lexis_2005 26.04.2011 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2011 Witam,zakupiłam rok temu trampolinę (średnica 4 m) i chciałabym się zapytać o Wasze pomysły na jej umocowanie do ziemi. Mojej koleżance tramolina (średnica 3 m) pod wpływem wiatru przekoziołkowała i uderzyła w płot sąsiada. Chciałabym tego uniknąć.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witu102 26.04.2011 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2011 może kotwy wbijane w grunt po prostu, albo śledzie jak do namiotu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zakr.zewa 30.04.2013 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 Witam, zakupiłam rok temu trampolinę (średnica 4 m) i chciałabym się zapytać o Wasze pomysły na jej umocowanie do ziemi. Mojej koleżance tramolina (średnica 3 m) pod wpływem wiatru przekoziołkowała i uderzyła w płot sąsiada. Chciałabym tego uniknąć. Pozdrawiam. Ja do zabezpieczenia trampoliny używam takich wkręcanych kotw z paskami mocującymi, trzymają bardzo mocno więc trampolina na pewno nie odleci do dostania w sklepie trampoliny.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts