod lasem

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Cześć atika

Płytki w kotłowni - pamiętam ile radości mi przyniosły. Pierwsza oznaka udamawiania ;)

Zamierzasz kupić wc i bidet koło ego. Siedziałaś na nich? Pytam, bo kiedyś mi się podobały, nie kupiłam ich w końcu, ale miałam okazję korzystać kilka dni w hotelu.

I albo ja mam jakiś wrażliwy tyłek, albo z tymi muszlami jest coś nie tak. Generalnie są*bardzo niewygodne i wpijają się. Mikiada ma i też*ostatnio u siebie narzekała

Nawet nie wiesz jak bardzo czekam na to udomowienie, chociażby przez płytki w kotłowni.

Na wc nie siedziałam, ale też słyszałam że średnio wygodne... Ja nie planuję co prawda siedzieć na nim nie wiadomo jak długo... no ale zawsze lepiej mieć coś wygodnego pod tyłkiem...

A w sumie to nawet nie wiem do końca czy kupię to Ego.

Do chłopaków i do gościnnego wc chcę się pokusić o ceramikę z Linea Blue. Ma fajne kształty, wygląda super, cena atrakcyjna... mam nadzieję, że kilka lat posłuży w niezmienionym kolorze.

I chyba nasz kibelek i bidet też od nich wezmę.

Bo jak słyszę Koło niewygodne, Roca się rozlatuje na zawiasach... to chyba chińszczyzna nie będzie wcale tak złym pomysłem.

oooo ja tu elaboraty o kibelkach wypisuję, a tu Esiak mi niespodziankę robi.

I to jaką ;) Super, że sie pokazałeś. Fajny, sympatyczny facet z Ciebie. Miło wiedzieć kto mi zawsze jest pomocny przy stercie dziwnych pytań.

PS. No i znaaaaacznie przystojniejszy od swojego avatara ;)