Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Budujemy nasz dom :)

Recommended Posts

W sobotę panowie kopali studnię, woda się pokazała wiec jak to się mówi z pragnienia nie zginiemy :wave: W pniedziałek zgodnie ze wskazówkami uruchomię "ruską" pompę i zobaczymy jak dużo tej wody będzie. Aha sąsiad "za miedzy" zlokalizował mój dziennik budowy i bardzo go i całą rodzinkę pozdrawiam :) Fotki wkleję jutro

Witaj agaling, dzięki za odwiedzenie mojego dziennika budowy,tak mamy okna narożne, myślę, że jest to dośc ciekawe rozwiązanie. A co do wnętrz to mam totalny zawót głowy. Jak czytam dzienniki innych budujących na forum to co dziennik to coś fajniejszego. Ale myślę że jak przyjdzie już do urządzania tego domu a bedzie to w przyszlym roku to i tak wszystko sie zmieni nowe wzory, trendy, kolory itp....:) Pozdrawiam

Za każdym razem gdy oglądam jakiś dziennik mam nowe pomysły. Aż się boję co będzie gdy faktycznie będzie trzeba zdecydować się już na konkretne rozwiązania.

A okna narożne to naprawdę fajny pomysł. Zresztą lubię dużo światła we wnętrzach, ale też gdy ogród "wchodzi do domu" a wydaje mi się, że dzięki nim tak będzie.

• 4 weeks później...

Witam wszystkich po trochę długiej przerwie ale nic takiego się nie działo na naszej budowie, aż do dnia dzisiejszego:

MAMY POZWOLENIE NA BUDOWĘ

:wave:

nareszcie coś się ruszy i mam nadzieję, że wpisy będą już częściej niż do tej pory.

Pozdrawiam wszystkich czytających mój dziennik :)

PS. I Was sąsiedzi JiA również :)

• 2 weeks później...
  • 2 weeks później...
  • 1 year później...
Witam wszystkich. To była próba wsztawiania obrazów. Ale od początku. Pragnę się przywitać z wszystkimi po tak bardzo długiej nieobecności mojej na tym forum. Odświeżam sówj dziennik budowy bo zaczyna się przyjemniejsza część tego wszystkiego a mianowicie wykańczanie wnętrz. Powyżej wkleiłam swój METEOREK w obecnym stanie. Mam nadzieję, że tym razem trochę więcej czasu bedzie aby uzupełniać dziennik. Pozdrawiam wszystkich serdecznie :)