Hydraulik 06.03.2004 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2004 ACV na moim terenie jest bardzo popularny Jest to jedyny piec w swoim rodzaju jeżeli chodzi o grzanie ciepłej wody Moja ocena tańszy od De Ditricha a równie dobry ale ja wole ten drugi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.03.2004 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2004 ACV na moim terenie jest bardzo popularny Jest to jedyny piec w swoim rodzaju jeżeli chodzi o grzanie ciepłej wody Moja ocena tańszy od De Ditricha a równie dobry ale ja wole ten drugi Dziękuję. Czym Twoim zdaniem kierować się przy wyborze kotła na gaz, jeśli mogę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 06.03.2004 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2004 niezły Zapomniałem się zalogować, gościem powyżej jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bell 07.03.2004 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2004 Dostałem wczoraj ofertę na Viessmanna Vitopenda 100 ze zbiornikiem 150 za 8600 (to już po 20% rabacie). To chyba dość dużo.Szukać dalej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hydraulik 07.03.2004 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2004 Decydując się na zakup pieca c.o. odnośnie firmy powinno się brać pod uwagę- możliwości finansowe (zakupy dokonuje się do poziomu życia)- regionalizację (produkt popularny na danym terenie co wiąże się i z serwisem)Rodzaj urządzenia zależy od indywidualnych preferencji Pytacie jaki zasobnik dla rodziny 2+2 a skąd mam to wiedzieć moja rodzina zużywa jedno mydełko na tydzień a rodzina sąsiada jedno na miesiącJedno jest pewne urządzenia najdroższe zwracają się bardzo długo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hydraulik 07.03.2004 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2004 Do BellSprawdź pakiet Vaillanta kondensacyjny cennik na ich stronie upust taki sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ADAMOS48 07.03.2004 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2004 Najdroższe juz znacie a ja proponowałbym kupno taniego kotła 24kw z zasobnikiem 60 l wiszący o wydatku 14l wody na minutę z cyrkulacją za jedyne 3300zł .Różnica polega tylko na cenie ,ale kto mi wróci parę tysięcy różnicy jeżeli sprawność kotłów jest niemal indentyczna i elektronika z bajerami może mi zaoszczędzić 5% a przy kondensacie 15% obliczcie koszty zakupu zracają się po 8 latach ,z tym tylko że za 8 lat trzeba rozglądać się za nowym kotłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mly 07.03.2004 14:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2004 Adamos przychylam sie do twojej wypowiedzi !To fakt, kiedy to sie zwroci???? A jaki Ty masz kociolek? Na jaka powierzchnie, rodzinke i zasobnik?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość www.kotly.com.pl 07.03.2004 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2004 prosze zaglądnąć do nas http://www.kotly.com.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ADAMOS48 07.03.2004 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2004 Mam Niasa z Fonditalu wraz z grzejnikami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.03.2004 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2004 prosze zaglądnąć do nas http://www.kotly.com.pl W internecie to mozna sobie znaczki pocztowe kupowac, bo juz nawet biustonosze to troche niebezpiecznie , a co dopiero kociol. Mnie polecono kociol Wolfa Jest to ten sam ktory idzie na Niemcy jest produkowany tak jak BMW w Bawarii. Ma dobry serwis Mysle ze na niego sie zdecyduje. Znajomy ma i bardzo chwali! Ci co maja inne to jedni chwala , a inni bardzo narzekaja. Szczegolnie jesli chodzi o rozuch i serwis posprzedaznywiem ze nie musze kupic Wolfa Moge sprobowac kupic cos w wykonaniu na Polske i Ukraine troche zuobozona wersje, ale czy warto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.03.2004 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2004 BMW nie jest tylko produkowane w Bawarii.Rowniez w Saksonii czy tez U.S.A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 08.03.2004 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2004 Ja mam Buderus Clasic z zasobnikiem . Piec jest składany w Holandi, a zasobnik w Niemczech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czaja_ 08.03.2004 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2004 Posiadam Buderusa z "dolnej półki", czyli najtańszy dwufunkcyjny kocioł gazowy z ich oferty. Nie mam żadnych zastrzeżeń do jego pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts