atika 27.10.2011 08:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 atika tempo z tego co widzę zabójcze; kiedy przeprowadzkę planujecie; my planujemy następne wakacje letnie zamieszkać w nowym domku- nasze dzieci zaczną szkołę już w nowym miejscu- moja Ola I kl. gimnazjum, Mati jest pierwszym rocznikiem który do szkoły wcześniej jako sześciolatek Jak w podpisie - mamy nadzieję na przeprowadzkę 18 grudnia. Moje dzieci już chodzą w nowym miejscu. 6 latek do pierwszej klasy i 2,5 latek poszedł do przedszkola. Teraz ich wożę przez cały Poznań, godzinę w jedną stronę i mam powoli dość. Ale jeszcze chwila i do szkoło/przedszkola będę miała 5 minut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lipka71 27.10.2011 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 Atika jutro rano do mnie mają przyjechać na oględziny i po Esiaku chyba będą robic jak sie dogadamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 27.10.2011 09:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 to ja sobie trochę pomarudzę, a co... Zamówiłam płytki do łazienki z paradyża taranto. Miały być w tym tygodniu. I dojechały w poniedziałek - ale nie ten kolor Fabryka się pomyliła i nie te przysłali. Następne mają do mnie dotrzeć do przyszłego czwartku !!! W tym samym sklepie zamówiłam tez Nową Galę - a, że nie ma Paradyża to czekają z transportem - by obie poszły razem. A płytkarze na budowie nie mają co robić...(no prawie) z braku innych płytek zaczęli dzisiaj kłaść garaż. Wczoraj teść pojechał odebrać nasz brodzik. Na magazynie spędzil równo godzinę !!! Po czym Pan stwierdził, że w paczce jest nie ten. Naszego nie mają na stanie!! Więc zrezygnowałam z tego sklepu. Muszę poszukać gdzie indziej. Ostatnia sprawa moje baterie. Są cudne, piękne i je uwielbiam - ale Panowie muszą przerabiać WSZYSTKIE !!! podejścia w ścianach. Pan Radek - instalator mnie chyba zabije. Ale dzielnie od wczoraj walczy razem z kolegą i przekładają wszystko. Ciekawe ile mnie to będzie kosztować Dobra pomarudziłam.... Teraz z pozytywnych spraw. Nowi Panowie od płytek(po wywaleniu tego który spieprzył sprawę w kotłowni) są naprawdę bardzo na plus. Myślący - co jest ważne !!! Wiele spraw podsunęli jak rozwiązać, wiele doradzili i kłada płytki tez bardzo ładnie i do tego w zadziwiającym tempie. Na budowie od 8 do 19 !! Robota naprawdę im wychodzi. Tym samym mam już gotowe płytki w przedsionku=korytarzyku, łazience gościnnej, spiżarni, pom.gospod. Kładzie się garaż. W łazience chłopaków jest gotowa zabudowa ścianki i położona Nida. U nas są stelaże. Jak na razie jestem z nich bardzo zadowolona. Mam też ocieplone całe poddasze i wszędzie położone sufity w przyszłym tygodniu szpachlowanie i szlifowanie...brrr najgorsza robota. I panowie kończą tynkowanie i drudzy podbitkę. Dobra kończę ten przydługi wywód bo Was zanudzę... Jeszcze tylko z niebudowlanych wiadomości - choć mąż się wcześniej wzbraniał - jednak sam się "zapatrzył" i kupiliśmy maluchowi łóżko. Jest totalnym fanem samochodzików i koparek... wiec łóżko będzie miał tematyczne. http://img01.allegroimg.pl/photos/oryginal/18/73/72/92/1873729239 już widzę jego radość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 27.10.2011 09:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 Atika jutro rano do mnie mają przyjechać na oględziny i po Esiaku chyba będą robic jak sie dogadamy aaaa no to fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 27.10.2011 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 Atika, a dlaczego trzeba podejścia do baterii przerabiać...? jakiś niestandardowy rozstaw mają...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 27.10.2011 10:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 Atika, a dlaczego trzeba podejścia do baterii przerabiać...? jakiś niestandardowy rozstaw mają...? no kurde nie wiedzieć czemu - wszystkie sobie wybrałam podtynkowe z mieszaczami w środku - a były podejścia na zwykłe krany - więc wszystko do przeróbki. Nawet panel prysznicowy trzeba przerabiać podejścia - bo panel ma 15cm - a podejścia były rozstawione na 18 i by nie weszły w panel. Ale tu było najmniej przeróbek - bo tylko podkuć i dosunąć do siebie. Reszta to rozwalanie niezłego kawałka ściany.... Kurde skąd mogłam wiedzieć że te baterie każda inaczej zrobiona i zaprojektowana. Na drugi raz (choć mam nadzieję, ze go nie będzie - najwyżej komuś radą posłużę) na etapie wchodzących instalatorów będę mieć pokupowane wszystkie baterie by od razu zrobić jak nalezy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 27.10.2011 10:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 Esiak - a Ty mi odpisz co do spotkania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 27.10.2011 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 poniedziałek jak najbardziej mi pasuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 27.10.2011 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 Atika u Ciebie takie tempo, że się wszystko jak w kalejdoskopie zmienia, nie sposób nadążyć... zdjęcia jakieś pokaż coby bardziej poglądowo było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 27.10.2011 11:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 Esiak i jeszcze mam pytanie - bo chyba Ty podawałeś namiar - potrzebuję firmę która w ludzkich cenach podstawia kontenery na śmieci budowlane. Jak 4 ekipy które teraz działają zaczęły wszystko wynosić i wywalać to przed domem mam jedno wielkie śmietnisko A może jeszcze ktoś inny kogoś poleci ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 27.10.2011 11:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 poniedziałek jak najbardziej mi pasuje... To jesteśmy umówieni Ja będę na budowie od 11 - z Panem od drzwi zejdzie mi z pół godzinki więc myślę że od 11.30 możesz przyjeżdżać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 27.10.2011 11:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 Atika u Ciebie takie tempo, że się wszystko jak w kalejdoskopie zmienia, nie sposób nadążyć... zdjęcia jakieś pokaż coby bardziej poglądowo było Zdjęcia... kurcze nigdy nie mam czasu ich zrobić. Ale obiecuję, że coś wkleję. Rano wpadam na budowę, wpuszczam wszystkich załatwiam co trzeba i zmykam do pracy. A po południu jeżeli jadę to z dzieciakami w samochodzie. a wieczorem to juz ciemno jest i d... ze zdjęciami. ale w weekend postaram się nadrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 27.10.2011 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 To jak będziesz pamiętać, to roletki opuszczone mi cyknij od środka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 27.10.2011 13:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 To jak będziesz pamiętać, to roletki opuszczone mi cyknij od środka Aniu ja pamiętam o tych roletach - ale jeszcze ich nie opuszczałam. Muszę męża pogonić co by jakoś z prądem zadziałał, bo bez niego nici z opuszczania rolet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 27.10.2011 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 Aniu ja pamiętam o tych roletach - ale jeszcze ich nie opuszczałam. Muszę męża pogonić co by jakoś z prądem zadziałał, bo bez niego nici z opuszczania rolet. Jak wiesz, bardzo nam się nie spieszy więc spokojnie poczekam Nie goń męża, bo mnie znielubi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 27.10.2011 13:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 Jak wiesz, bardzo nam się nie spieszy więc spokojnie poczekam Nie goń męża, bo mnie znielubi spokojnie. Jeszcze trochę i prąd będzie w gniazdkach "normalnie", ale jakby co poproszę o wcześniejszą demonstrację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
khb 27.10.2011 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 atika u Ciebie już tynki ciekawa jestem koloru elewacji, wrzuć jakieś zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 27.10.2011 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 wrzucę, wrzucę - na weekend szykuję sesję zdjęciową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 27.10.2011 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 ja sobie porobię foty u Ciebie w poniedziałek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 28.10.2011 08:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 Esiak - a róbta jak chceta Aha - Pan od tynków będzie jeszcze w poniedziałek u mnie kończył=sprzątał, dopieszczał, itp... Więc Cie uprzedzam, że pewnie się z nim zobaczysz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts