joana_ 07.10.2018 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2018 Na początku mieliśmy taki plan,żeby tam właśnie był tv, taki do oglądania bajek. Później, ze jakieś biurko, a ostatnio,ze te fotele. Zobaczymy co i kiedy zrobimy ostatecznie. Kanapa dzieci pierwsza klasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gopax 07.10.2018 18:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2018 Fajne miejsce, ale widzę że u mnie zdecydowanie mniej miejsca. Tu na zdjęciach też wygląda na większe niż jest w rzeczywistości. Podłoga ma też nietypowy kształt i podliczając wszystko to niecałe 12 m2. Gdy się wprowadzaliśmy dzieci miały 4 i 6 lat, więc potrzeby w tym miejscu były mniejsze, a z biegiem lat miejsce się kurczy, bo potrzeby sa coraz większe i dochodzą kolejne meble.... a ja chcę tam jeszcze narożnik wstawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gopax 07.10.2018 18:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2018 ...Kolor kanapy zwrócił moją uwagę. Kanapa oryginalnie wyglądała tak Parę lat temu zapatrzyłam się na Manię i zmieniłam jej ubranko... (wtedy wrzuciłam fotki z transformacji ale się zmyły:( ) Teraz chciałabym tam mały narożnik, bo to kanapa 2 osobowa i jak mam totalnego lenia to ciężko sie na niej wygodnie rozłożyć... ale ścianka przy której stoi ma tylko 115 cm, wiec mam problem, żeby znaleźć coś odpowiedniego w rozsądnej cenie oczywiście:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 09.10.2018 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2018 To się napracowaliście, bo kształt podłogi wymagający..... no i dość sporo tego kawałka podłogi .... mężuś sie nalatał coby podocinać wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 09.10.2018 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2018 Może nie szukaj nowej kanapy, ale dorób do tej doczepianą pufę. Będzie szezlogowato. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 09.10.2018 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2018 pufa nie rozwiaze problemu wiem o czym Gosik mowi - do lasu wywiozlam komplet mebli tych pierwszych, dwojka i dwa fotele pamietacie. Nie zdaje egzaminu. Siedziec OK, ale jak sie chce walnac to juz niewygodnie, nogi albo skulone albo nad oparciem i bede na naroznik zmieniac. Gosik, a jakbys zrobila? czy mozna upic poduchy same juz w poszwkach? Luzna mysl, ale widzialas z palet robione sofki? Oczywiscie mozna by bylo z czego innego zrobic, najwazniejsze - czy mozna poduchy kupic. Podloga wyszla swietnie (szafy, podlogi - akurat co ja potrzebuje, KIEDY MASZ WOLNE ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gopax 09.10.2018 22:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2018 No właśnie chodzi o to co pisze Mania...Mamy 2 stare małe pufki co prawda brązowe ale nosiłam się z zamiarem zmiany ubranka tak jak sofie, więc postawiliśmy je z boku, żeby posstawić pod nogi ale właśnie na dłuższą metę pufki to jednak nie to... A do tego jak już mam lenia i zlegnę na kanapie to zaraz dzieciaki z tego korzystają i pakują się koło mnie a wtedy 3 osoby na dwójce to średnia przyjemność same przyznacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 09.10.2018 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2018 Ikea - sprawdzalas??? oni maja duzo takich mniejszych naroznikow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gopax 09.10.2018 22:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2018 Gotowe poduchy???Pewnie gdzieś w dużych sklepach tak ale pewności nie mam, bo te wielkie sklepy to minimum 150 km ode mnie więc nie po drodze mi. W internecie można kupić gąbki i różne wypełnienia, więc można byłoby zrobić poduchy ale meble z palet to jeszcze nie mój klimat tym bardziej, że pozostałe meble zrobione są w innym stylu .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gopax 09.10.2018 22:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2018 No właśnie najbliższa Ikea jest 150 km ode mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 09.10.2018 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2018 nie mialam na mysli palet na widoku, nie napisalam dokladnie - jako szkielet, bo je spokojnie mozna zakryc obszyc materialem ale jak pisalam samemu mozna zrobic. Posprawdzaj gabki, ciekawe co taniej by wyszlo - gabka + material czy gotowe poduchy. Bo to jeszcze szycie dochodzi. No ale jak sie nie da to trzeba wstac z ranca i jechac do Ikei - zakladajac ze maja cos na wymiar co potrzebujesz - wejdz na ich strone i zobacz. Jak cos niewymiarowe, sciany, cos przeszkadza wiem jak trudno, sama z tym walcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 09.10.2018 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2018 cos jak futon chociazby, albo a la polska wersalka? mierzylas?czy chcesz sofke/kanape konkretna/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gopax 09.10.2018 23:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2018 Wczoraj znalazłam coś na allegro ale mam wątpliwości co do ceny i muszę jeszcze sprawdzić lokalnych producentów, którzy w soboty wystawiają się na rynku, ale póki co mam zajęte soboty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gopax 09.10.2018 23:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2018 Jutro wkleję to co znalazłam, bo na komórce nie umiem a laptop odpoczywa na dole...W piątek jadę na dwudniowe szkolenie do Kołobrzegu a jutro korzystając z pięknej pogody zaczynamy "ocieplać" ścianę frontową garażu, bo tynk się miejscami posypał, więc narożnik musi poczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gopax 14.10.2018 15:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2018 No to na początek Kołobrzeg - 13 października 2018.... piękna pogoda, morze spokojne, aż nie chciało się wracać do domu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gopax 14.10.2018 15:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2018 A w domu.... mężu jak mnie nie było zaczął robić ścianę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gopax 14.10.2018 15:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2018 Dzisiaj niedziela to nie robimy ale jutro mam zajęcia do 13 to pewnie trochę podgonimy tę robótkę A to widok z okna mojej sypialni - jesień 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gopax 14.10.2018 16:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2018 No i został jeszcze temat narożnika... To co znalazłam w necie i pasowałoby mi wymiarami... PIERWSZY (z funkcją spania na wszelki wypadek) - cena 900 zł z dostawą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gopax 14.10.2018 16:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2018 DRUGI - (na nóżkach i też rozkładany - cena z dostawą 950 zł TRZECI - IDEALNE 215 CM - CENA 1050ZŁ Ceny oczywiście podają dla modeli w najtańszej wersji, można zmienić tkaninę - dopłata 50-350 zł oraz gąbke na grubszą (twardszą) lub na spręzyny- 100-200 zł... Standardowo wykonany w tkaninie alova, co mi nie odpowiada, czyli musiałabym jeszcze dopłacić za materiał... kolekcja "mura" - dopłata 50 zł Biorę pod uwagę "sawanę" - szary brąz - dopłata 100 zł, lub ewentualnie "malmo" w tej samej dopłacie - czekolada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 16.10.2018 02:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2018 wybor widze masz, az "za duzy" zdecydowalas? pieknie liscie na sie zaczerwienily. U mnie niestety pogoda nie sprzyjala, zawsze takie tez czerwone a w tym roku pomarancz i spadaja odrazu. Klon tez sie nie popisal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts