Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Szarak pod lasem

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Mniam, loftowo :lol2:

Ja ten Twój zegar już widzę u siebie nad kanapą! Skończę wałkować łazienkę, to zabiorę się ponownie za wizualki salonu. I wtedy się okaże, czy pasuje.

Mąż się teoretycznie nie wtrąca. Ale chcę mu zamknąć usta :rotfl:

I nie będzie marudzenia. Wiem, że mu Clint się podoba, więc nie piśnie teraz słowem na białe meble w salonie i sypialni.

Grunt, to znaleźć dobrą kartę przetargową :rolleyes:

Ja się zgodziłam na zakup motocykla ;) więc z dodatkami i meblami mam spore pole do popisu by wyrównać to moje poświęcenie ;)

a loftowo - to będzie prawie... bo brakuje mi ze 100m2 dodatkowo otwartej przestrzeni i z 2 m na wysokość.... no i starych okien, cegieł.....i ogólnego klimatu.

No ale mam nadzieję, że choć mały kąsek loftowo-industrialny będzie.

Edytowane przez atika

ooo, to jak się zgodziłaś na motor, to wiesz, że DUUUUŻO za to możesz ugrać wnętrzarsko, prawda?:)

No denerwujące jest bardzo, że mnóstwo pięknych rzeczy jest dla nas trudnych do sprowadzenia - mało które sklepy wysyłają do PL, a żal ściska, widząc jakie cuda i w jakich często (niskich) cenach można upolować za granicą.

a jakiego...?

zgoda jest na motocykl ogólnie. Nie jestem zwolennikiem wariactw na motocyklach, tym bardziej po tym jak ostatnio brat męża wywalił się na motocyklu i złamał nogę...

No ale w końcu się zgodziłam, więc mąż szuka. A ja mam kartę przetargową na kilka "wymysłów" w domku ;)

A motocykl - na pewno nie ścigacz... coś bardziej wygodnego, klasycznego. Ale ja tam się akurat na motorach nie znam.