BaltazarGąbka 02.05.2011 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2011 (edytowane) Witam W najbliższych dniach mam zamiar podzielić pokój 22 m2 na dwa mniejsze. Chcę do tego wykorzystać płyty K-G. Im więcej czytam i im więcej fachowców słucham tym bardziej nic nie wiem. ( to tak trochę filozoficznie ) Wysokość pokoju 2,7 m. Mam w związkuz tym kilka pytań 1) w jaki sposób połączyć dwie ścianki z K-G ( na rysunku kolor czerwony ), które względem siebie będą prostopadłe ? 2) czy fasktycznie profili CW nie montuje się do profili UW, tylko wciska ? 3) kiedy stosować profile poprzeczne ? 4) chcę zamontować dwie pary drzwi przesuwnych, każde ważą ok. 30 kg, czy profil 50 utrzyma 60 kg ? Jeśli tak to czy potrzebuje on wzmocnienia np w postaci wpasowanej kantówki ? Będę wdzięczny za każda poradę. Edytowane 2 Maja 2011 przez BaltazarGąbka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts