chalupa11 21.11.2014 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2014 My już mamy stan surowy zamknięty.W razie pytań podaje e-maila: [email protected]ę też przesłać zdjęcia z budowy.Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marioangel 04.01.2015 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 My już mamy stan surowy zamknięty.W razie pytań podaje e-maila: [email protected]ę też przesłać zdjęcia z budowy.Pozdrawiam! witam mam pytanie czy wasz domek jest w oryginalnych wymiarach i jeśli mogę prosić o zdjęcia na e-mail [email protected] pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mjmac 26.03.2015 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2015 Właśnie wczoraj odebrałem pozwolenie na budowę domu Denver w okolicach Polkowic. Rozpoczęcie budowy wkrótce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andi 11 23.08.2015 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2015 Witam ,bardzo długo śledzę forum o budowie domu denver mój dom powstał na południ polski. Dom powstał na płycie fundamentowej a nie na tradycyjnych fundamentach, strop został wykonany w technologi stropu typu filigran. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andi 11 23.08.2015 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2015 Witam mam nadzieję że jeszcze ktoś odwiedza tę stronę i jest zainteresowany budową domu denver . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woodek 24.08.2015 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2015 Ja cały czas zaglądam, w nadziei że ktoś pochwali się zdjęciami swojego domku andi 11 jak wyszedł sufit przy tym stopie? Słyszałem że nie trzeba tynkować, tylko sama gładź? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andi 11 28.08.2015 04:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2015 Witam,strop filigran jest produkowany w zakładzie betoniarskim i od tej produkcji i wiedzy fachowców tam pracujących dużo zależy .Przy tym stropie są szpachlowane tylko składanie płyt i niedociągnięcia produkcyjne.W Polsce przyjmuje się że strop należy przed malowaniem lekko szpachlować [informacja od firmy która strop wykonała ] niestety standard produkcji tych elementów w Niemczech lub Austrii jest dużo lepszy, musimy się jeszcze uczyć. Cenowo i konstrukcyjnie strop filigran nie odbiega od normalnego stropu lanego ,tylko czas wykonania jest krótszy i niema potrzeby szalunku w takiej wersji jak do stropu lanego i nie trzeba tynkować .Niedługo zrobię zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andi 11 28.08.2015 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2015 Witam,przesyłam parę zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andi 11 28.08.2015 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2015 POZDRAWIAM, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andi 11 29.08.2015 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2015 witam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fleszu1 17.07.2016 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2016 Odświeżam ten ciekawy wątek, bo projekt naprawdę bardzo udany. Zamierzamy kupic ten projekt i budować według tego projektu z następującymi modyfikacjami:-rezygnacja z kominka-wydłużenie o ok metr balkonu z tyłu czyli mocniejsze zadaszenie tarasu (podobnie jak woodek) ale dodatkowo wydłużenie dachu tak by zakrył cały powiększony balkon.-dodatkowe wejście do kotłowni za garażem-okienko w łazience na dole Mam prośbę do osób które pisały na tym wątku i już zbudowały ten dom o wrzucenie zdjęć jaki osiągnęli efekt końcowy no i oczywiście uwagi, rady i propozycje. Ewentualnie na priv: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fleszu1 04.08.2016 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2016 Chyba wszyscy budowniczowie Denverów juz sobie spokojnie mieszkaja, ba wątek pozostał martwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janinan 13.09.2016 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2016 Nie będzie tak źle:no: Też zdecydowałam się na ten projekt i już niebawem ja i mój Denver zaczynamy wspólną przygodę http://dompasjaprojekty.pl/?projekty_wordpres=denver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fleszu1 19.09.2016 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2016 no to czekamy na pierwsze wpisy i zdjęcia z zaczetej budowy. Kiedy ruszasz i jakie zmiany wprowadzasz do projektu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janinan 22.09.2016 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2016 Papierologia ruszyła. Na wiosnę mam nadzieję ruszyć z budową. Co do zmian to planuję drzwi z kotłowni na zewnątrz (kocioł na ekogroszek więc myślę że to dobre rozwiązanie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fleszu1 23.09.2016 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2016 Jestesmy na taki samym etapie. Ja też ruszam z papierami i planujemy zacząć wczesna wiosną. w jakim rejonie bedzie wasz Denver? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewcia872 20.10.2016 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2016 Witam wszystkich budowniczych Zastanawiamy się nad zakupem Denverka z mężem, ale wcześniej chcielibyśmy porobić sobie wyceny wszystkich instalacji i oszacować koszt budowy tego domu. Pytanie czy ktoś jest w stanie podrzucić skan (jesteśmy przed zakupem) instalacji hydraulicznej oraz szczegółowe mapki poszczególnych instalacji. Pytanie do aktualnie budujących - czy ktoś się buduje w mazowieckim i można u niego obejrzeć budowę w realu ew.porozmawiać o realizacji? Za wszelkie informacje będę bardzo wdzięczna - [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewcia872 20.10.2016 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2016 Czy ktoś z nowo budujących również zdecydował sie na przesunięcie schodów na ścianę garażu?Jakie inne zmiany nanieśliście do projektu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fleszu1 20.10.2016 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2016 Hej. Schody na scianie od garażu to już chyba standard w tym projekcie. My też wybralismy taką wersję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrwypych 05.11.2016 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2016 Mam pytanie ,może już było , czy ktoś wybudował dom Denver w okolicy Warszawy ? Siedlec? jeśli tak czy byłaby możliwość obejrzeć budowę lub gotowy już domek z góry dziękuje za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts