gopax 28.08.2011 18:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2011 (edytowane) Na wakacje oprócz garażu miałam zaplanowane wykończenie pokoiku syna, bo jak napisałam wcześniej jest tam jego łóżko i dużo miejsca na zabawki... Wakacje się skończyły a ja zrobiłam tylko ściany... Z założenia miało być wesoło i kolorowo, bo to pokój 5-latka... Na zyczenie synusia jesna sciana jest "w samochody" a reszta w kolorze eukaliptusowym... http://img35.imageshack.us/img35/1676/pokjkuby01.jpg...jest łózko i stolik z 2 krzesełkami (pozostałość ze starego domu) oraz kartony... brakuje mebli... http://img43.imageshack.us/img43/7316/pokjkuby0.jpg i tu mam dylemat:confused: w jakim kolorze mebelki:confused:... zdecydowanie nie chce białych... do tych ścian chyba ładnie wygladałyby ciemne, ale byłoby za poważnie dla 5-latka... myślalam nad połaczeniem ciemnego z jasnym, tzn ciemne korpusy i jasne drzwiczki ale już sama nie wiem.... może ktoś coś podpowie?... wszelkie pomysły mile widziane:) Edytowane 8 Września 2011 przez gopax Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 28.08.2011 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2011 Jeśli nie białe to może takie http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/20108636 w sensie koloru oczywiście. Nie za jasne, nie ciemne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gopax 28.08.2011 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2011 Zosik kolor fajny i nawet praktyczny tylko chyba z moją "dębową" podłogą niekoniecznie bedzie pasował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gopax 30.08.2011 11:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 Zastanawiałam się nad czymś takim:http://img197.imageshack.us/img197/9696/39b3dcf2c108ae9dc721ac7.jpg http://img838.imageshack.us/img838/6449/kubu062.jpg oczywiście do tego półka na samochody;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 30.08.2011 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 Mi sie te pierwsze podobaja, takie blizsze drewnu kolorek .Z drugiej strony drugi komplecik bardziej praktyczniejszy, duzo szufladek, nawet pod lozkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paola201 31.08.2011 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 Mi sie podobaja te pierwsze takie delikatniejsze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niemodna 31.08.2011 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 u mnie też zestaw pierwszy jakoś wygrywa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gopax 31.08.2011 12:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 dzięki za odzew:) ja pod względem kolorów jestem bardziej za pierwszym, bo według mnie bardziej pasują do 5-latka ale to co mi w nich nie odpowiada to brak uchwytów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alana 31.08.2011 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 jak dla mnie też 1, ale patrzę pod siebie, 5-latek pewnie ma inny gust Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 31.08.2011 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 ale brak uchwytow to nie problem. Kupujesz jakie sie Tobie podobaja, robisz forme zklecona z dwoch deseczek, wiercisz dwie dziurki, nakladasz, zaznaczasz , robisz dziurki i przykrecasz raczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gopax 31.08.2011 13:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 Alana... ale 5 latka o gust w sprawie mebli pytać nie bedę teraz poczekam jeszcze kilka lat:) Teraz na życzenie mojego syna jest jedna ściana w samochody... a jak kiedyś oglądaliśmy mebelki w internecie to wszystkie mu się podobały... więc ja muszę zdecydować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gopax 31.08.2011 13:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 Mania... dzięki za instruktaż... ale parę szaf i szafek już zrobiłam w życiu to i uchwyty przykrecałam:)... bardziej obawiam się tego aby po przykręceniu uchwytów nie straciły swojego uroku;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 31.08.2011 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 Kumam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niemodna 31.08.2011 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 a one nie mają jakichś uchwytów? np zciętych po skosie frontów, tak że uchwytów już nie trzeba montować a będzie wygodne do korzystania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gopax 31.08.2011 17:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 no właśnie w opisie nie ma nic na temat otwierania:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alana 31.08.2011 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 Alana... ale 5 latka o gust w sprawie mebli pytać nie bedę teraz poczekam jeszcze kilka lat:) Teraz na życzenie mojego syna jest jedna ściana w samochody... a jak kiedyś oglądaliśmy mebelki w internecie to wszystkie mu się podobały... więc ja muszę zdecydować a no chyba że .... ja jeszcze "niedzieciata" więc jeszcze nie ogarniam przedziałów wiekowych Na razie wśród znajomych królują "kilkumiesięczniaki" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 01.09.2011 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 Ja dzieciata, ale jeszcze nie na tym etapie i chciałabym, żeby pokój młodego wyglądał tak, jakbym chciała żeby wyglądał będąc dzieckiem Najgorsze chyba jest to przejście z już nie dziecko a jeszcze nie młodzież Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alana 01.09.2011 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 ja jak na razie najstarsze dziecko jakie znam (znajomych) to 3latek. Tak więc wiem jak wyglądają i co mają do powiedzenia kilkumiesięczne bobasy, roczne, 3letnie dzieci i....w sumie to tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kardamina 02.09.2011 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 Z mebelkami dla dziecka - nie wiem, nie mam pomysłu - I zestawik jest bardzo ładny, młodzieżowy Daszek nad garażami też fajny - mój będzie skończony w poniedziałek lub wtorek - przynajmniej tak określi ten termin główny majster Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 02.09.2011 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 Ładne mebelki. Trudno wybrać. Dorobienie uchwytów to nie problem. Jak urządzałam pokój Młodej, to kupiłam za spore pieniądze meble, które okazały się nic nie warte. Drugą partię dorobił mi stolarz i jestem wreszcie zadowolona. Dlatego do takich zestawów mam dystans, bo są robione w sposób bardzo niedbały. Stolarz wyszedł o połowę taniej. Może pomyślisz o czymś na zamówienie? Nie wiem, ile kosztują te mebelki i na ile lat je planujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts