adrianlistek 26.04.2011 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2011 Witam, jako, że jest to mój 1 post to witam wszystkich. Chciałbym ocieplić ściany u dziewczyny, moje doświadczenie z izolacja są małe ale jakieś tam były. Dom jest stary 30lat ma za sobą nie posiada żadnej izolacji jedynie stary tynk i budowany był na 1 pustak. Jako, że jest to bliźniak parterowy będą ocieplone 3 ściany jakieś 40m dl. całkowitej i liczmy już nawet 3m wysokości. Od czego zacząć Klej do styropianu, styropian myślę minimum 10cm, do tego siatka i klej i z racji małych środków na tym by się zakończyło. Pytanie brzmi jaki styropian większość poleca frezowany jakie ma plusy nad zwykłym, może macie jakieś podpowiedzi na co zwrócić uwagę? Z góry dziękuje za podpowiedzi/odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts