Esiak 02.11.2011 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 masz juz wybrany piekarnik i mikrofalę? brat mi zrobił projekt kuchni i teraz myślę jakie sprzęty kupić, żeby pasowały, bo w słupku jeden nad drugim będą pasować będą każde z danej linii... trza wybrać markę, potem linię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 02.11.2011 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 lipka, Asia to chyba IKEowiski sprzęt będzie brała, żeby do mebli pasował. Choć mogę się mylić Asiu, dzięki za te foty. Pięknie wszystko wygląda, ale... Sama wiesz Choć nie wykluczam, że jednak podobną kolorystykę będziemy miały W końcu to moja pierwsza myśl była, żeby w 7016 iść Jutro jadę z autem na przegląd i będę miala 2 godzinki wolnego, a obok jest salon Hormana więc się wybieram... Pomacam, pooglądam, popytam... Może tam się na jakiś kolor zdecyduję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 03.11.2011 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 Za płytki z fugowaniem 29zł. m2 + 8zł./mb za cokoliki + 8zł. za mb szlifowania płytek pod kątem. To moi w porównaniu do tych cen rozbili na mnie bank Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 03.11.2011 10:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 lipka - Tak jak pisze Ania - ja biorę piekarnik, mikrofalę i lodówkę z IKEA - bo mają niestandardowe rozmiary i niestety nie ma żadnej mikrofalówki, która miałaby taki wymiar jak robiona dla IKEA - więc nie będzie mi nic innego pasować w szafki. Osobno kupię chyba zmywarkę. Tu jest większy wybór - choć i tak ograniczony rozmiarami. Lodówkę pasująca do szafek znalazłam tylko jedną - tą samą co ma IKEA. Ale opłaca się kupić w IKEA bo mają 5 lat gwarancji od razu - nie trzeba dopłacać. Muszę się przyjrzeć zmywarką w IKEA - bo te co widziałam w EURO RTV AGD - są jakieś liche. Wszystko takie delikatne. Ja miałam teraz w domu zmywarkę, cichutką, solidną, kilka lat bezawaryjną. Te nowe przy niej wyglądają jakby miały się szybko rozsypać. myszonik - - ja na poprzednim płytkarzu też bym "zbańczyła". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lipka71 03.11.2011 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 ja chcę lodówke 70cm szeroką a taka w Ikei kosztuje majątekno ale szafki będzie mi brat robił, więc mi tak dopasuje, żeby było dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 03.11.2011 13:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 wklejam sobie - ku pamięci - podkradnięte od lasche. Lampa mi się nie podoba, ale ściana i krzesła mniam... http://i3.fmix.pl/fmi103/4a509fde002bc5204dc562d5/zdjecie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 03.11.2011 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 atikajesteś zadowolona ze swojej ekipy od reku? drodzy byli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 03.11.2011 14:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 atika jesteś zadowolona ze swojej ekipy od reku? drodzy byli? Jestem zadowolona. Jeszcze nie skończyli - czekali na sufity - teraz mają do zamotowania same anemostaty. Ogólnie wszystko ok. I raczej nie byli drodzy. Na nowym reku Renoventa dostałam od nich najlepszą ofertę. Dodatkowo są z Buku - więc mają do mnie "rzut beretem". Za całość zapłacę niecałe 16.000 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 03.11.2011 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 Asia, ekipa od reku do zapamiętania Czy Ty masz drzwi i bramę tytanmetalic, czy normalny 7016 z połyskiem? I jak one się mają do okien? Różnią się, czy są identyczne? Byłam dzisia w Hormanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 03.11.2011 22:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 Aniu i jak wizyta w Hormanie ?? Ja mam drzwi i bramę tytan metalik. Są z lekkimi drobinkami połyskującymi. O wiele bardziej mi się podobały niż 7016. I uważam że idealnie pasują do okien. Te okna choć sa w RAL 7016 też mają coś odrobinę połyskującego, tzn. nie są takie zupełnie matowe.Jak dla mnie wszystko się ładnie zgrywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 03.11.2011 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 lipka - Tak jak pisze Ania - ja biorę piekarnik, mikrofalę i lodówkę z IKEA - bo mają niestandardowe rozmiary i niestety nie ma żadnej mikrofalówki, która miałaby taki wymiar jak robiona dla IKEA - więc nie będzie mi nic innego pasować w szafki. Osobno kupię chyba zmywarkę. Tu jest większy wybór - choć i tak ograniczony rozmiarami. Lodówkę pasująca do szafek znalazłam tylko jedną - tą samą co ma IKEA. Ale opłaca się kupić w IKEA bo mają 5 lat gwarancji od razu - nie trzeba dopłacać. Muszę się przyjrzeć zmywarką w IKEA - bo te co widziałam w EURO RTV AGD - są jakieś liche. Wszystko takie delikatne. Ja miałam teraz w domu zmywarkę, cichutką, solidną, kilka lat bezawaryjną. Te nowe przy niej wyglądają jakby miały się szybko rozsypać. myszonik - - ja na poprzednim płytkarzu też bym "zbańczyła".nie masz racji. Pasować będzie jakakolwiek mikrofalówka. Nawet w ikei przy zabudowie jednego urządzenia nad drugim dają zaślepkę. Którą montażyści docinają na wymiar przy montażu, więc jeden pies. Z lodówką faktycznie trzeba uważać, ale jak trzy lata temu robiłam research na rynku, to pasujących modeli znalazłam kilkanaście, lepszych i gorszych. Z kolei zmywarki w ikei nie są jakieś super, można znaleźć coś fajniejszego za te pieniądze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 04.11.2011 08:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Madeleine - naprawdę dają zaślepkę - która później ładnie wygląda ?? Nie będzie sie rzucać w oczy - że coś tam brakuje ?? W sumie ja nie mam nic przeciwko mikrofalówką z IKEA bo są naprawdę duże, mają dużo funkcji i zawsze mogą służyć jako dodatkowy prawie piekarnik. Więc raczej je wezmę. Ze zmywarkami - rzeczywiście kilka innych pasuje. Ale te co pasują oglądałam i były takie sobie. A co do lodówki - może coś źle szukam. Ja wpisywałam dokładnie te wymiary jakie ma lodówka którą chcę kupić i niestety tylko jeden model mi wyszukiwało.Może przy tych wyższych lodówkach jest większy wybór. (tych 171cm). Ja chcę kupić taką 157cm.Chyba, że masz jakieś namiary/linki to daj proszę znać. I może wiesz jak to jest z tymi wymiarami. Czy jak zmywarka będzie miała 2mm więcej to wejdzie czy nie ?? Bo właśnie o te 2mm chodzi i jeśli by można było wstawić to od razu jest duuuzy wybór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 04.11.2011 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 wklejam sobie - ku pamięci - podkradnięte od lasche. Lampa mi się nie podoba, ale ściana i krzesła mniam... http://i3.fmix.pl/fmi103/4a509fde002bc5204dc562d5/zdjecie.jpg te krzesła mam w jadalni w kuchni...mimo początkowych obaw - są świetne !! bardzo wygodne i swietnie wyprofilowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 04.11.2011 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Aniu i jak wizyta w Hormanie ?? Bosko Wybrałam drzwi i bramę. Pozostało przyklepać kolor. Jeszcze dzisiaj muszę do nich zadzwonić i coś doprecyzować i mam nadzieję, że sprawa się wyklaruje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 04.11.2011 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 moje Ghosty http://img84.imageshack.us/img84/4528/20111104100614476.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 04.11.2011 09:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Bosko Wybrałam drzwi i bramę. Pozostało przyklepać kolor. Jeszcze dzisiaj muszę do nich zadzwonić i coś doprecyzować i mam nadzieję, że sprawa się wyklaruje. No może tak więcej szczegółów ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 04.11.2011 09:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 moje Ghosty http://img84.imageshack.us/img84/4528/20111104100614476.jpg Queene - super !!! Te Ghosty - to są jedyne "plastiki" które mój mąż zaakceptował. Niestety nie chce Eamsów ale te Ghosty też fajne. Ja się zastanawiam, czy kupować wszystkie z "bokami-poręczami" czy tylko 2 - na krótsze boki stołu, a 4 bez rączek - też są fajne. I chciałabym transparentne - przeźroczyste i takie ciemne-dymne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 04.11.2011 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 te bez podłokietników są weższe i mniej wygodne mój M też był przeciw....ale teraz uznał ze są fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 04.11.2011 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 No może tak więcej szczegółów ?? Drzwi i naświetla takie - z piaskowaną szybą http://i1.fmix.pl/fmi2005/71e6eb53000f16394eb2e10c/zdjecie.jpg Do tego brama z tłoczeniami L. O kolorze na razie nie piszę, bo sprawa w toku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 04.11.2011 09:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 o takie ciemne - dymne - fajnie wyglądają: http://img405.imageshack.us/img405/162/169babyelizabethqueenlo.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts