Kwitko 06.04.2012 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2012 http://img194.imageshack.us/img194/3690/swietaf.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariwa 07.04.2012 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 Wesołych i Pogodnych Świąt Wielkanocnych, smacznego jajka i mokrego dyngusa życzą Marcin z Iwoną http://img35.imageshack.us/img35/5774/easterl.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 07.04.2012 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 Wesołych i radosnych Swiat:)http://img528.imageshack.us/img528/166/wielkanoct.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MatDomi 08.04.2012 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2012 Dziękujemy:) i wzajemnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 07.05.2012 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Warto bylo was poganiac bo efekty sa oszalamiajace Poszliscie duzo do przodu i niebawem bedzie strop Zabezpiecz XPS, bo szkoda zeby sie poniszczyl przy zalewaniu stropu. Beton jakby nie bylo troche pocieknie i poleci Nie odbierajcie tego źle, ale mogliscie wyciagnac zbrojenie jednego slupa troche wyzej, zeby polaczyc je ze zbrojniem podciagu, no chyba ze zdjecie przekłamuje trochę Trzymam za Was kciuki i brawo dla całej rodziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MatDomi 08.05.2012 18:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Zbrojenie rzeczywiście wystaje ze słupa około 20cm no ale już skuwać nie będę ale to trafna uwaga:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 08.05.2012 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Szalowanie to najgorsza robota tuz po welnowaniu, tfu nienawidziłam szalowac. Blogoslawiony niech bedzie wynalzca ksztaltek, gotowych nadprozy i szalunkow systemowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasH 08.05.2012 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Szalowanie to najgorsza robota tuz po welnowaniu, tfu nienawidziłam szalowac. Zgadzam się - fuuuj. Fajnie idzie - opuszczony wieniec, monolit po całości = stabilnie. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariwa 24.12.2012 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2012 Zdrowych, radosnych i rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia dla całej rodzinki życzą Marcin z Iwoną http://img341.imageshack.us/img341/8592/merrychristmasglitterha.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 24.12.2012 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2012 http://img28.imageshack.us/img28/8426/kartka1c.jpg Wszystkiego najlepszego z okazji Świąt Bożego Narodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krakus73 11.07.2013 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 (edytowane) Witam, zaczynamy na dniach budowę wg tego samego projektu jak Wy. Od dłuzszego czasu z zaciekawieniem wchodziliśmy na Wasz dziennik, ale niestety od dłuzszego czasu nie ma nowych wpisów. Ciekawi nas jakie zrobiliście postępy od ostatnich wpisów Pozdrawiamy, Monika i Robert z Krakowa Edytowane 17 Lipca 2013 przez krakus73 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anita Adi 28.07.2015 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2015 Zdjęcia elewacji po zmianach poprawiłem. Zmieniłem stronę na której dodałem i myślę ze powinno być teraz ok:) Poza widocznymi zmianami czyli brak tarasu i wejścia przez salon to również rezygnacja z kominka i okien połaciowych ze względu na zredukowanie kosztów. Komin od kominka widać jeszcze na rzutach ale w praktyce go nie będzie. Ogrzewanie to ciągle otwarta kwestia. W projekcie mamy pompę ciepła... Na 100% w kotłowni będzie komin z wkładem o przekroju 200mm. 1 sierpnia zaczynam urlop i zaczynamy pracę ziemne. Zdjęcia postaram się zamieszczać regularnie:) Zachęcam do śledzenia:) Co do rozpoczęcia walki z papierami to nie zazdroszczę...ile to nerwów kosztuje....szok:p ja już mam zarejestrowany dziennik budowy i cieszę się ze na razie papiery z głowy:)......NA RAZIE :/ :rolleyes::rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anita Adi 28.07.2015 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2015 Zdjęcia elewacji po zmianach poprawiłem. Zmieniłem stronę na której dodałem i myślę ze powinno być teraz ok:) Poza widocznymi zmianami czyli brak tarasu i wejścia przez salon to również rezygnacja z kominka i okien połaciowych ze względu na zredukowanie kosztów. Komin od kominka widać jeszcze na rzutach ale w praktyce go nie będzie. Ogrzewanie to ciągle otwarta kwestia. W projekcie mamy pompę ciepła... Na 100% w kotłowni będzie komin z wkładem o przekroju 200mm. 1 sierpnia zaczynam urlop i zaczynamy pracę ziemne. Zdjęcia postaram się zamieszczać regularnie:) Zachęcam do śledzenia:) Co do rozpoczęcia walki z papierami to nie zazdroszczę...ile to nerwów kosztuje....szok:p ja już mam zarejestrowany dziennik budowy i cieszę się ze na razie papiery z głowy:)......NA RAZIE :/ Bardzo mile widziane fotki wnetrza domu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts