darroo 30.04.2011 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2011 Mam pytanie do wszystkich którzy handlują lub zdecydowali się na zakup szwedzkiej blacho dachówki. Mianowicie chodzi mi o cenę wraz z materiałami tj. obróbka kalenicy ,kominów, rynny itp. może ktoś mógł by mi pomóc w przybliżonej wycenie . Nie chodzi mi o robociznę ani o więzbę tylko blachę wraz z obróbką lub chociaż koszt materiału do samej obróbki. Wiem że tu dużo zależy od kształtu dachu ,u mnie jest zwykły dach kopertowy nachylenie 40 stopni 240m2 dwa kominy i dwie lukarny do obróbki. Gdybym był w Polsce nie było by problemu ale do domu zjeżdżam dopiero w lipcu a do tej pory muszę mniej więcej znać cenę tego właśnie materiału (przede wszystkim obróbki) Dziękuje za wszystkie odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 30.04.2011 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2011 Z takiego opisu trudno abyś poznał cenę. Jak wrócisz dostarczysz rzut dachu do hurtowni i następnego dnia poznasz dokładną cenę. Jak wrzucisz do kilku to będziesz miał kilka wycen. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts