atika 04.10.2011 07:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 Atika, to ja poproszę namiary na tą firmę... już teraz - czy czekasz jak wyjdzie moja elewacja ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 04.10.2011 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 już teraz - czy czekasz jak wyjdzie moja elewacja ?? a kiedy oni wchodzą do Ciebie...? na razie chcę ustalić z nimi cenę, bo ja w tym roku tynku nie kładę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 04.10.2011 08:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 a kiedy oni wchodzą do Ciebie...? na razie chcę ustalić z nimi cenę, bo ja w tym roku tynku nie kładę... Oczywiście - tu telefon do szefa ekipy - 724 43 30 68. Spytaj co i jak i daj znać. Do mnie mają wejść od 12.10. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 05.10.2011 06:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 a u mnie robi się podbitka: http://foto0.m.onet.pl/_m/bc5ee06feb04e3bc6fe0c3f8167fd644,10,19,0.jpg i tynki pięknie schną... http://foto1.m.onet.pl/_m/9ade4b6acdbf91e56db91bf35f132f65,10,19,0.jpg brzydkie zdjęcie - zaczęło się robić szarawo, a w środku ciemno. Dzisiaj będą lepsze fotki. Panowie kończą kotłownie. Od dzisiaj będziemy mogli wygrzewać podłogówkę. Kotłownia po przywiezieniu wszystkich sprzętów zrobiła się nagle taka mała Dzisiaj wchodzi ekipa na montaż rekuperatora i wentylacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 05.10.2011 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Super, że tak Wam to sprawnie idzie... Budowa z tynkami to już DOM Podbitka w jakim kolorze będzie? I wszędzie będzie podbitka? Na okapie też? Czy tylko na tarasach robicie, a okap jakoś inaczej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 05.10.2011 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Wasze tempo mnie zawstydza... u mnie nadal brak gazu, a co za tym idzie kotłowni skończyć nie można i nie można niczego wygrzewać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 05.10.2011 07:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 (edytowane) Aniu - na całości będzie drewniana podbitka. Kolor teak, (tikowy) z Sadolinu. Wyszedł ładny. Idealny pod nasze meble Myszonik - kotłowni może nie możesz uruchomić, ale reszta Twojego domku jest śliczna, a u mnie to jeszcze budowa daleko w polu... Myszonik - to Wy położyliście wszędzie płytki na podłodze bez wcześniejszego wygrzania podłogówki ?? Edytowane 5 Października 2011 przez atika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 05.10.2011 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Postępy, postępy . Ani się nie obejrzycie jak będziecie kłaść płytki w łazience, panele na podłogach, malować ściany i co najważniejsze, rozpakowywać kartony Chwal się kotłownią! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 05.10.2011 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Aniu - na całości będzie drewniana podbitka. Kolor teak, (tikowy) z Sadolinu. Wyszedł ładny. Idealny pod nasze meble Myszonik - kotłowni może nie możesz uruchomić, ale reszta Twojego domku jest śliczna, a u mnie to jeszcze budowa daleko w polu... Myszonik - to Wy położyliście wszędzie płytki na podłodze bez wcześniejszego wygrzania podłogówki ?? Tak zrobiliśmy. Ale u mnie tej podłogówki niewiele - tylko łazienki i kuchnia. Teraz będę odczyniać uroki żeby nic nie pękło. Jakbym miała czekać na wygrzanie to pewnie do EURO 2012 bym się nie wprowadziła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 05.10.2011 09:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 myszonik - to i ja poczaruję, by Ci nic nie popękało. rere - no mam nadzieję, że nasz plan się uda i na Święta już u siebie. A zdjęć kotłowni nie mam, bo Panowie wychodzili dość późno i za chwilę było ciemno, a komórką się nie dało rozsądnej foty zrobić. Ale dziś na pewno foty porobię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 05.10.2011 09:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Wklejam za pozwoleniem reni Takie rozwiązania chcę tez u siebie, jeśli nie będę kłaść dech na suficie, od których próbują mnie odwieźć i mąż i kierbud... http://img121.imageshack.us/img121/4423/p1040029r.jpg http://img269.imageshack.us/img269/9919/p1040027zo.jpg http://img825.imageshack.us/img825/1535/p1040024c.jpg Wnęka ma 10cm. szyna 5. Producent szyn np. gardinia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 06.10.2011 09:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 "Ogłoszenie parafialne" Czy któraś z forumowiczek, lub któryś z forumowiczów ma blisko do Mogilanów k/Krakowa ?? Upatrzyłam sobie tam cudny narożnik - sprzedawca niestety nie ma salonów "w Polsce" a nie chciałabym kupować w ciemno. Może ktoś ma blisko i chciałby na chwilę przysiąść na tej kanapie i przetestować ją, sprawdzić jak z jego wygodą ?? Ja mam 480km w 1 stronę i mąż jakoś nie chce wyrazić zgody na wycieczkę Narożnik jest taki: Oczywiście musiałby być w szarościach... http://img16.allegroimg.pl/photos/oryginal/18/42/48/43/1842484335 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
C-u-b-e 06.10.2011 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Witaj Dziś trafiłam na Twój dziennik i ogłoszenie parafialne Możemy w weekend podjechać i przetestować ten narożnik, tylko podaj nam dokładne namiary i adres Monika PS. nieziemsko szybkie tempo macie w budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 07.10.2011 07:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 C-u-b-e - przede wszystkim Witam I bardzo, bardzo dziękuję za pomoc. Nie spodziewałam się że ktoś zawita do mnie z pierwszą wizytą i będzie miał wspaniałe wiadomości i chęci do pomoy. Naprawdę jestem wdzięczna. Dokładne dane: Salon Firmowy "MEBLE ŁYPIK" Mogilany ul. Grodzka 13 przy "Zakopiance" 32-031 Mogilany koło Krakowa od poniedziałku do piątku 9.00-19.00 w soboty 9.00-15.00 Ten "mój" narożnik to Vegas. Gdyby się okazał niewygodny, paskudny, i ładnie wyglądał tylko na zdjęciach proszę jeszcze aby sprawdzić narożnik BOSTON. Jeju...ale fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 07.10.2011 09:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Właśnie miałam telefon od kuriera. Przywiózł do domu moje baterie Paffoni. Już się nie mogę doczekać kiedy je zobaczę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
C-u-b-e 07.10.2011 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 C-u-b-e - przede wszystkim Witam I bardzo, bardzo dziękuję za pomoc. Nie spodziewałam się że ktoś zawita do mnie z pierwszą wizytą i będzie miał wspaniałe wiadomości i chęci do pomoy. Naprawdę jestem wdzięczna. Dokładne dane: Salon Firmowy "MEBLE ŁYPIK" Mogilany ul. Grodzka 13 przy "Zakopiance" 32-031 Mogilany koło Krakowa od poniedziałku do piątku 9.00-19.00 w soboty 9.00-15.00 Ten "mój" narożnik to Vegas. Gdyby się okazał niewygodny, paskudny, i ładnie wyglądał tylko na zdjęciach proszę jeszcze aby sprawdzić narożnik BOSTON. Jeju...ale fajnie w takim razie jutro jedziemy a ten narożnik Vegas jest skórzany? czy w jakimś innym obiciu? i jaki Ty chcesz? żeby ewentualnie wiedzieć o co pytać Poza tym na skórze inaczej się siedzi niż na narożniku z jakiegoś materiału jeśli chodzi o Boston, to też powiedz Stronę internetową mają raczej słabą, niewiele widać i chyba nie mają tam pokazanej całej oferty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 07.10.2011 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Atika, dzwoniłem do Twojej ekipy od ociepleń i w niedziele facet ma przyjechać do mnie zobaczyć co jest do zrobienia... jak się dogadamy to mają wejść do mnie po skończonej robocie u Ciebie acha, napisz mi jeszcze jaką chemię będziesz stosować do ocieplenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 07.10.2011 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 (edytowane) Atika, dzwoniłem do Twojej ekipy od ociepleń i w niedziele facet ma przyjechać do mnie zobaczyć co jest do zrobienia... jak się dogadamy to mają wejść do mnie po skończonej robocie u Ciebie acha, napisz mi jeszcze jaką chemię będziesz stosować do ocieplenia? Esiak - to fajnie. Czyli wszystko na dobrej drodze Zobaczymy jak wyjdzie u mnie. Ja kupiłam wszystko z Caparola. Klej do styro, klej do siatki, siatkę, podkład i tynk silikonowy. Styropian grafitowy Neotherm Edytowane 8 Października 2011 przez atika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 07.10.2011 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 w takim razie jutro jedziemy a ten narożnik Vegas jest skórzany? czy w jakimś innym obiciu? i jaki Ty chcesz? żeby ewentualnie wiedzieć o co pytać Poza tym na skórze inaczej się siedzi niż na narożniku z jakiegoś materiału jeśli chodzi o Boston, to też powiedz Stronę internetową mają raczej słabą, niewiele widać i chyba nie mają tam pokazanej całej oferty... Jeśli będziemy kupować to z materiału. Ale poprostu zobaczcie czy wygodnie się siedzi i jak wypadają oparcia. Czy jest wygodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 08.10.2011 06:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2011 Esiak - jeśli chciałbyś Caparola - to polecam kontakt z Elbau - z Panem Tadeusz Leszyński 661 919 556 Dał mi naprawdę dobre ceny a cały towar miałam na drugi dzień od zamówienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts