Iwa73 27.04.2011 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 Witam wszystkich bardzo serdecznie! Bardzo proszę o Wasze opinie dotyczące tego projektu. Może ktoś z Was już taki domek buduje?Wraz z mężem od ponad roku ogladamy tysiące projektów i nie możemy się zdecydować. Nasza rodzinka to 2+1 więc myślę,że metrażowo wystarczy.Z góry dziękuję za opinie.: http://www.z500.pl/projekt/z200 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 27.04.2011 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 bardzo funkcjonalny i łądny do tego - sama uwielbiam parterówki generalnie nie ma sie do czego przyczepic - mam tylko pytanie o postawienie domu wzgledem stron świata - dom ma sporo okien z każdej strony... chcąc sie przyczepić - wyrzuciłąbym drzwi miedzy wiatrołapem a garderobą bo nie bedzie sie mozna w niej wygodnie rozebrac....ale to kosmetyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwa73 27.04.2011 10:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 Witam,jeśli chodzi o strony to wjazd jest od północy, a jeśli chodzi o drzwi między wiatrołapem a garderobą też nie były brane pod uwagę.Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alvaro22 07.12.2012 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2012 Mam do sprzedania projekt domu Z 200 - komplet to 4 sztuki projektu , zestawienie materiałów, zgoda autora na zmiany, obliczenia statyczne, kupowałem go od Z 500 w marcu tego roku za 2570 zł + 57 za zestawienie materiałów. Zdecydowałem się budować inny , ten sprzedaję . Zapraszam do kontaktu zainteresowanych - tel 722 260 404. link do projektu. http://z500.pl/projekt/Z200.html#project-general-info . Sprzedaje na allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts