Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Sprzedam nowe maty do hydromasażu perełkowego i ozonoterapii.

Cena po jakiej zakupiłam od producenta- połowa ceny rynkowej - czyli 2 250,0 zł

Urządzenia są kompletne, nowe z wszystkimi przystawkami, niemieckiej firmy Dr.Frenkel , mata kauczukowa, miekka, pasuje do każdej wanny. Urządzenie można przykręcić na stałe do ściany, nie zajmuje dużo miejsca, nie wymaga czyszczenia, idealne dla osób chcących pogodzić cenę i jakość.

Zostało mi 5 urządzeń po likwidacji firmy.

Zainteresowanym prześlę wszystkie informację, maty dostarczę na własny koszt.

Pozdrawiam Aneta.W :D

[email protected] lub tel. 0-502-360-929

• Odpowiedzi 62
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Cześć Jasiu1881

Dzięki za odzew. Podaj mi na priv swojego maila to prześlę ci plik z opisem działania.

Możesz też poszperać na internecie, jest tam strona internetowa przedstawiciela - chyba nawet w Łodzi i Warszawie ( ja kupowałam hurtowo właśnie od niego) Jeżeli chcesz przetestować urządzenie to masz u nich taką możliwość (zrobią ci taką prezentację w domu).

Pozdrawiam

[/b]

"Matę zaopatrzoną w przyssawki zapobiegające przesuwaniu się wkładki umieszczamy w wannie, a urządzenie Perlamed 9000, które podaje (z regulowaną siłą) i podgrzewa (aby nie wyziębiać przedwcześnie kąpieli) powietrze oraz może wytwarzać ozon, wieszamy lub stawiamy poza wanną. Do wkładki w wannie dochodzi tylko powietrze, na Państwa życzenie wzbogacone ozonem.

Ozon wykorzystywany jest jako środek antyseptyczny, o silnych właściwościach bakterio-, grzybo- i wirusobójczych, m.in. w terapii trudnych do zagojenia ran, oparzeń, odleżyn i owrzodzeń oraz innych licznych chorobach skóry.

Podczas kąpieli z wykorzystaniem hydromasażu, dzięki obecności aktywnego tlenu, skóra jest bardziej podatna na wnikanie w nią odżywczych substancji"

"Hydroterapia (wodolecznictwo, balneologia) to zabiegi uzdrawiające znane od wieków, uznawane zarówno przez medycynę tradycyjną jak i alternatywną polegające na zewnętrznym zastosowaniu wody w celu zapobiegania i leczenia dolegliwości. W Polsce do niedawna takie kuracje dostępne były tylko w sanatoriach. "

Co prawda to nie kupię sobie takiej maty bo już jedną posiadam, ale wszelkim niedowiarkom polecam. W moim przekonaniu jest to nawet lepsze niż wanna z hydromasażem. Ilosć dysz nieporównywalnie większa,łatwość w utrzymaniu higienicznego stanu wanny ,koszt "luksusu" znacznie mniejszy. Miałam przyjemność porównać na własnej skórze i mata lepiej masuje.Po cięzkim dniu na budowie na bolący kręgosłup i zachodzone nogi -rewelacja