Esiak 25.10.2011 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 Atika, filmik obejrzałaś u mnie? brama już też zamontowana... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 25.10.2011 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 Atika, filmik obejrzałaś u mnie? brama już też zamontowana... nie...zaraz wchodzę. Dzisiaj praktycznie pierwszy dzień od 4 czy 5 dni jestem wieczorem przy komputerze. A w pracy mam blokadę. Zaraz będę oglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 25.10.2011 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 Atika, filmik obejrzałaś u mnie? brama już też zamontowana... Esiak, po akcencie bym poznała, skad jesteś. Fajnie zaciągasz A co Ty za rynny masz? Tytan-cynk? I czy ja dobrze widziałam, że masz płaszcz do kominka? Bo jakaś tam instalacja przy kominie wychodzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 25.10.2011 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 Esiak, po akcencie bym poznała, skad jesteś. Fajnie zaciągasz A co Ty za rynny masz? Tytan-cynk? I czy ja dobrze widziałam, że masz płaszcz do kominka? Bo jakaś tam instalacja przy kominie wychodzi... dobrze zgadujesz... rynny tytan-cynk, a kominek będzie z płaszczem wodnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 25.10.2011 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 A w pracy mam blokadę. Buuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 25.10.2011 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 Buuuu no właśnie buuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 25.10.2011 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 dobrze zgadujesz... rynny tytan-cynk, a kominek będzie z płaszczem wodnym Rynny spatynowały już trochę? Mógłbyś przy okazji jakąś fotę zrobić z bliska? Z bardzo bliska poproszę A jakie masz grzejniki? Normalne? Czy ten płaszcz też z podłogówką połączyłeśs? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 25.10.2011 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 Esiak - film obejrzany - super Zupełnie co innego niż na zdjeciach. I jaki masz porządek !!!! u mnie wszędzie rozpierducha .... no ale chyba dlatego że mam w domu 4 ekipy i każdy jak sie rozłoży ze swoimi gratami i bałagan zrobi to wygląda jakby tornado przeszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 25.10.2011 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 kominek będzie połączony z resztą instalacji poprzez płytowy wymiennik ciepła...podłogówkę mam tylko w wiatrołapie, kuchni i obu łazienkach, jest sterowana poprzez zawory RTL, które ograniczają temp. na powrocie...grzejniki będą normalne, tyle że przewymiarowane są na kocioł kondensacyjny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 25.10.2011 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 Ale do podłogówki woda będzie grzana też kominkiem, czy masz odciętą podłogówkę od kominka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 25.10.2011 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 Esiak - film obejrzany - super Zupełnie co innego niż na zdjeciach. I jaki masz porządek !!!! u mnie wszędzie rozpierducha .... no ale chyba dlatego że mam w domu 4 ekipy i każdy jak sie rozłoży ze swoimi gratami i bałagan zrobi to wygląda jakby tornado przeszło porządek pozostał po tym jak trzeba było wszystko powynosić do zrobienia wylewek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 25.10.2011 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 Ale do podłogówki woda będzie grzana też kominkiem, czy masz odciętą podłogówkę od kominka? kominek nagrzewa wymiennik, to jest osobny obieg, wymiennik oddaje ciepło to kolejnego obiegu, w którym pracuje kocioł gazowy, wysoką temp do podłogówki odcinają zawory RTL... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 25.10.2011 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 OK, dzięki. Asia, sorry. Wiem, że to off u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 25.10.2011 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 OK, dzięki. Asia, sorry. Wiem, że to off u Ciebie właśnie, na komenty zapraszam do mnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 25.10.2011 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 eee spokojnie nie pogniewam się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
khb 26.10.2011 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 atika tempo z tego co widzę zabójcze; kiedy przeprowadzkę planujecie; my planujemy następne wakacje letnie zamieszkać w nowym domku- nasze dzieci zaczną szkołę już w nowym miejscu- moja Ola I kl. gimnazjum, Mati jest pierwszym rocznikiem który do szkoły wcześniej jako sześciolatek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lipka71 27.10.2011 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 Atika daj mi namiary na twoich ociepleniowców, bo mi taniej chyba wyjdą niz moja wcześniejsza ekipa zaśpiewała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lipka71 27.10.2011 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 robiłaś coś w sprawie adresu?ja właśnie dostałam, za dwa tygodnie się uprawomocni, czyli 8 miesięcy to trwało od złożenia wniosku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lipka71 27.10.2011 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 już znalazłam namiaryy i sie umówiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 27.10.2011 08:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 już znalazłam namiaryy i sie umówiłam Lipka no to super, że znalazłaś. Teraz kończą u mnie - następny jest Esiak - w przyszłym tygodniu Jakby co zapraszam na oględziny. ty masz blisko Sprawa adresu leży i kwiczy !! Nie mam czasu podjechać do urzędu - ale muszę to załatwić. Ale najpierw czekam jeszcze 4 dni na dokumenty z Poznania na odbiór wodociągu. I wtedy z tym wszystkim do Buku - bo w Buku gmina ma zrobić przejęcie wodociągu. Więc mam nadzieję, że załatwię obie sprawy w jeden dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts