Esiak 08.10.2011 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2011 Atika, dzięki zadzwonię w poniedziałek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
C-u-b-e 08.10.2011 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2011 Jeśli będziemy kupować to z materiału. Ale poprostu zobaczcie czy wygodnie się siedzi i jak wypadają oparcia. Czy jest wygodnie. Byliśmy, zobaczyliśmy, relacjonujemy... Narożniki, jak na tą cenę, są OK. Ten mniejszy kosztuje 2 tys. zł, a ten większy 3 tys. zł. Siedzisko wydaje się trochę twarde, ale to pewnie też zależy od rodzaju obicia. Oparcia to właściwie poduchy. Nie polecamy obicia Hermes - ten niby-welur, nam się nie podobał. Polecamy te dwa pozostałe, które są w promocji na Allegro. Głębokość siedziska w modelu Vegas dla mnie za duża, ale mąż nie narzekał. Jakość wykonania dość dobra. Mają możliwość rozkładania do spania i pojemnik na pościel. Mechanizm całkiem sprytny Podsumowując, mając do dyspozycji 3 tys. zł pewnie bym się zdecydowała. My jednak popełniliśmy błąd - w drodze powrotnej wstąpiliśmy do salonu Kler i tam usiedliśmy na jednej kanapie... Ech... wstawać się nie chciało... Bez porównania z tym co widzieliśmy w Mogilanach. Ale cena też bez porównania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziobeczek1 09.10.2011 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Witaj, jestem pierwszy raz u Ciebie więc najpierw się przywitowywuję uroczyście Idziecie widzę jak burza, dopiero tynki a w grudniu wprowadzka- super. Ja tynki mam od roku, a wprowadzka dopiero koło wiosny, ale tak to jest jak się dłubie samemu Mogłabyś zamieścić więcej fotek podbitki? W różnym świetle... Ja też maluję sadolinem ale u mnie chyba będzie orzech - jasny dąb za jasny a teak ładny, ale wpada w czerwonawy co gryzłoby się z oknami w kolorze ciemny dąb Na razie ruszam z malowaniem Sadlinem base Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 09.10.2011 13:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Cube - bardzo Ci dziękuję za relację - jest naprawdę pomocna. Musimy przemyśleć temat. Ja nawet nie siadam na kanapy w KLER bo ich cena mnie dobija... Dziobeczku - Witam u siebie. Zdjęcia podbitki wkleję, ale na razie mam jej tylko początki. Jak będzie więcej to na pewno pokażę. Co do koloru - ten tikowy - wcale, a wcale nie wpada w czerwony. Ani troszeczkę. Jest ładnie czekoladowy. Nieco inny niż na próbkach w sklepie, ale na pewno nie czerwonawy. Ja też miałam dylemat czy orzech czy tik. Wybrałam tik. Orzech byłby na pewno trochę jaśniejszy. Mi się tik podoba, choć orzech też byłby dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 09.10.2011 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Esiak - dogadałeś się z gościem od ocieplenia i tynku ?? Był u Ciebie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 09.10.2011 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Esiak - dogadałeś się z gościem od ocieplenia i tynku ?? Był u Ciebie ?? był, dogadałem się i jak skończą u Ciebie (oczywiście jak będziesz zadowolona) to wchodzą zaraz do mnie... także dzięki wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 09.10.2011 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 no i wyszło, że bez tynku to chcą 24 zł a z tynkiem to tak jak u Ciebie, więc będę od razu kładł tynk, bo w przyszłym roku za jego samo położenie musiałbym dać 12-14zł/m2... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 10.10.2011 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 jak to mozliwe ze macie takie ceny...u nas sa 100% wyższe !!za samo ocieplenie bez tynku z 15 cm styro płace 2x wiecej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 10.10.2011 07:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Queene - bo właśnie oni mają jakieś kosmiczne ceny Wcześniejsze wyceny też mam za 60zł., 55zł.- 2 ekipy, 50zł. i najtańszą miałam jeszcze 35zł. Ci są z polecenia i chcą 28 - ja też pytałam z wielkimi oczami ile chcą za całość... Więc są ekipy które nie zdzierają z człowieka Esiak - a masz już styropian ?? Teraz jest z nim masakra. Mój miał być w zeszły wtorek a do teraz nie dojechał Ma być w czwartek - czyli dzień później niż chciała ekipa, ale mam nadzieję, że przez ten jeden dzień nie uciekną. A wczoraj z nim rozmawiałam i mówił, że ma następną robotę po mnie i się zaczęłam domyślać, że u Ciebie. Jakby co zapraszam na wizytację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 10.10.2011 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 w Budchemie powiedzieli mi, że na genderke jest tydzień oczekiwania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 10.10.2011 08:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Esiak - oby - mi też powiedzieli że 7-10dni a dzisiaj jest 20 dzień czekania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziobeczek1 10.10.2011 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Witaj, to jak dasz radę to porosze o świeże fotki JA też miałam dylemat - okna mam nie orzech a ciemny dąb, odcień który raczej nie jest ciepły. Może źle się wyraziłam z tym czerwonym, chodziło mi bardziej o taki ciepły, bordowawy odcień- ale może mam oko zwajchowane A tak serio, to zależało mi też w właśnie żeby kolor nie był za ciemny. i w sumie kupiłam kilka puszek sadoli, altaxinu i vidaronu żeby wybrać kolor- łącznie pona 10 litrowych puszek tylko po to...by wybrać kolor który jako pierwszy mi się rzucił w oczy czyli orzech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 10.10.2011 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 ja malowałem 3v3 w kolorze orzech i bardzo ładnie wyszło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 10.10.2011 16:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 kurcze zaczynam żałować, że też nie wzięłam orzecha. Z drugiej strony ten tik idealnie pasuje do moich mebli ogrodowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 11.10.2011 07:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Dzisiaj mialam naradę z Panem od WM i Reku. Stwierdził, ze przy obecnej pogodzie najlepszym rozwiązaniem dla tynków jest zrobić już sufity, zacząć grzać podłogówkę i włączyć na maxa reku. Wówczas powinno ładnie schnąć. Ma to sens ?? Podobno reku bardzo osusza powietrze w domach, więc jest to chyba dobre rozwiązanie dla podsuszenia tynków. Bo w taką pogodę, przy tym deszczu nic nie chce schnąć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 11.10.2011 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 (edytowane) Atika, robią jeszcze u Ciebie tynki? bo coś do Kosmowskiego nie mogłem się dziś dodzwonić... a może masz namiar do brygadzisty bezpośrednio od wylewek...? mają być u mnie jutro, ale jakoś nie wierze, że dojadą... Edytowane 11 Października 2011 przez Esiak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 11.10.2011 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Esiak - u mnie już skończyli w zeszłym tygodniu. Dam Ci namiar na moją ekipę - bo okazało sie, ze oni współpracują z Kosmowskim, ale nie są u niego zatrudnieni. Ale robią super, bo nawet kierownik budowy brał ode mnie na nich namiary. 504 059 779 - Pan Jarek (kurde chyba Jarek) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 11.10.2011 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 (edytowane) Esiak - u mnie już skończyli w zeszłym tygodniu. Dam Ci namiar na moją ekipę - bo okazało sie, ze oni współpracują z Kosmowskim, ale nie są u niego zatrudnieni. Ale robią super, bo nawet kierownik budowy brał ode mnie na nich namiary. 504 059 779 - Pan Jarek (kurde chyba Jarek) robią wylewki, tak...? Edytowane 11 Października 2011 przez Esiak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lipka71 12.10.2011 04:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 Atika z tym schnięciem szybszym przy ogrzewaniu i reku myślę, że dobry pomysłmy tynki na piętrze mamy juz suche, wyschły szybko przy ładnej pogodzie, na dole to co zostalo później otynkowane nadal bardzo mokre niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 12.10.2011 11:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 (edytowane) robią wylewki, tak...? Kurde - Esiak - ja chyba już spałam jak do Ciebie pisałam. Albo ty edytowałeś po moim napisaniu...ale ja tego nie zauważyłam... Ten namiar to jest do gościa od tynków. Też mi coś nie pasowało, po co Ci tynki, ale myślałam, ze dla kogoś potrzebujesz. Niestety jeśli chodzi o wylewki to załatwiałam wszystko bezpośrednio z P.Kosmowskim. Dojechali do Ciebie ?? Edytowane 12 Października 2011 przez atika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts