zientas 29.04.2011 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2011 Witam tych co opalają owsem oraz pozostałych.Jak się zapatrujecie na ceny owsa? dziś na aledrogo to niżej jak 650 nie można kupić a i są oferty po 800.Jak Wy się zaopatrujecie w owies? czy macie jakieś umowy z rolnikami?Do jakiej ceny dojdzie?A może szukać jakiegoś innego źródła ogrzewania. pozdrawiamtomasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
benik 04.05.2011 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 Witam ja takze opalalem owsem z pelletem ale przy tych cenach sie nie oplaca wogole bo kosztuje tylw co tona pelletu markowego Ja jak kupowalem w zeszlym roku to "juz" byl po 450.....rok wczesniej po 300 ale wiadomo co bylo powodem wzrostu cen i sadzac po prognozach w tym roku nie spadnie ponizej 600 wiec i tak sie nie oplaca nim palic ....moze jak bedzie dobre lato i rolnicy nie beda wisiowac z cenami to mozna bedzie kupic ale to w wakacje najlepiej sie dowiadywac z cenami bo teraz wszyscy maja stare zapasy i stare ceny wysokie ceny ...pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bartas13 04.05.2011 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 No jak narazie można zapomnieć o paleniu owsem. Ja teraz grzałem tylko pelletem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zientas 07.05.2011 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2011 Ja liczę na to że rolnicy zachęceni ceną zaczną siać bez opamiętania i ceny pójdą w dół bo im nikt nie kupi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts