MatDomi 23.08.2011 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2011 Ja odniesienie miałem do dysperbitu den braven i tu była różnica zauważalna...aczkolwiek ten Izolbet nie był jakiś nie do stosowania..poprostu zauważyłem różnicę pomiędzy jakoscią akurat tych dwóch i się nią dzielę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 24.08.2011 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 Ja rozumiem i spoko:) Tylko sie strasznie zdziwiłam negatywna opinia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ludwik_13 31.08.2011 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 A ja podziwiam szczerze tych, co sami budują. Mają na to czas i siły. My zdecydowaliśmy się na kredyt (do emerytury albo i dłużej, bo mamy ze dwa razy więcej latek niż Asia i Adam), bo zależy nam na czasie - musimy przeprowadzić się za niecały rok. I smykałki brak trochę i sił fizycznych i czasu, czasu, czasu... Trzymam za Was kciuki, jesteście dzielni! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 13.09.2011 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 Jutro jak będzie pogoda zaczynamy wylewać chudziaka Zdecydowaliśmy się na kręcenie betonu samemu na budowie. Oszczędność około 1000zł Troszkę się pewnie napracujemy :D pozdrawiam, napisz za dwa dni jak sie ockniesz po szrotowym wylewaniu chudziaka, to był niezly ubaw:cool:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_mlody 15.09.2011 04:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Jakie wrażenia po przyklejaniu izolacji na piance??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MatDomi 15.09.2011 05:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Jakie wrażenia po przyklejaniu izolacji na piance??? trzeba mocno dociskać płyty bo inaczej odpycha ale tego się spodziewałem. bardziej zaskoczyła mnie wydajność pianki...na puszce napisane jest 14 m2 wiec myślałem, że zrobię jakoś 9 do 10 m2 a tu co...ledwo 4.5m2 :/ no ale i tak dużo mniej zabawy niż nakładanie klejów bitumicznych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MatDomi 15.09.2011 05:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 :D pozdrawiam, napisz za dwa dni jak sie ockniesz po szrotowym wylewaniu chudziaka, to był niezly ubaw:cool:. Całkiem nam poszło to wylewanie... we wtorek zalałem z tatą kuchnię(12m2) jakieś 2 godzinki. W srodę od 10 do 16 mieliśmy zalane resztę około 65m2:) Kręcilismy beton na dwie betoniarki (pojemność taczki jedna). Jedna z nich to stara betoniarka taty...jeśli Ty masz szrocika to to mógłby być jego dziadek:) Ogólnie poszło nam całkiem spoko. Dominiki tata rozprowadzał beton, kolega Robert taczkował a ja z tata mieszałem:) zdjęcia wstawie wieczoremdo dziennika jak wrócę z prac:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 19.09.2011 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 Hej Jaki beton mieliście na chudziaka? U mnie też było zalewane z betoniarki. I dużo taniej wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MatDomi 19.09.2011 13:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 na betoniarkę 80l pół worka cementu:) raczej mocny beton wyszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_mlody 20.09.2011 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2011 Dużo poszło Ci tej pianki. Pewnie sporo jej dawałeś na płyty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MatDomi 21.09.2011 16:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 Dużo poszło Ci tej pianki. Pewnie sporo jej dawałeś na płyty. dawałem 4 lub 5 poziomych pasów (płyty montowałem w pionie) i dodatkowo na łączeniu z ławą też dawałem piankę. ale co tam...czy 10 czy 7 opakowań co za różnica a przynajmniej się trzyma:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasH 25.09.2011 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2011 Gratuluję stanu zero - pewnie, że cieszy. Ja zostawiłem niezachudziakowane na zimę, aby przemokło i sie dotwardziło, no ale pięknie wam poszło z betoniarki. Jedziesz jeszcze parter i strop w tym roku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_mlody 26.09.2011 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 Elegancko stan 0 osiągnięty. Mogę powiedzieć, że bardzo cieszy a mnie to chyba podwójnie. Przez te wszystkie wygibasy zbrojeniowe:) Powodzonka w dalszych pracach!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MatDomi 26.09.2011 22:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 Michał to prawda Ty to masz niezłe ławy pod chatą BosH...mury ciągniemy dalej dopiero od wiosny...pogoda niepewna, oboje musimy sie wziąć za pianie prac dyplomowych na studiach no i dalsze finansowanie trzeba dograć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 06.10.2011 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Stan zero wyszedl sprawnie, to teraz byleby zima szybko odpusciła sobie i mozna dalejMilego odpoczynku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 23.12.2011 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2011 Niech to będą fajne Święta, a przy okazji bardzo szczęśliwy Nowy Rok. http://img710.imageshack.us/img710/3848/231220111738.jpg Prezent do odebrania:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasH 24.12.2011 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2011 http://img835.imageshack.us/img835/9941/swieta2011.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariwa 23.02.2012 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 no no no dobra robota, trzymajcie tak dalej, a z wiosną znowu do dzieła!!!!!!!!!!!!! będziemy czekać na postępy pozdrawiamy i wytrwałości życzymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MatDomi 23.02.2012 10:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 no no no dobra robota, trzymajcie tak dalej, a z wiosną znowu do dzieła!!!!!!!!!!!!! będziemy czekać na postępy pozdrawiamy i wytrwałości życzymy Dzięki:) Od wiosny planujemy ostro z kopyta ruszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 30.03.2012 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Halo, halo, wiosna juz dawno temu przyszla:) Co porabiacie?? Zagonić Was na budowę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts