pestka56 24.10.2018 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2018 Tu masz link do kanapy na stronie IKEA https://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/00436672/ Nie jest szara. To jest ciemno niebieski przyszarzony. Bardzo ładny kolor. Nie nachalny, spokojny, ale i nie jakiś banał kolorystyczny. W necie znalazłam takie zdjęcie. Też nie do końca ten kolor, bo zbyt niebieski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gopax 24.10.2018 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2018 To z moją fioletową ścianą się pogryzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gopax 28.10.2018 22:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2018 Mocno myślę nad tą kanapą ale dopiero co mąż odnawiał fioletową ścianę i jakby znów miał tam malować.... to nie M Manii:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 29.10.2018 00:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2018 ale skoro mocno myslisz czyli pasuje? a skoro pasuje to co jest wydatek farba vs kanapa? Gosik, przeciez narazie nie musisz malowac. A kto wie, moze taki mirsz-marsz dobrze wyjdzie i bedziesz lubiala? Nie jest to salon ale na gorze wiec w oczy by tak nie kulo jesli by sie gryzlo. A jak meza pogryzie to tez moze nie mruknac na malowanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gopax 29.10.2018 06:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2018 Ja zawsze lubiłam niebieski i jego odcienie... przecież moja sypialnia jest niebieska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 29.10.2018 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2018 Mania ma rację. Bierz kanapę, a malowanie zostaw ewentualnie na potem. Może się ładnie i ciekawie spasuje. To nie niest niebieski agresywny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gopax 29.10.2018 07:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2018 Mam brązową podłogę ale to z granatem pasuje, tylko że jeśli zrobię cały pokój na siwo malowany, musi być jasny, bo okno od północy, meble są w sonomie, czyli jasne drewno, podłoga ciemniejsze drewno a kanapa jedna jedyna niebieska, bo nawet zasłon pod kolor nie mogę zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gopax 29.10.2018 07:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2018 Znowu urwało kawałek tekstu....Nie mogę zasłon bo skos i nie mam tam nawet karnisza, więc mam dylemat czy to będzie dobrze wyglądało, a przypominam że to ja mam tam swój kącik do pracy po pracy a nie mój mąż on to co najwyżej mecz ogląda tam jak ja się zagnieżdżę w salonie więc nadzieja że go to zrazi marna:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 29.10.2018 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2018 Też uważam, że Mania ma rację.... jak Ci się podoba to bierz.... ściany to najmniejszy problem a może faktycznie wyjdzie fajnie i nic nie trzeba będzie przemalowywać A zresztą dla takiej artystki jak Ty to samo malowanie ścian to małe piwo.... spokojnie dasz radę sama w razie czego..... uwierz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 29.10.2018 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2018 https://pl.pinterest.com/pestka56/windows-treatment/ Mam tam masę pomysłów na ubieranie okien – jak i z czego. A na samym początku są 3 zdjęcia z oknami z ukosem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gopax 31.01.2019 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2019 Upsssss... wydawało mi się, że nie było mnie "kilka....." dni a tu cyfry miesiąca zmieniły kolejność... było 10 a jest 01, wygląda całkiem podobnie ale niestety czas nie stoi w miejscu, kawałek życia minęło, a ja nadal nie wyrabiam zakrętów. Pestka, dzięki za linka byłam i chociaż nie znalazłam podpowiedzi na moje okno, bo tam zauważyłam skosy symetryczne a ja mam tylko z jednej strony, to wizyta była owocna i zapisałam sobie kilka pomysłów na różne inne rzeczy, które mogą mi się przydać Na niebieski narożnik nie zdecydowałam się, zabrakło mi odwagi cywilnej, chociaż oczami wyobraźni widziałam już moją fioletową ścianę w granacie, ale chyba przeważyło to że dokładnie przeanalizowałam wymiary i długość wynosiła 220cm a moja ściana ma 215 cm, więc na początek mamy juz 5cm za dużo, do tego na fioletowej ścianie jest gniazdko i wyjście anteny, więc nie dociśnie sie kanapy idealnie do ściany i to kolejne 2-3 cm, bałam się że nie będzie to dobrze wyglądało centralnie na wejściu ze schodów i szukałam dalej... W końcu znalazłam ale, że było to tydzień przed świętami to nie załapałam się już na dostawę w tym gorącym okresie, między świętami a Nowym Rokiem dostawcy odpoczywali, potem był atak zimy i tak zastały mnie ferie i niepewność czy zdążą dostarczyć zanim wyjedziemy w góry... Przywieźli w piątek, a w sobotę rano wyjeżdżaliśmy, wiec tylko wnieśliśmy na górę i odwinęliśmy z folii, a złożyliśmy dopiero po powrocie i wtedy dopiero dostrzegliśmy, ze miała być jeszcze dodatkowa pufa, ale jej nie ma zadzwoniłam z reklamacją... powiedzieli, ze doślą pocztą... A tak prezentuje się efekt wielomiesięcznych poszukiwań w naszym salonikowym kącie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gopax 01.02.2019 17:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2019 Pod stolikiem kiedyś będzie nowy dywanik tylko jeszcze nie wiem jaki? Myślę że jednolity ale nie wiem jaki kolor... No i na pewno większy tylko nie wiem czy prostokąt czy kwadrat????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 01.02.2019 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2019 jednym slowem kanap to duzo, ale sciana za krotka zeby dopasowac no ale sie udalo i bardzo fajnie sie wpasowalo. wygodna? a dywan zalezy jaka tam masz podloge ale prostokatny go bardziej wydluzy, znaczy podloge, optycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 01.02.2019 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2019 A nie da się jej jednego boczku zdjąć? Najlepiej ten zewnętrzny. Tej co u mnie jest można, bo tak ma sprytnie zrobione mocowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gopax 01.02.2019 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2019 Teoretycznie można, wystarczy wykręcić 2 śruby, ale praktycznie to już problem, bo tam jest materiał " zastępczy", gdyby nie to, to wcale bym go nie przykręcała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 01.02.2019 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2019 No właśnie. Mnie by się bardziej podobał bez tego jednego boczka.Ja bym do zdjęła, rozebrała, a materiałem pokryła ten bok, gdzie jest zastęcza tkanina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gopax 01.02.2019 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2019 Z punktu widzenia pierwszego zdjęcia rozważyłbym opcję przeróbki, pod względem praktycznym, ale to ostatnie zdjęcie robiłam stojąc na schodach i z tego miejsca zdecydowanie lepiej wygląda z boczkiem, a jakby nie patrzeć to właśnie z tego miejsca najczęściej go oglądamy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gopax 01.02.2019 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2019 A jeśli chodzi wygodę to jak dla mnie super wygodny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 01.02.2019 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 01.02.2019 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2019 nie ma nic gorszego jak sofka bez bokow. Co innego jak stoi ma tylko "wygladac" a co nnego jak sie ja uzywa. Ja bym nie sciagala. Pamietam ze Gosik chciala do lezenia tez wiec jak pisze ze z tego konca sie oglada - nie ruszac. Ani nie bedzie gdzie lokcia oprzec, ani poduszki, ani glowy. I zakrywajac jakims materialem bedzie gorzej wygladac niz to ze kawalek wystaje. Sofka jest na gorze. Ten kawalek co wystaje nie wyglada zle. jak ja bym tak miala wszystko rozkrecac bo cos niezbyt wyglada tobym pol chalupy rozebrala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts