atika 28.10.2011 13:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 Sharlotka i zapraszam na pogaduszki, porady, itp ... Ja tez uwielbiam ten sklep. Tylko dlaczego Polska jak zwykle "za murzynami" i przesyłek nam nie wysyłają tylko trzeba kombinować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 28.10.2011 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 Mniam, loftowo Ja ten Twój zegar już widzę u siebie nad kanapą! Skończę wałkować łazienkę, to zabiorę się ponownie za wizualki salonu. I wtedy się okaże, czy pasuje. Mąż się teoretycznie nie wtrąca. Ale chcę mu zamknąć usta I nie będzie marudzenia. Wiem, że mu Clint się podoba, więc nie piśnie teraz słowem na białe meble w salonie i sypialni. Grunt, to znaleźć dobrą kartę przetargową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 28.10.2011 18:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 (edytowane) Ja się zgodziłam na zakup motocykla więc z dodatkami i meblami mam spore pole do popisu by wyrównać to moje poświęcenie a loftowo - to będzie prawie... bo brakuje mi ze 100m2 dodatkowo otwartej przestrzeni i z 2 m na wysokość.... no i starych okien, cegieł.....i ogólnego klimatu. No ale mam nadzieję, że choć mały kąsek loftowo-industrialny będzie. Edytowane 28 Października 2011 przez atika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 28.10.2011 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 ooo, to jak się zgodziłaś na motor, to wiesz, że DUUUUŻO za to możesz ugrać wnętrzarsko, prawda? No denerwujące jest bardzo, że mnóstwo pięknych rzeczy jest dla nas trudnych do sprowadzenia - mało które sklepy wysyłają do PL, a żal ściska, widząc jakie cuda i w jakich często (niskich) cenach można upolować za granicą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 28.10.2011 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 Ja się zgodziłam na zakup motocykla a jakiego...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 29.10.2011 08:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2011 a jakiego...? zgoda jest na motocykl ogólnie. Nie jestem zwolennikiem wariactw na motocyklach, tym bardziej po tym jak ostatnio brat męża wywalił się na motocyklu i złamał nogę... No ale w końcu się zgodziłam, więc mąż szuka. A ja mam kartę przetargową na kilka "wymysłów" w domku A motocykl - na pewno nie ścigacz... coś bardziej wygodnego, klasycznego. Ale ja tam się akurat na motorach nie znam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lipka71 30.10.2011 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2011 Atika będziesz dziś na budowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 31.10.2011 07:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 lipka - ja dopiero teraz przy komputerze. Na budowie będę dzisiaj. Od 11. o 11.30 przyjedzie Esiak zapraszam jak chcesz podjechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 31.10.2011 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 Uuuuu, a mnie nie będzie Wczoraj moja rodzinka się zebrała i pojechała do Poznania na kilka dni, a ja z w domu zostałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lipka71 31.10.2011 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 Atika to jak zbiorę dzieciaki do kupy to podjadę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 31.10.2011 07:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 lipka - zapraszam, Aniu - nooo przykro. Ale mam nadzieję, że kawkę jeszcze wypijemy na tarasiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 31.10.2011 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 Aniu [/b]- nooo przykro. Ale mam nadzieję, że kawkę jeszcze wypijemy na tarasiku E, no z pewnością. Ja w Poznaniu częstym gościem jestem więc nie raz Cię nawiedzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 31.10.2011 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 Asia, dzięki za możliwość obejrzenia Twojej elewacji, wyszła naprawdę bardzo ładnie w ogóle Szarak się super prezentuje, chociaż wszystkich zakamarków jeszcze nie poznałem... ale mam nadzieje, że będzie jeszcze okazja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lipka71 31.10.2011 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 Ja rówież dziękuję za spotkanie i miłą pogawędkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 31.10.2011 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 Esiak, lipka, okrutni jesteście Tak mnie tu katować takimi wyznaniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 31.10.2011 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 Ja rówież dziękuję za spotkanie i miłą pogawędkę Lipka, a my to się chyba minęliśmy...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lipka71 31.10.2011 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 na to wygląda może jeszcze będzie okazja kogo bierzesz do wełny i sufitów gk na poddaszu?bo ja właśnie panów tynkarzy do tego zadania też zamówiłam, ciekawa jestem jak im pójdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 31.10.2011 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 na to wygląda może jeszcze będzie okazja kogo bierzesz do wełny i sufitów gk na poddaszu? bo ja właśnie panów tynkarzy do tego zadania też zamówiłam, ciekawa jestem jak im pójdzie a ile chcą za robotę..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 31.10.2011 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 A gdzie te obiecane zdjęcia? Esiak miałeś sesję foto szarakowi zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 31.10.2011 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 A gdzie te obiecane zdjęcia? Esiak miałeś sesję foto szarakowi zrobić no porobiłem, ale bez zezwolenia nie zamieszczam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts