kubel30 07.10.2011 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 To się trzymaj i mnie to rozwiązanie też się podoba , jest dobrze i wiesz u nas też takie coś będzie na piętrze , bo jakoś na strych trzeba wejść ...po bomki:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kardamina 08.10.2011 18:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2011 Niemodna, dzięki jestem z nich zadowolona i to bardzo. Schody, faktycznie są ładne i wygodne, nie potrzebują zbyt wiele miejsca - a to dla mnie ważne, gdyż sądziłam wcześniej, że będę musiała się "pozbyć"” szafki pod lustrem. Na ostatnim zdjęciu, w lewym rogu "stoi" szafka z lustrem i wieszakiem i właśnie ta szafka sięga drzwi do łazienki - widzisz to prawda? Kubelko, właśnie... te bomki. ech... z przerażeniem zaczynam dostrzegać zbliżające się święta. Powiem Ci coś - pojechałam dzisiaj po zakupy (raz w tygodniu kuszę się na takowe przyjemności - po prostu, jadę do marketu, pakuję do koszyka to, co potrzebuję, i po kłopocie), i co zobaczyłam?! Stosy zniczy, przeróżnego kalibru. Kurka blaszka! Jak ten czas pędzi do przodu... całkiem niedawno był Sylwester , i za chwilę znów będzie Sylwester Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 09.10.2011 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 N Kubelko, właśnie... te bomki. ech... z przerażeniem zaczynam dostrzegać zbliżające się święta. Powiem Ci coś - pojechałam dzisiaj po zakupy (raz w tygodniu kuszę się na takowe przyjemności - po prostu, jadę do marketu, pakuję do koszyka to, co potrzebuję, i po kłopocie), i co zobaczyłam?! Stosy zniczy, przeróżnego kalibru. Kurka blaszka! Jak ten czas pędzi do przodu... całkiem niedawno był Sylwester , i za chwilę znów będzie Sylwester No, no, najpierw Andrzejki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kardamina 09.10.2011 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 a przed Andrzejkami... moje nowe okna i rolety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 11.10.2011 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 fajne te schodki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kardamina 12.10.2011 08:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 Maniu, dzięki mnie również się one podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kardamina 12.10.2011 08:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 Zauważyłam ostatnio, że remont mojego domu staje się jakiś taki, dziwnie przewrotny. Raz - że są pewne momenty, kiedy pozwala mi się coś w nim robić, później to pozwolenie zabiera. A dwa - że są prace, które wykonują się same... i "poza moimi plecami". Dla przykładu: - przychodzę w poniedziałek z pracy, a tu zonk moja łazienka jest po małej demolce Są tego plusy i minusy - plus to to, że gruz wyniesiony, pozamiatane i posprzątane. A minus, to stwierdzenie mojego Pomagiera - oj dziewczyno! będziesz ty miała robotę przy zrywaniu tej tapety - przychodzę we wtorek z pracy, a tu... okna nie ma, dziura podmurowana i... spoooro bałaganu. ech... Cóż... bałagan jakoś ogarnęłam i przez najbliższy tydzień lub dwa (raczej obstawiam tę drugą opcję ) przyjdzie mi cieszyć się takim oto oknem Fajne ono - prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 12.10.2011 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 Ojacię!! dupki Wam nie zmarzną przy kąpieli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kardamina 12.10.2011 08:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 Stare okno, jakie było takie było, jednak miało jeden duży plus - mogłam spokojnie sobie pozwolić, by zrobić na nim "wystawkę". A teraz co? A teraz mam problem - nie mam gdzie tej wystawki pochować Przydała by się jakaś szafka tylko, gdzie ją wstawić skoro moja łazienka jest taka, jaka jest. Jejku, zaczynam się zastanawiać, czy ja dobrze robię - remont domu bez "dodatkowej" gotówki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kardamina 12.10.2011 08:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 Ojacię!! dupki Wam nie zmarzną przy kąpieli? Nie o dziwo, mnie tam wczoraj nic nie zmarzło - a pogoda za oknem była wczoraj... bleee czyli, zimno i mokro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kardamina 13.10.2011 09:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Korzystając z ładnej pogody, jaka była wczorajszym popołudniem, prócz prac ogródkowych, dokładnie obejrzałam sobie "nowe" okienko łazienkowe z zewnątrz. Muszę przyznać, iż całkiem całkiem ono wygląda Cóż... ja przyglądałam się temu wynalazkowi popołudniem, a moja Mika sprawdzała wytrzymałość tynku (chyba) w nocy :/ W sumie, to nie wiem, co ona chciała sprawdzić - bo łap na parapecie to ona już z pewnością nie położy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 13.10.2011 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Jeju aż zimno mi się zrobiło na widok łazienki bez okna, skoro powiadasz ,że Wam nie zimno to pewnie tak jest . A ile będziesz bez okna?I ta pogoda u nas leja i końca nie widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kardamina 13.10.2011 09:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Wiem tylko jedno, że jeśli jutro nic niespodziewanego się nie wydarzy, to... ... to tych drzwi już nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kardamina 13.10.2011 09:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Kubel'ko, nie jest tak tragicznie... pewnie, nie jest upalnie, bo to już nie ta pora roku, ale... dajemy radę Nowe okna będę miała może już w przyszłym tygodniu (to ta najlepsza opcja), a najdalej za dwa tygodnie. No! w każdym bądż razie, do końca października mam je mieć przynajmniej taka była umowa. Jednak wiesz, jak to z takimi sprawami jest - prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 13.10.2011 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Tak , potrafią pewne rzeczy zepsuć krwi:stirthepot: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kardamina 13.10.2011 10:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 To prawda... chociaż... tak do końca mi nie zepsuły - te drzwi mają już swoje przeznaczenie - i tego się trzymam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kardamina 15.10.2011 22:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 Od wczoraj - czyli, od piątku - ściana szczytowa wygląda w ten właśnie sposób Jeśli ktoś zechce to zdjęcie skomentować, to może jedynie napisać: 1. były w tym miejscu drzwi lub 2. bez komentarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 16.10.2011 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niemodna 16.10.2011 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 "2. bez komentarza." na co przeznaczyłaś te biedne drzwi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kardamina 17.10.2011 07:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Zosik, a dlaczego Twoja buźka jest smutna? O uśmiech poprosze, i to szybko... bo mój nastrój jest dziś fantastyczny i, to od samego rana. Tylko, proszę, nie pytaj o powód - bo i tak nie powiem. Niemodna, te "biedne drzwi" nie są wcale takie biedne. pójdą do kotłowni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts