Nick126 28.04.2011 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 Witam, to mój pierwszy post na forum. Chciałbym prosic Was o sprawdzenie czy dobrze rozrysowałem szczegóły. Nie są jeszcze w 100% skończone, bo chciałbym je najpierw skonsultowac, a w inny sposób nie mam możliwosci. Jestem studentem na pierwszym roku architektury. (sorry za jakoś, ale pdf nie umiałem wrzucic) Z góry dziękuję za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hieronim12 28.04.2011 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 Musisz uciągliś warstwę ocieplenia w pionie. uskok izolacji termincznej wykonany w taki sposób jak narysowałeś spowoduje wystąpienie mostka cieplenego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nick126 28.04.2011 12:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 Tak poza tym jest ok? Najbardziej mi chodzi o izol. wodną. Ścianka kolankowa + ściana jest dobrze? Jak mam "uciągliś warstwę ocieplenia w pionie"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts