Przemmekk81 28.04.2011 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 Witajcie. Czy macie jakies doświadczenia z drzwiami z POL_SKONE albo Stolbud Włoszczowa bo niewiem co wybrac.. Intreresowalem sie dzrzwiami typu inter amber, impuls a z włoszczowy style - okleina ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lulu1983 20.06.2011 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 W domu mam drzwi Inter-Amber z Pol-Skone i są naprawdę fajne. Mam je ponad rok i nie widać śladu użytkowania, choć to czasmi trudne mając małe dzieci. Przemawia za nimi wyglad, "niezdzieralność" i cena. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Przemmekk81 20.06.2011 08:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 dzieki za odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mr6319 20.06.2011 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 Ja mam Pol skone sempre lux. Fakt, że dopiero od trzech miesięcy ale wyglądają i sprawuja się super. Mam nadzieję, ze tak zostanie na długo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts