stmario 29.04.2011 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2011 wiitajcie , proszę o pomoc w znalezieniu rozwiązania dla następującego problemu. W pozwoleniu na budowę był wodociąg i przyłącze z sieci gminnej. KOszt budowy prawie 200m wynosił bodaj 17.000, Zdecydowałem się wówczas na budowę studni głębinowej. Niestety teraz tj. przy przygotowywaniu dokumentacji do odbioru mój Kierbud oznajmił że jest z tym odbiorem problem. Gdyż, ponoć, o ile jest wodociąg w drodze to muszę się do niego włączyc. i w związku z tym grozi mi budowa wodociągu tylko na potrzeby odbioru.Doradcie proszę jakieś rozwiązanie mario Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aglig 29.04.2011 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2011 wystarczy poszukać ale w twoim wypadku konieczna będzie zmiana pozwolenia na budowęhttp://forum.muratordom.pl/showthread.php?178526-Pozwolenie-na-budowę-TYLKO-z-wodą-z-sieci.-A-studnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stmario 29.04.2011 14:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2011 oj, przepraszam, za zaśmiecanie. rzeczywiście szukałem nieskutecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts