luk453 02.05.2011 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2011 Witam,Chciałbym zapytać o szacunkowe koszty odremontowania domu. Nie wiem czy pakować się w odnowienie. Nie wiem jakiej jakiego rzędu są koszty. 50tyś, 100tyś, 150tyś. Jest dom około 60m zbudowany w połowie z czerwonej pełnej cegły (lata 30) oraz z bloków siporeks i cegła grubości 38 cm (lata 70. dane z planów).Ściany i fundamenty są w porządku. Ogrzewanie piecem węglowym. Trzeba by było- wymienić dach- w środku zrobić nowy tynk i podłogę. Możliwe że jakąś wylewkę.- na zewnątrz też jakoś odnowić- dobudować 30m2 pokój- dobudować 8m2 łazienkę z WC- zrobić szambo, podłączyć kanalizacje, wodę- zrobić jakąś kotłownie albo inny system ogrzewania sąsiedzi mają wodę, plany są przygotowane, studnia jest. Proszę o szacunkowe koszty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamfcb 16.08.2011 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 wiem ze to juz pare miesiecy ale moze jakies fotki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts