WojtekEdyta 21.10.2011 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 Witam !!!Mam pytanko jak piecyk czy już odpalony jakie spostrzeżenia? Mam zamiar kupić taki sam więc szukam info o nim. A tak przy okazji ładniutki domek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 21.10.2011 07:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 khb - witam Poznaniankę Dzięki za miłe słowa o domku i okolicy. za chwilę idę z rewizytą zapraszam do czytania i dyskutowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 21.10.2011 07:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 Witam !!! Mam pytanko jak piecyk czy już odpalony jakie spostrzeżenia? Mam zamiar kupić taki sam więc szukam info o nim. A tak przy okazji ładniutki domek. Witam w moim wątku . Piec odpalony - ale jak na razie jest w fazie testów, więc trudno cokolwiek powiedzieć. Kupiliśmy z największym zasobnikiem - i to duży plus bo wchodzi do niego praktycznie pół tony pelletu. Rozpalanie jest w pełni automatyczne i dość długo trwa - ale radzi sobie sam. Chodzi dość cicho. Dzisiaj będzie pierwsze czyszczenie w komorze spalania to napiszę coś więcej. Co do ilości spalanego pelletu - nam już sporo poszło - ale mamy teraz wygrzewanie podłogówki, dom dopiero ocieplamy, i nie mieliśmy ocieplonego stropu jak zaczynaliśmy - więc było 1200m3 przewiewów. Dzisiaj koniec ocieplania domu i sufitów - więc pewnie spalanie będzie inne. Za 2 tygodnie skończymy wygrzewanie podłogówki - wtedy tez zostanie ustawione inaczej ogrzewanie (teraz jest ustawiona temp. na wyjściu, później będzie na powrocie 35st.) i jak zacznie już normalną pracę to będę mogla więcej napisać. Na razie jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 21.10.2011 07:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 ja za to wczoraj odrywając się od budowlanych zakupów kupiłam coś do wnętrza, a dokładniej do kuchni. Nieco oderwane od surowości ktorą planuję.... czajnik http://pl.russellhobbs.com/images/sized/details/product_a455_18512-56_main.jpg toster http://pl.russellhobbs.com/images/sized/details/product_a453_18513-56_main.jpg Będą cieszyły oko na blacie w kuchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 21.10.2011 07:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 Zamówiłam też pierwszą lampę do domu - ma być dzisiaj do odbioru - stanie przy ceglanej ścianie i przy kanapie w salonie: http://www.leroymerlin.pl/multimedia-storage/b7/a7/62c13317cd4c3c552f9300996903-43869245_d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 21.10.2011 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 Piękny zestaw do kuchni. Ten czajnik jest ceramiczny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 21.10.2011 08:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 Aniu - on jest ze stali nierdzewnej, ale nie wygląda jak malowany, tylko jakby był pokryty jakąś powłoką - właśnie wyglądającą jak ceramika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 21.10.2011 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 Świetne sprzęty kuchenne! Na pewno będą cieszyć oko. A lampę mam chyba taką samą, więc nie wypada się nie zachwycać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 21.10.2011 09:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 Świetne sprzęty kuchenne! Na pewno będą cieszyć oko. A lampę mam chyba taką samą, więc nie wypada się nie zachwycać lampa ta sama - sprawdziłam przed chwilą napisz proszę, tu albo na priva - gdzie i za ile kupiona ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 21.10.2011 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 Ale fajna firma z czajnikami.Ja może się na taki skuszę....http://static2.skapiecstatic.pl/632875-1-1-0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 21.10.2011 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 Leroy Merlin, 299 PLN, rok temu była promocja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 21.10.2011 09:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 (edytowane) myszonik - masz rację - czajniki mają cudne i w super kolorystyce. One są w Selgrosie. Cena średnio 80-100zł. na każdym sprzęcie niższa niż w necie. narendil - no LM się zgadza, tylko moja o 100 droższa szkoda, że nie ma promocji... Ale już kupię. Bo coś mam pecha z tą lampą. Podobną kupiłam na e-byu i sprzedający zapadł się pod ziemię.... tu przynajmniej kupię i będzie moja. Ty tez widzę masz "szarą". Mój mąż kręcil trochę nosem i podtykał mi czarną, albo białą, ale ta szara jest cudna i tyle Edytowane 21 Października 2011 przez atika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 21.10.2011 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 Jeśli można , to ja mam takie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 21.10.2011 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 Atika, ona normalnie kosztuje 399 PLN. Bardzo ją lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 21.10.2011 09:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 narendil - śliczny ten Twój zestaw. a gdzie tu "blaszaki" na kuchenkach gazowych z naszego dzieciństwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WojtekEdyta 21.10.2011 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 Dzięki za odpowiedź w sprawie pieca i oczywiście czekam na info już po fazie testów. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 21.10.2011 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 Asia, jak tam idzie elewacja? rozumiem, że tynkujecie również? nie obawiasz się trochę tych nocnych przymrozków...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 21.10.2011 22:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 Asia, jak tam idzie elewacja? rozumiem, że tynkujecie również? nie obawiasz się trochę tych nocnych przymrozków...? Tak, tynkujemy. Trochę się obawiam - ale mają tynkować od poniedziałku - a w przyszłym tygodniu mają być nocki cieplejsze ok. 4-5 stopni - więc mam nadzieję, że będzie wszystko ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 24.10.2011 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 Atika, dzięki za namiar do Elbau, dali b. dobrą ofertę na caparola...a jak tam idzie elewacja? tynkują już dziś?czy będę mógł do Ciebie podjechać zobaczyć jak wyszła ich robota...? jesteś na razie z nich zadowolona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 25.10.2011 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 Esiak - nie ma sprawy. Czyli w Elbau była najlepsza cena ?? To się cieszę. Oczywiście możesz podjechać. Zapraszam. Tak wczoraj tynkowali. Wyszło bardzo ładnie i równo - jak na moje oko Mam wytynkowaną ścianę z garażami, jedną 19mb z boku i całą wnękę od tarasu z tyłu. Dzisiaj kończyli doklejać brakujące styro, kołkowali i obrabiali narożniki domu i okna. Jutro pewnie zaciąganie siatką i klejem, w czwartek podkład i pewnie w piątek tynk. Więc do Ciebie wejdą poniedziałek-wtorek. Jak na razie jestem zadowolona. Trzeba tylko ich pilnować by okleili okna, drzwi, itd... bo jakoś zapominają. Ale poza tym jak dla mnie to wszystko ok. Sama robota wykonana dobrze. Zresztą sam ocenisz ;)Napisz czy chciałbyś podjechać w weekend czy jeszcze w tygodniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts