anna-maria3 04.11.2011 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Aha... Cenę dostałam super, super, super I pan zapewnił, że do wiosny podwyżki nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 04.11.2011 09:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Drzwi i naświetla takie - z piaskowaną szybą http://i1.fmix.pl/fmi2005/71e6eb53000f16394eb2e10c/zdjecie.jpg O kolorze na razie nie piszę, bo sprawa w toku Do tego brama z tłoczeniami L. Te drzwi to sa "moje" ?? czy te Aluminiowe ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 04.11.2011 09:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Aha... Cenę dostałam super, super, super I pan zapewnił, że do wiosny podwyżki nie będzie No to najważniejsze !!! Pamiętaj tylko jedno - te drzwi się zatrzaskują. Tzn. jak zamkniesz od zewnątrz - to bez klucza nie otworzysz Chyba że dokupisz elektrozaczep. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 04.11.2011 09:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 te bez podłokietników są weższe i mniej wygodne mój M też był przeciw....ale teraz uznał ze są fajne węższe szkoda. Trzeba wypróbować wygodę. Mój nie chciał plastików, ale jak usiadł na tych to z zaskoczeniem przyznał że wygodne i się poddał. Znalazłam je w rewelacyjnej cenie w promocji w Agata Meble (te z podłokietnikami) - za 299zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 04.11.2011 09:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Wczoraj siedziałam tez na tych: http://img577.imageshack.us/img577/2252/dsc0089j.jpg Mimo zakręconego wyglądu - siedzi się rewelacyjnie I fajnie wyglądają. Choć nie do końca do jadalni - bo są dość szerokie, ale by przysiąść, odpocząć na chwilę, są super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 04.11.2011 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 moje kupione wlasnie w Agacie w tej cenie ale maja tylko transparentne i czarne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 04.11.2011 09:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 (edytowane) Podobają mi sie jeszcze te: http://img248.imageshack.us/img248/4795/victoriad.jpg Ale mam szlaban, bo mąż twierdzi, że wyglądają jak krzesła ogrodowe No i jeszcze wymiary tych z podłokietnikami i bez: Bez: http://img807.imageshack.us/img807/9121/ghostwymiar.jpg Z podłokietnikami: wysokość całkowita - 940mm - wysokość siedziska - 480mm - szerokość - 540 mm - głębokość - 550 mm Czyli różnica na siedzisku 7 i 5 cm. - pewnie robi różnicę. Ale musze posiedzieć na nich i zobaczyć. bo kuszą mnie te przeźroczyste grafity. Edytowane 4 Listopada 2011 przez atika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 04.11.2011 09:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 moje kupione wlasnie w Agacie w tej cenie ale maja tylko transparentne i czarne Zgadza się - tylko te kolory widziałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 04.11.2011 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Oj, jakieś strasznie udziwnione te czarne. Kojarzą mi się ze słoniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 04.11.2011 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Asiu, to są te "Twoje". Aluminium wyszło 20 tysięcy Elekrozaczep mam w wycenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 04.11.2011 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 witam mam pytanie- czy te Ghosty które znalazłaś w A to oryginały Kartell ? Jestem zainteresowana Victoria Ghost (niestety ponad 700 zł) lub Inspirowane Victorią - model Elizabeth( ma szersze siedzisko i dużo niższą cenę) . Ta cena którą podałaś to za oryginał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 04.11.2011 10:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 witam mam pytanie- czy te Ghosty które znalazłaś w A to oryginały Kartell ? Jestem zainteresowana Victoria Ghost (niestety ponad 700 zł) lub Inspirowane Victorią - model Elizabeth( ma szersze siedzisko i dużo niższą cenę) . Ta cena którą podałaś to za oryginał Ach, gdyby oryginał tyle kosztował.... niestety to tylko inspirowane. Oryginału poniżej 700zł. nie dostaniesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 04.11.2011 10:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Asiu, to są te "Twoje". Aluminium wyszło 20 tysięcy Elekrozaczep mam w wycenie No niestety te aluminiowe kosztują sporo. Zwykłe, bez przeszkleń to chyba ok. 9 tys. z kawałkiem. Ja muszę mój elektrozaczep odebrać z salonu. Już z 6 tygodni leży.. a ja nie mam kiedy podjechać. Aha - koloru jeszcze nie wybrałaś ? Ale drzwi i brama ładne są - to fakt, hihihihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 04.11.2011 10:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Oj, jakieś strasznie udziwnione te czarne. Kojarzą mi się ze słoniem wcześniej tego nie widziałam, ale teraz widzę słonia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 04.11.2011 11:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 narendil - jak mogę - jakie masz lampy do salonu ?? Ja szukam czegoś w stylu lampy stojącej "tej naszej z LM" i niestety nic nie ma Albo kosztuje - wczoraj znalazłam - 1 lampa 980zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 04.11.2011 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Aha - koloru jeszcze nie wybrałaś ? Napisałam u siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 04.11.2011 11:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Napisałam u siebie Przeczytałam Ja trochę namieszam, albo nie namieszam - tylko spytam. A patrzyłas na ten tytanmetalik ?? On mi jeszcze lepiej pasuje do RAL7016 przynajmniej z hempo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 04.11.2011 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Tak, tak, ja o tytanmetaliku myślę. Jest dużo ładniejszy niż normalny 7016. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 04.11.2011 11:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Tak, tak, ja o tytanmetaliku myślę. Jest dużo ładniejszy niż normalny 7016. No to super że się podoba, o ile oczywiście pójdziesz w tą opcję kolorystyczną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 04.11.2011 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Atika, obawiam się, że wiele nie pomogę. Moje nie są w stylu. Mam takie: To Eseo Massive Mucha. W LM są jeszcze takie - LampGustaf NEWPORT. Jak dla mnie nie są złe. Wada - wykończenie chrom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts