Antek W. 27.04.2011 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 WitamMam pytanie czy ktoś może mi poradzić jak wykonać ładne zadaszenie śmietnika, który jest wydzielony ściankami klinkierowymi przy ogrodzeniu z osobną furtką.Chodzi o to że chcemy tam (za tym murkiem) trzymać również worki z papierem i folią, a na to nie może padać deszcz. Myślałem o zadaszeniu jak na domu ale wówczas wychodzi mi już spory domek w linii ogrodzenia. Czy są może jakieś inne ciekawe i ładne rozwiązania do segregacji odpadów w workach które mogą stać na wolnym powietrzu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blechert 28.04.2011 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 Zamiast wielkiego dachu - zwykła, wielka, metalowa klapa na zawiasach i uchwytem nad wszystkimi koszami, a górą niech idzie ładna drewniana pergola na róże oraz inne pnącza. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts