anekri 04.03.2004 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2004 Sprzedam nowe maty do hydromasażu perełkowego i ozonoterapii. Cena po jakiej zakupiłam od producenta- połowa ceny rynkowej - czyli 2 250,0 zł Urządzenia są kompletne, nowe z wszystkimi przystawkami, niemieckiej firmy Dr.Frenkel , mata kauczukowa, miekka, pasuje do każdej wanny. Urządzenie można przykręcić na stałe do ściany, nie zajmuje dużo miejsca, nie wymaga czyszczenia, idealne dla osób chcących pogodzić cenę i jakość. Zostało mi 5 urządzeń po likwidacji firmy. Zainteresowanym prześlę wszystkie informację, maty dostarczę na własny koszt. Pozdrawiam Aneta.W [email protected] lub tel. 0-502-360-929 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anekri 04.03.2004 11:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2004 A to jeszcze ja. Jeszcze jedno Wszystkie propozycje zamiany na materiały budowlane i wykończeniowe oraz sprzęt mile widziane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anekri 08.03.2004 07:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2004 Ponawiam propozycję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasiu1881 10.03.2004 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2004 Cześć Aneta To wyślij mi jakieś informacje o tych cud matach bo może sobie nabede drogą kupna od Ciebie jedną taką matę i żonie w prezencie podaruję zamiast 6 000 na hydromasaż wydawać Zdjęcia czy coś i może jakiś opisik działania :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anekri 11.03.2004 07:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2004 Cześć Jasiu1881 Dzięki za odzew. Podaj mi na priv swojego maila to prześlę ci plik z opisem działania. Możesz też poszperać na internecie, jest tam strona internetowa przedstawiciela - chyba nawet w Łodzi i Warszawie ( ja kupowałam hurtowo właśnie od niego) Jeżeli chcesz przetestować urządzenie to masz u nich taką możliwość (zrobią ci taką prezentację w domu). Pozdrawiam [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anekri 17.03.2004 13:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2004 Ponawiam propozycję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anekri 18.03.2004 13:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2004 Hej hej Takie urządzenia na rynku nie schodzą poniżej 4 000,0 zł Nie ma problemu z używaniem wanny, wyciagam matę przyklejam na ścianę a wanne mam wolną, co przy wannach z hydromasażem jest odradzane (bakterie i zabrudzenia dostają się do dysz) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anekri 23.03.2004 07:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2004 Propozycja aktualna http://www.hydromasaz.terramail.pl/nowy_agre.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anekri 26.03.2004 08:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2004 "Matę zaopatrzoną w przyssawki zapobiegające przesuwaniu się wkładki umieszczamy w wannie, a urządzenie Perlamed 9000, które podaje (z regulowaną siłą) i podgrzewa (aby nie wyziębiać przedwcześnie kąpieli) powietrze oraz może wytwarzać ozon, wieszamy lub stawiamy poza wanną. Do wkładki w wannie dochodzi tylko powietrze, na Państwa życzenie wzbogacone ozonem. Ozon wykorzystywany jest jako środek antyseptyczny, o silnych właściwościach bakterio-, grzybo- i wirusobójczych, m.in. w terapii trudnych do zagojenia ran, oparzeń, odleżyn i owrzodzeń oraz innych licznych chorobach skóry. Podczas kąpieli z wykorzystaniem hydromasażu, dzięki obecności aktywnego tlenu, skóra jest bardziej podatna na wnikanie w nią odżywczych substancji" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anekri 31.03.2004 07:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2004 "Hydroterapia (wodolecznictwo, balneologia) to zabiegi uzdrawiające znane od wieków, uznawane zarówno przez medycynę tradycyjną jak i alternatywną polegające na zewnętrznym zastosowaniu wody w celu zapobiegania i leczenia dolegliwości. W Polsce do niedawna takie kuracje dostępne były tylko w sanatoriach. " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anekri 07.04.2004 06:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2004 Ponawiam propozycję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 07.04.2004 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2004 To naprawdę działa. Mam taką matę, co prawda innej firmy ale zasady działania są takie same. Super, szczególnie gdy zmęczona wracam z działeczki albo córa z siłowni. A skóra po takiej kąpieli jak nie przymierzając pupa niemowlęcia polecam gorąco ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anekri 07.04.2004 09:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2004 Dzięki ewusia za miłe słowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
legar 14.04.2004 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2004 ja też mam bąbelki w wannie...szczególnie dużo po bigosie;)...pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anekri 14.04.2004 11:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2004 To gratuluję...... dodaj olejku zapachowego... nie będziesz miał przykrych wrażeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
legar 15.04.2004 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2004 Anekri...to nie miało być tak...chciałem zażartować, a wyszło obrzydliwie...bąbeli rzecz jasna...te w twoim wydaniu to fajna rzecz...pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zara 16.04.2004 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2004 Co prawda to nie kupię sobie takiej maty bo już jedną posiadam, ale wszelkim niedowiarkom polecam. W moim przekonaniu jest to nawet lepsze niż wanna z hydromasażem. Ilosć dysz nieporównywalnie większa,łatwość w utrzymaniu higienicznego stanu wanny ,koszt "luksusu" znacznie mniejszy. Miałam przyjemność porównać na własnej skórze i mata lepiej masuje.Po cięzkim dniu na budowie na bolący kręgosłup i zachodzone nogi -rewelacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobo30 16.04.2004 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2004 Brzmi interesująco, ale teraz nic z tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anekri 23.04.2004 06:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2004 Ponawiam propozycję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anekri 28.04.2004 08:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2004 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts