zygzak 27.04.2011 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 Mam pytanie - dlaczego mimo odznaczonej opcji w profilu "Otrzymywanie korespondencji email od redakcji Forum (ważne informacje, ankiety, ciekawe newslettery) " jestem zasypywany mailami z ofertami, akcjami itp.?Dlaczego w tych mailach, wysyłanych z adresu [email protected] nie ma informacji o możliwości wypisania się z listy mailingowej - jest chyba taki obowiązek wynikający z odpowiedniej ustawy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admin1719498882 28.04.2011 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 Każdy użytkownik Forum może odznaczyć opcje w swoich ustawieniach:- 'chcę otrzymywać/nie chcę otrzymywać PW' (od administratorwó, od użytkowników) lub- 'chcę/nie chcę otrzymywać powiadomień na adres mailowy o PW'Chyba, że mowa jest o newsletterach? Prosze o doprecyzowanieCzy 'zasypywanie' dotyczy faktycznie forum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts