Lataren 28.04.2011 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 Nie wiem czy dobrze układam panele podłogowe otóz pierwszy panel w rzędzie biorę caly potem drugi też cały ibrakuje mi 9 cm więc docinam - nie wiem czy tak można - prostopadle do okna.Potem drugi rząd połowa panelu itp. Poradźcie czy dobrze robię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dudi82 28.04.2011 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 Źle. Dotnij pierwszy panel tak, by ten ostatni miał przynajmniej 40cm zamiast 9. O ile dobrze pamiętam tak właśnie ma być - min 40cm i przesunięcie następnego rzędu przynajmniej 20cm.Z resztą chyba powinno to być na panelach napisane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lataren 28.04.2011 21:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 Owszem jest napisane ale dotyczy co tylko pierwszego panelu i przesunięcia pomiędzy rzędami tak aby panele się "trzymały kupy". Dlatego zastanawia mnie ten ostatni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dudi82 29.04.2011 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2011 9cm to na pewno za mało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edde 29.04.2011 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2011 (edytowane) Owszem jest napisane ale dotyczy co tylko pierwszego panelu i przesunięcia pomiędzy rzędami tak aby panele się "trzymały kupy". Dlatego zastanawia mnie ten ostatni. może tak to opisali, ale zasada powinna obowiązywać na każdym końcu rzedów Edytowane 1 Maja 2011 przez edde Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts