stukpuk 30.04.2011 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2011 Witam.Znalazłem w garażu IZOBIT BR (masa asfaltowo-kauczukowa modyfikowana żywicą) Roztwór do gruntowania.Mogę tego użyć do posmarowania chudziaka, przed położeniem foli izolacyjnej? Nie mogę rozgryść jego składu chemicznego. Słyszałem że tego typu mazidła powinny być na bazie "wody" a nie rozpuszczalników, co by potem nie śmierdziało w domu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 01.05.2011 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2011 Nikt nie stosował? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bladyy78 01.05.2011 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2011 Po co Ci to? Nie smaruje się chudziaka niczym tylko kładzie folie lub papę. Pomyśl tak na chłopski rozum co da izolowanie chodzika od zewnętrznej strony ? Izolacje kładzie się zawsze od strony wilgotnej czyli od gruntu jak byś chciał zaizolować chudziaka jakimś mazidłem to byś to musiał to zrobić od spodu, a jest to niewykonalne, dlatego mazidła stosuje się do izolacji fundamentów i innych elementów które stykają się z gruntem tak żeby wilgoć w te elementy nie wnikała. Smarowanie chudziaka od góry nic nie da. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 03.05.2011 18:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 Dzięki za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts